Jakie programy w TV was wkurzają?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Noir
Mudżahedin

Post autor: Noir »

a mnie wk programy z udziałem szczuki

Awatar użytkownika
Szopa
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szopa »

Zgadzam się,dorzuce W11.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

ja te "dokumenty fabularyzowane" lubię.

są niesamowicie śmieszne, sędzia anna maria to mój program numer jeden.

a denerwują mnie niezmiernie programy publicystyczne na tv publicznej. zastanówcie się dlaczego!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

wkurw..za mnie w TV: w11 detektywi filmy ze steavenem seagalem (nie wiem jak to sie pisze ale to dobrze) Jackie chanem chuckiem norrisem ]:->
obrady sejmu
wiadomosci ogladane po 24h na dobe
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Zed Zediculus pisze:Co wkurza?

- ciągle te same filmy (strzelanki, mordobicia, biedny policjant szukający zamsty...van damme, stallone itp :roll: )
- reklamy w trakcie programów (pewnie dla tego wcale nie oglądam Polsatu i TVN-u)
- brak informacji o ciekawych wystawach, koncertach i tego typu imprezach (TVP Kultura za mało ma ciekawych progamów - pewnie dostają 0,1 mln zł na rok i niech się cieszą... :? )
Będę bronił jak lew TVP Kultura (chociaż ludzie kaczyńskiech mało mi nie zabrały) bo to jedyny program jaki da się oglądać. Znośna publicystyka, ale przede wszystkim świetne filmy (nie tylko offowe kino), świetne koncerty (od muzyki klasycznej do strefy alternatywnej), opery, filmy animowane i to wszystko czego nie ma na jedynce, dwójce czy telewizjach komercyjnych :)

Dochodzi natomiast kolejna wkurzająca rzecz o której sobie przypomniałem - talk show na miare polskiej rzeczywistości: Drzyzga i rozmowy w toku :D Tyle pieprzenia o niczym w żadnym programie chyba nie ma :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

No ten Steaven Seagal to taki perfidny sztywniak :lol: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

@Izo

Ale ja nie jestem przeciwko TVP Kultura. Jak najbardziej jestem za! Ta telewizja jest świetna, często ją oglądam. Jedyny żal mam do TVP o to, że tak mało łożą na ten kanał. Czytałem wywiad z jednym z twórców/szefów Kultury. Narzekał, że mają bardzo małe fundusze...i to mnie boli...

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Hmm.. ciekawy temat.
Mnie najbardziej wkurzają programy typu tvn, polsat itp. Są tam może fajne filmy czasem, ale reklam więcej niż filmu zawsze :/ Jak chce coś obejrzeć i mam co 10 minut 15-minutową reklamę to już wole obejrzeć jakiś film na kompie..
A z samych programów to wkurza mnie wiele.. Zaczynając od jakichś porąbanych seriali 'komediowych' w ktorych ktoś pokazuje w którym momencie się śmiać (nie mówie o tych polskich typu Świat według Kiepskich itp, bo one są spoko, tylko o tych zagranicznych z podstawionym głosem), przez jakieś brazylijskie i brazylijsko-podobne seriale które mają 21548125312 odcinków aż po jakieś sensacyjne-niewyroby, w których np. jakieś wiedźmy zabijają łowców wiedźm itp.
Ale to że są miliony głupich programów itp to już mam gdzieś, wkurza mnie najbardziej to że jak już puszczą coś dobrego to tak szpikują to reklamami że głowa boli.
O Sędzi Annie Marri Wesołowkiej i jejpodobnych sie nie wypowiadam bo to oczywiste że tego nie można lubić..

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

tv trwam, raj, ziarno, slowo na niedziele etc.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Mnie wkurzają wystąpienia Kartofla. No i generalnie te całe głupie przemówienia :( jak za czasów minionej epoki.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

w ktorych ktoś pokazuje w którym momencie się śmiać (nie mówie o tych polskich typu Świat według Kiepskich itp, bo one są spoko, tylko o tych zagranicznych z podstawionym głosem)
Monty Python?
O Sędzi Annie Marri Wesołowkiej i jejpodobnych sie nie wypowiadam bo to oczywiste że tego nie można lubić..
można. ja lubię.
Dochodzi natomiast kolejna wkurzająca rzecz o której sobie przypomniałem - talk show na miare polskiej rzeczywistości: Drzyzga i rozmowy w toku
o właśnie, o tym zapomniałem.

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Nehan pisze:Monty Python?
Nie, chodzi mi o takie głupie jakieś bez żadnego sensu seriale.
Nie pamiętam nazwy żadnego, ale chyba Rodzina Buntych czy coś w tym stylu taka jest (moge sie mylić co do nazwy).
można. ja lubię.
Serio? :shock: O.. to sory, myliłem sie :lol:

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

bundy to klasyka humoru

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

Alf i Przyjaciele sa 1000 razy lepsi :)

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

"Love and marriage" (właśnie rodzinka Bundych) są jednych z moich ulubionych seriali. Nawet podstawiony śmiech mi nie przeszkadza!

A programy..wiadomości czasem mnie denerwują ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Patryk pisze:"Love and marriage"...
Wszystko fajnie ale to się "Married… with Children" nazywa. :P
A licky boom boom down!!!

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Serio?

Rzeczywiście, google nie kłamie. No to mój świat legł w gruzach ;)

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Hahahaha przypomniałem sobie jaka stacja najbardziej mnie wkurza :D

TVN24 !!!

Tylko tam oglądasz 24 h/dobę mordkę gosiewskiego, kartofli, giertychów, ziorro i lepperów :D
Faktycznie to jedyna stacja na której nic ciekawego jeszcze nie udało mi się odkryć (no polsat ma bundych, a tvn... też coś ma :D). Co do wesołowskiej to ona jest dobra :D Takiej amatorszczyzny aktorskiej chyba nigdzie nie ma, aż się czasem miło ogląda jak bezdomni dorabiają sobie na winko grając w produkcjach TVNu :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Married with Children to jest zajebiste :D . Niewiem jak można nielubić Świata wg Bundych. Al jest mocny :D on poprostu rządzi!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

TomCio pisze:Married with Children to jest zajebiste :D . Niewiem jak można nielubić Świata wg Bundych. Al jest mocny :D on poprostu rządzi!
Bud tez był dobry :p No i ta jego siostra już nie pamiętam jak miała na imię ;/

ODPOWIEDZ