Jakie programy w TV was wkurzają?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zgadzam się,dorzuce W11.
wkurw..za mnie w TV: w11 detektywi filmy ze steavenem seagalem (nie wiem jak to sie pisze ale to dobrze) Jackie chanem chuckiem norrisem ]:->
obrady sejmu
wiadomosci ogladane po 24h na dobe
obrady sejmu
wiadomosci ogladane po 24h na dobe
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Będę bronił jak lew TVP Kultura (chociaż ludzie kaczyńskiech mało mi nie zabrały) bo to jedyny program jaki da się oglądać. Znośna publicystyka, ale przede wszystkim świetne filmy (nie tylko offowe kino), świetne koncerty (od muzyki klasycznej do strefy alternatywnej), opery, filmy animowane i to wszystko czego nie ma na jedynce, dwójce czy telewizjach komercyjnychZed Zediculus pisze:Co wkurza?
- ciągle te same filmy (strzelanki, mordobicia, biedny policjant szukający zamsty...van damme, stallone itp )
- reklamy w trakcie programów (pewnie dla tego wcale nie oglądam Polsatu i TVN-u)
- brak informacji o ciekawych wystawach, koncertach i tego typu imprezach (TVP Kultura za mało ma ciekawych progamów - pewnie dostają 0,1 mln zł na rok i niech się cieszą... )
Dochodzi natomiast kolejna wkurzająca rzecz o której sobie przypomniałem - talk show na miare polskiej rzeczywistości: Drzyzga i rozmowy w toku Tyle pieprzenia o niczym w żadnym programie chyba nie ma
No ten Steaven Seagal to taki perfidny sztywniak .
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
@Izo
Ale ja nie jestem przeciwko TVP Kultura. Jak najbardziej jestem za! Ta telewizja jest świetna, często ją oglądam. Jedyny żal mam do TVP o to, że tak mało łożą na ten kanał. Czytałem wywiad z jednym z twórców/szefów Kultury. Narzekał, że mają bardzo małe fundusze...i to mnie boli...
Ale ja nie jestem przeciwko TVP Kultura. Jak najbardziej jestem za! Ta telewizja jest świetna, często ją oglądam. Jedyny żal mam do TVP o to, że tak mało łożą na ten kanał. Czytałem wywiad z jednym z twórców/szefów Kultury. Narzekał, że mają bardzo małe fundusze...i to mnie boli...
Hmm.. ciekawy temat.
Mnie najbardziej wkurzają programy typu tvn, polsat itp. Są tam może fajne filmy czasem, ale reklam więcej niż filmu zawsze :/ Jak chce coś obejrzeć i mam co 10 minut 15-minutową reklamę to już wole obejrzeć jakiś film na kompie..
A z samych programów to wkurza mnie wiele.. Zaczynając od jakichś porąbanych seriali 'komediowych' w ktorych ktoś pokazuje w którym momencie się śmiać (nie mówie o tych polskich typu Świat według Kiepskich itp, bo one są spoko, tylko o tych zagranicznych z podstawionym głosem), przez jakieś brazylijskie i brazylijsko-podobne seriale które mają 21548125312 odcinków aż po jakieś sensacyjne-niewyroby, w których np. jakieś wiedźmy zabijają łowców wiedźm itp.
Ale to że są miliony głupich programów itp to już mam gdzieś, wkurza mnie najbardziej to że jak już puszczą coś dobrego to tak szpikują to reklamami że głowa boli.
O Sędzi Annie Marri Wesołowkiej i jejpodobnych sie nie wypowiadam bo to oczywiste że tego nie można lubić..
Mnie najbardziej wkurzają programy typu tvn, polsat itp. Są tam może fajne filmy czasem, ale reklam więcej niż filmu zawsze :/ Jak chce coś obejrzeć i mam co 10 minut 15-minutową reklamę to już wole obejrzeć jakiś film na kompie..
A z samych programów to wkurza mnie wiele.. Zaczynając od jakichś porąbanych seriali 'komediowych' w ktorych ktoś pokazuje w którym momencie się śmiać (nie mówie o tych polskich typu Świat według Kiepskich itp, bo one są spoko, tylko o tych zagranicznych z podstawionym głosem), przez jakieś brazylijskie i brazylijsko-podobne seriale które mają 21548125312 odcinków aż po jakieś sensacyjne-niewyroby, w których np. jakieś wiedźmy zabijają łowców wiedźm itp.
Ale to że są miliony głupich programów itp to już mam gdzieś, wkurza mnie najbardziej to że jak już puszczą coś dobrego to tak szpikują to reklamami że głowa boli.
O Sędzi Annie Marri Wesołowkiej i jejpodobnych sie nie wypowiadam bo to oczywiste że tego nie można lubić..
Monty Python?w ktorych ktoś pokazuje w którym momencie się śmiać (nie mówie o tych polskich typu Świat według Kiepskich itp, bo one są spoko, tylko o tych zagranicznych z podstawionym głosem)
można. ja lubię.O Sędzi Annie Marri Wesołowkiej i jejpodobnych sie nie wypowiadam bo to oczywiste że tego nie można lubić..
o właśnie, o tym zapomniałem.Dochodzi natomiast kolejna wkurzająca rzecz o której sobie przypomniałem - talk show na miare polskiej rzeczywistości: Drzyzga i rozmowy w toku
Nie, chodzi mi o takie głupie jakieś bez żadnego sensu seriale.Nehan pisze:Monty Python?
Nie pamiętam nazwy żadnego, ale chyba Rodzina Buntych czy coś w tym stylu taka jest (moge sie mylić co do nazwy).
Serio? O.. to sory, myliłem siemożna. ja lubię.
Wszystko fajnie ale to się "Married… with Children" nazywa.Patryk pisze:"Love and marriage"...
A licky boom boom down!!!
Hahahaha przypomniałem sobie jaka stacja najbardziej mnie wkurza
TVN24 !!!
Tylko tam oglądasz 24 h/dobę mordkę gosiewskiego, kartofli, giertychów, ziorro i lepperów
Faktycznie to jedyna stacja na której nic ciekawego jeszcze nie udało mi się odkryć (no polsat ma bundych, a tvn... też coś ma ). Co do wesołowskiej to ona jest dobra Takiej amatorszczyzny aktorskiej chyba nigdzie nie ma, aż się czasem miło ogląda jak bezdomni dorabiają sobie na winko grając w produkcjach TVNu
TVN24 !!!
Tylko tam oglądasz 24 h/dobę mordkę gosiewskiego, kartofli, giertychów, ziorro i lepperów
Faktycznie to jedyna stacja na której nic ciekawego jeszcze nie udało mi się odkryć (no polsat ma bundych, a tvn... też coś ma ). Co do wesołowskiej to ona jest dobra Takiej amatorszczyzny aktorskiej chyba nigdzie nie ma, aż się czasem miło ogląda jak bezdomni dorabiają sobie na winko grając w produkcjach TVNu
Married with Children to jest zajebiste . Niewiem jak można nielubić Świata wg Bundych. Al jest mocny on poprostu rządzi!