Jakie programy w TV was wkurzają?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja osobiście nie moge znieść Sędziny Anny Marii Wesołowskiej... Ja ją widze to żel mi dupe ściska że w ogóle ktoś mógł być tak głupi żeby coś takiego wymyślić. Gra aktroska wręcz rewelacyjna, dowody ujawnia się w trakcie rozprawy, no i te problmy oskarżyciela, opskarżonego, świadków... BOSHE
Też mnie wkurzają ale mniej Detektywi i W11, tutaj aktorzy też grają "profesjonalnie"...
pozdr.
Ja osobiście nie moge znieść Sędziny Anny Marii Wesołowskiej... Ja ją widze to żel mi dupe ściska że w ogóle ktoś mógł być tak głupi żeby coś takiego wymyślić. Gra aktroska wręcz rewelacyjna, dowody ujawnia się w trakcie rozprawy, no i te problmy oskarżyciela, opskarżonego, świadków... BOSHE
Też mnie wkurzają ale mniej Detektywi i W11, tutaj aktorzy też grają "profesjonalnie"...
pozdr.
Ja gdy tylko zobaczyłem jedną bądź 2 sceny zrezygnowałem z tych wszystkich pozycji :p Sędzina to dno, a w tych W11 to takie to wszystko sztuczne że aż źle sie robi... Mierzi mnie oglądanie wyczynów aktorów w roli śpiewaków na Polsacie(nie wiem jak sie ten program nazywa) Żenada po prostu. Jak oni mogą się tak błaźnić...Stach pisze:Jakie programy w TV was wkurzają?
pozdr.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Sędziny Anny Marii Wesołowskiej- to badziew jak ich mało
Mnie wkurza cały TVN i Polsat (plebejskie telewizje ) ale najbardziej drażni mnie chyba Szymon Majewski i wszystko do czego przyłoży łapę Grrrr ! Powinniście pamiętać Mamy Cię! Co za gówno Pamiętam w jednym odcinku wkręcali kogoś, że śmieciarka zabiera kontener z jakimś człowiekiem. Osoba wkręcana zagląda do środka a tam ludzie z kwiatami krzyczą: Mamy Cię! Coś niesamowitego...
A Ojciec dyrektor ostrzegał, że to masońska telewizja!Izo pisze:Mnie wkurza cały TVN
Ciezko mi powiedziec co mnie wkurza bo w sumie to mam malo czasu zeby ogladac TV, a jesli juz to robie to ograniczam sie do Warto Rozmawiac, czy innych publicystycznych, od czasu do czasu obejrze jakis film. Jedyna rzecza ktora do nidawna ogladalem regularnie byl Alf.
Najbardziej wkurzaja mnie chyba te wszystkie ranne telegry, z prowadzacymi ktorych sposob mowienia doprowadza do szalu (szczegolnie rankiem), niezbyt bawi mnie tez wiekszosc seriali.
A jesli chodzi o stacje to ostatnimi czasy duzy plus dla TVN7 (nadawali Przyjaciol, Alfa, nawet kilka fajnych filmow), minut natomiast dla Polsatu, ktory nie dosc ze puszcza same starocie, to nawet nie ma dobrej publicystyki.
Najbardziej wkurzaja mnie chyba te wszystkie ranne telegry, z prowadzacymi ktorych sposob mowienia doprowadza do szalu (szczegolnie rankiem), niezbyt bawi mnie tez wiekszosc seriali.
A jesli chodzi o stacje to ostatnimi czasy duzy plus dla TVN7 (nadawali Przyjaciol, Alfa, nawet kilka fajnych filmow), minut natomiast dla Polsatu, ktory nie dosc ze puszcza same starocie, to nawet nie ma dobrej publicystyki.
Mi też się podobałopingus pisze:Mamy Cię było fajne.
A no i zapomniałem powiedziec że wkurzaja mnie takie programy typu fabryka gier, gdzie trzeba zadzwonić odgadnąć jakąś durną zagadkę i możesz wygrać jakąś tam kase... DNO
pozdro
ze tak powiem...Izo pisze:Żartujecie prawda? Wkręcacie mnie tak?Stach pisze:Mi też się podobałopingus pisze:Mamy Cię było fajne.
Mamy Cie!
Ja staram się generalnie nie oglądać wkurzających mnie rzeczy. Wkurzają mnie więc tylko reklamy albo filmy które okażą się być niewypałem.
A nie, jeszcze mnie ostatnio wkurzyło, jak usłyszalem jakość ścieżki dźwiękowej Cowboy Beebop na TVP kultura. Słychać lektora i nic poza tym, nie wiedziałem, kto wypowiada którą kwestię ;d
A nie, jeszcze mnie ostatnio wkurzyło, jak usłyszalem jakość ścieżki dźwiękowej Cowboy Beebop na TVP kultura. Słychać lektora i nic poza tym, nie wiedziałem, kto wypowiada którą kwestię ;d
Uerph.
Jesli chodzi o brazylijskie telenowele to fajnym patentem jest w trakcie spotkania ze znajomymi wlaczyc, ale bez dzwieku i bawic sie w podkladanie na biezaco glosowPniak pisze:Nie znoszę wszelkiego rodzaju seriali, telenowel. Jedyne jakie jestem wstanie zrozumieć to ster treki
Pan Yapa? Ten łysy ?
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Co wkurza?
- ciągle te same filmy (strzelanki, mordobicia, biedny policjant szukający zamsty...van damme, stallone itp )
- reklamy w trakcie programów (pewnie dla tego wcale nie oglądam Polsatu i TVN-u)
- brak informacji o ciekawych wystawach, koncertach i tego typu imprezach (TVP Kultura za mało ma ciekawych progamów - pewnie dostają 0,1 mln zł na rok i niech się cieszą... )
- ciągle te same filmy (strzelanki, mordobicia, biedny policjant szukający zamsty...van damme, stallone itp )
- reklamy w trakcie programów (pewnie dla tego wcale nie oglądam Polsatu i TVN-u)
- brak informacji o ciekawych wystawach, koncertach i tego typu imprezach (TVP Kultura za mało ma ciekawych progamów - pewnie dostają 0,1 mln zł na rok i niech się cieszą... )