Jakie programy w TV was wkurzają?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

Ja osobiście nie moge znieść Sędziny Anny Marii Wesołowskiej... Ja ją widze to żel mi dupe ściska że w ogóle ktoś mógł być tak głupi żeby coś takiego wymyślić. Gra aktroska wręcz rewelacyjna, dowody ujawnia się w trakcie rozprawy, no i te problmy oskarżyciela, opskarżonego, świadków... BOSHE

Też mnie wkurzają ale mniej Detektywi i W11, tutaj aktorzy też grają "profesjonalnie"...

pozdr.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Stach pisze:Jakie programy w TV was wkurzają?

Ja osobiście nie moge znieść Sędziny Anny Marii Wesołowskiej... Ja ją widze to żel mi dupe ściska że w ogóle ktoś mógł być tak głupi żeby coś takiego wymyślić. Gra aktroska wręcz rewelacyjna, dowody ujawnia się w trakcie rozprawy, no i te problmy oskarżyciela, opskarżonego, świadków... BOSHE

Też mnie wkurzają ale mniej Detektywi i W11, tutaj aktorzy też grają "profesjonalnie"...

pozdr.
Ja gdy tylko zobaczyłem jedną bądź 2 sceny zrezygnowałem z tych wszystkich pozycji :p Sędzina to dno, a w tych W11 to takie to wszystko sztuczne że aż źle sie robi... Mierzi mnie oglądanie wyczynów aktorów w roli śpiewaków na Polsacie(nie wiem jak sie ten program nazywa) Żenada po prostu. Jak oni mogą się tak błaźnić... :?

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Sędziny Anny Marii Wesołowskiej- to badziew jak ich mało

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Mnie wkurza cały TVN i Polsat (plebejskie telewizje :)) ale najbardziej drażni mnie chyba Szymon Majewski i wszystko do czego przyłoży łapę Grrrr ! Powinniście pamiętać Mamy Cię! Co za gówno :D Pamiętam w jednym odcinku wkręcali kogoś, że śmieciarka zabiera kontener z jakimś człowiekiem. Osoba wkręcana zagląda do środka a tam ludzie z kwiatami krzyczą: Mamy Cię! Coś niesamowitego...

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Mamy Cię było fajne.

Mnie w TV drażni to, że jest tak mało sportu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Izo pisze:Mnie wkurza cały TVN
A Ojciec dyrektor ostrzegał, że to masońska telewizja!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

Ciezko mi powiedziec co mnie wkurza bo w sumie to mam malo czasu zeby ogladac TV, a jesli juz to robie to ograniczam sie do Warto Rozmawiac, czy innych publicystycznych, od czasu do czasu obejrze jakis film. Jedyna rzecza ktora do nidawna ogladalem regularnie byl Alf.
Najbardziej wkurzaja mnie chyba te wszystkie ranne telegry, z prowadzacymi ktorych sposob mowienia doprowadza do szalu (szczegolnie rankiem), niezbyt bawi mnie tez wiekszosc seriali.
A jesli chodzi o stacje to ostatnimi czasy duzy plus dla TVN7 (nadawali Przyjaciol, Alfa, nawet kilka fajnych filmow), minut natomiast dla Polsatu, ktory nie dosc ze puszcza same starocie, to nawet nie ma dobrej publicystyki.

Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

pingus pisze:Mamy Cię było fajne.
Mi też się podobało ;)

A no i zapomniałem powiedziec że wkurzaja mnie takie programy typu fabryka gier, gdzie trzeba zadzwonić odgadnąć jakąś durną zagadkę i możesz wygrać jakąś tam kase... DNO

pozdro

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Stach pisze:
Mi też się podobało ;)
Żartujecie prawda? Wkręcacie mnie tak?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Izo pisze:
Stach pisze:
Mi też się podobało ;)
Żartujecie prawda? Wkręcacie mnie tak?
ze tak powiem...
Mamy Cie!

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Ja staram się generalnie nie oglądać wkurzających mnie rzeczy. Wkurzają mnie więc tylko reklamy albo filmy które okażą się być niewypałem.
A nie, jeszcze mnie ostatnio wkurzyło, jak usłyszalem jakość ścieżki dźwiękowej Cowboy Beebop na TVP kultura. Słychać lektora i nic poza tym, nie wiedziałem, kto wypowiada którą kwestię ;d
Uerph.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Nie znoszę wszelkiego rodzaju seriali, telenowel. Jedyne jakie jestem wstanie zrozumieć to ster treki 8)

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Pniak pisze:Nie znoszę wszelkiego rodzaju seriali, telenowel. Jedyne jakie jestem wstanie zrozumieć to ster treki 8)
Jesli chodzi o brazylijskie telenowele to fajnym patentem jest w trakcie spotkania ze znajomymi wlaczyc, ale bez dzwieku i bawic sie w podkladanie na biezaco glosow :wink:

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Jak mnie coś wkurza, to przełaczam ;)

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

Pamiętacie Pana Japę? Prowadził mini teleturniej w 5-10-15, albo czymś podobnym w sobotnie poranki. NIENAWIDZĘ GO!!! Jestem łagodnym człowiekiem a on wzmagał we mnie agresję! Mógłbym go udusić gołymi rękami. Tyle. Musiałem, to z siebie wyrzucić... :)
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pan Yapa? Ten łysy :D :lol: ?
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

dokładnie ten sam
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

A mnie żaden, dosłownie żaden program nie wkurza. Jak nie uznam go za wartościowego albo po prostu fajnego, wyłączam tv, nastawiam Radio Zet (moje ulubione) i czytam jakąś książkę. :)

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Katylina pisze:czytam jakąś książkę. :)
Wyksztalciuch psiamac...

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

Co wkurza?

- ciągle te same filmy (strzelanki, mordobicia, biedny policjant szukający zamsty...van damme, stallone itp :roll: )
- reklamy w trakcie programów (pewnie dla tego wcale nie oglądam Polsatu i TVN-u)
- brak informacji o ciekawych wystawach, koncertach i tego typu imprezach (TVP Kultura za mało ma ciekawych progamów - pewnie dostają 0,1 mln zł na rok i niech się cieszą... :? )

ODPOWIEDZ