ale książę piekieł dawał radę, nie mogę sobie wyobrazić innego bohatera dla drużyny
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
gdy bohater był w miare dobry wtedy sam ukatrupiał smokirudobrody79 pisze:mnie nic nie nudziło w tej grze, może dlatego, że nie grałem za często i nie wszystkiego próbowałem
wspomniałeś o zabijaniu smoków...jak natrafiłem na takiego, to zaczynałem siekać go drużyną i przed zabiciem go wycofywałem wszystkich oprócz bohatera. wówczas całe doświadczenie otrzymywał heros
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Tak, ale lisze królowe były jedynym dla umarlaków sposobem by ranić w jakiś sposób inny niż śmiercią/orężem. Szczególnie gdy istnieją jednostki niewrażliwe i na to i na tamtoOj tam, tak samo można powiedzieć o magach ognia... trafisz na smoka i wyłącza ci Bohatera (tzn w zależności od nacji i smoka).