O tym dlaczego nie powinno się pisać "ave"
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
To się załam, nikt ci niebroni.Noir pisze:TomCio pisze:Pawełek porządził .nic tylko sie załamać : /Nehan pisze: Ehe
Ave!mam lepszy plan: zaczne walczyc ; )
a teraz ide spac, bo jutro rano zycie na mnie czeka.
Brawo za napinkę, chłopaki!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Chuck Norris
Ave
Proszę o nie przypisywanie mi jakiś skłonności nazistowsko - faszystowskich, bo ja nie z tych. Z góry dziękuje za uszanowanie tej prośby.
Proszę o nie przypisywanie mi jakiś skłonności nazistowsko - faszystowskich, bo ja nie z tych. Z góry dziękuje za uszanowanie tej prośby.
Skłonności nazistowsko-faszystowskie? My Ci tylko przypisujemy skłonności do zamawiania piwa .Lord Andre pisze:Ave