nawet przy lolsonie musialeś dodać 'ave'Lord Andre pisze:Ave
Lolson
O tym dlaczego nie powinno się pisać "ave"
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
O tym dlaczego nie powinno się pisać "ave"
Widze, że też Ciebie to irytuje .Lunn pisze: nawet przy lolsonie musialeś dodać 'ave'
To irytuje wszystkich.TomCio pisze:Widze, że też Ciebie to irytuje .Lunn pisze: nawet przy lolsonie musialeś dodać 'ave'
A licky boom boom down!!!
-
- Chuck Norris
Ave
Ciekawe, ciekawe, najwyraźniej nie lubicie jak ktoś się z wami wita jak zaczyna rozmowę, no ale cóż, nikogo nie można nauczyć kultury na siłę...
Ciekawe, ciekawe, najwyraźniej nie lubicie jak ktoś się z wami wita jak zaczyna rozmowę, no ale cóż, nikogo nie można nauczyć kultury na siłę...
O właśnie!Nehan pisze:nie, bo to brzmi jak gadanina 15-letniego trómetalowca
Chociaż pamiętam 1 post, w którym nie użył "Ave", napisał w nim.... "Mapet" .
A teraz ciekawosta z basza
<gosia> a teraz rozwiązuję krzyżówkę
<kleks> no i co tam masz ciekawego?
<gosia> nie jest szczególnie trudna
<gosia> np. wynalazek Nobla na 7 liter
<kleks> dynamit?
<JJ> nagroda
-
- Chuck Norris
Ave
Wytrwam to Noir, a co do gadania o 15-letnim trómetalowcu, to znam wiele osób które by się ucieszyły gdyby były nazwane tak, ale ja się niestety nie zaliczam... Dlatego nie użyłem tam "ave" bo miał być sam nick użytkownika
Wytrwam to Noir, a co do gadania o 15-letnim trómetalowcu, to znam wiele osób które by się ucieszyły gdyby były nazwane tak, ale ja się niestety nie zaliczam... Dlatego nie użyłem tam "ave" bo miał być sam nick użytkownika
to określenie wcale nie miało cię ucieszyćLord Andre pisze:Ave
chciałeś mu pojechać, czy po prostu zazdrościsz?Nehan pisze:to określenie wcale nie miało cię ucieszyćLord Andre pisze:Ave
-
- Chuck Norris
Ave
Ehhh. . . wiem . . . myślałem że nie muszę użyć tak emotki, ale najwyraźniej się przeliczyłem. . .
Ehhh. . . wiem . . . myślałem że nie muszę użyć tak emotki, ale najwyraźniej się przeliczyłem. . .
No ale kurde do LOLSONa musiałeś użyć!Lord Andre pisze:Dlatego nie użyłem tam "ave" bo miał być sam nick użytkownika
Co do Ave to kiedyś tak starożytni rzymianie darli ryja "Ave Cesar" i 5 piw "po rzymsku" do tego zamawiali .
-
- Chuck Norris
Ave
A ja będę mówił "ave", pomimo tego że Wam się to nie podoba. . .
A ja będę mówił "ave", pomimo tego że Wam się to nie podoba. . .
Noir co tak jakoś zacząłeś wszyskich bronić ? :O
Pawełek porządził .