Wał Troyana
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
sie mnie czepiaj. dopadnij na jakims turnieju i kose w plecy, za brak ogonkow to jedyna wlasciwa kara (;
Chodzi o to stary, ze z Twojego posta osoba czytajaca powierzchownie i nie pamietajaca tamtej sprawy moze wywnioskowac, ze Troyan Cie zrobil w ch.. w lutym i w czerwcu.
i mozesz zacytowac - wpisujesz [ quote="Troyan ] bez spacji i wklejasz jego post, potem dajesz [ /quote] i juz.
Chodzi o to stary, ze z Twojego posta osoba czytajaca powierzchownie i nie pamietajaca tamtej sprawy moze wywnioskowac, ze Troyan Cie zrobil w ch.. w lutym i w czerwcu.
i mozesz zacytowac - wpisujesz [ quote="Troyan ] bez spacji i wklejasz jego post, potem dajesz [ /quote] i juz.
Napiszę Ci krok po kroku:
1) zaznaczasz tekst, który chciałbyś umieścić w bloku; Ctrl-C (albo "Kopiuj" pod prawym przyciskiem myszy)
2) potem klikasz w dowolnym innym temacie "odpowiedz"
3) klikasz "quote" raz, potem robisz Ctrl-V (albo "Wklej" pod prawym myszy), jak tekst się wkleił - klikasz "quote" jeszcze raz, żeby zamknąć blok
Jak zmienić temat nie będę nawet wspominał.
Termin do końca dnia jest wciąż aktualny.
1) zaznaczasz tekst, który chciałbyś umieścić w bloku; Ctrl-C (albo "Kopiuj" pod prawym przyciskiem myszy)
2) potem klikasz w dowolnym innym temacie "odpowiedz"
3) klikasz "quote" raz, potem robisz Ctrl-V (albo "Wklej" pod prawym myszy), jak tekst się wkleił - klikasz "quote" jeszcze raz, żeby zamknąć blok
Jak zmienić temat nie będę nawet wspominał.
Termin do końca dnia jest wciąż aktualny.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
1. Gdyby nie wyjaśnienie innych forumowiczów, nic bym nie zrozumiał.
2. Nie wiedziałem że opcja cytowania jest taka trudna.
3. (najważniejsze) Nie trzeba się burzyć tylko wystarczy poczekać, w końcu Troyan jest w miarę znany na forum, myślę że niektórzy mogliby za niego ręczyć. Widocznie w jakiś sposób nie może teraz figurek wysłać... Trudno uwierzyć ale to też człowiek...
2. Nie wiedziałem że opcja cytowania jest taka trudna.
3. (najważniejsze) Nie trzeba się burzyć tylko wystarczy poczekać, w końcu Troyan jest w miarę znany na forum, myślę że niektórzy mogliby za niego ręczyć. Widocznie w jakiś sposób nie może teraz figurek wysłać... Trudno uwierzyć ale to też człowiek...
Bum...!
...nie jest tak źle, przypomniałem sobie o paru opcjach korzystania z forum o których zapomniałem . Jeszcze raz gwoli przypomnienia: jeśli z Troyanem wszystko w porządku, a wszystko na to wskazuje, to ostrzegam przed robieniem z nim interesów , za ostrzeżenie niech służy mój problem z otrzymaniem wylicytowanych , zapłaconych i niestety nie otrzymanych do tej pory figurek, linki do aukcji w pierwszym poście...
jak juz kogos pouczasz co ma robic to przynajmniej dobrze go pouczajTruePunk pisze:sie mnie czepiaj. dopadnij na jakims turnieju i kose w plecy, za brak ogonkow to jedyna wlasciwa kara (;
-
- "Nie jestem powergamerem"
mozesz skopiowac wypowiedz a naptespnie "recznie" wstawic cytowanie (w momencie pisania odpowiedzi masz to na tekstem pomiedzy "u" oraz "Code" )
Co wy tak bijecie piane z tym cytowaniem ?Fojtolator pisze:mozesz skopiowac wypowiedz a naptespnie "recznie" wstawic cytowanie (w momencie pisania odpowiedzi masz to na tekstem pomiedzy "u" oraz "Code" )
Czujecie się dowartościowani jak po raz setny powiecie coś jałowego na temat bloku quote ?
Ja pier***le ŻENUA ..
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
I Ty, i Pawełek, nie czujecie w ogóle sytuacji: pada grube oskarżenie o oszustwo, zawarte już w temacie, a 80% posta POWINNA BYŁA być cytatem nie tego, jak Troyan zwałował, ale jak go zwałowali.Borysss pisze:Co wy tak bijecie piane z tym cytowaniem ?
Czujecie się dowartościowani jak po raz setny powiecie coś jałowego na temat bloku quote ?
Ja pier***le ŻENUA ..
Najlepiej temat podsumowuje post TruePunka:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=84704#84704
Minął dzień, pomimo moich próśb nazwa tematu nie została poprawiona. Chwatit'
Okej, po paru argumentach postanowiłem odblokować ten temat.
Jackert, mam nadzieję że będziesz nas tutaj na bieżąco informował jak się sprawa rozwija. Czy udało Ci się skontaktować z Troyanem, czy zgłosiłeś sprawę na policji, czy Allegro zajęło się problemem (co z ich ubezpieczeniem dla kupujących)?
No i mam nadzieję, że już nie zarzucisz mi "chronienia swoich".
Dalsza obecność Troyana w gronie moderatorskim zostanie na pewno przedyskutowana
Jackert, mam nadzieję że będziesz nas tutaj na bieżąco informował jak się sprawa rozwija. Czy udało Ci się skontaktować z Troyanem, czy zgłosiłeś sprawę na policji, czy Allegro zajęło się problemem (co z ich ubezpieczeniem dla kupujących)?
No i mam nadzieję, że już nie zarzucisz mi "chronienia swoich".
Dalsza obecność Troyana w gronie moderatorskim zostanie na pewno przedyskutowana
Sprawa jest rzeczywiscie powazna... No coz narazie pozostaje tylko czekac (przynajmniej przez jakis czas) i probowac sie dodzwonic do Troyana...
Czy Jackert zglosi to na policje?
Czy Jackert powiadomi allegro?
Jak potocza sie losy Jackerta i jego figurek?
Na te i wiele innych pytan dostaniecie odpowiedzi w nastepnym odcinku...
Czy Jackert zglosi to na policje?
Czy Jackert powiadomi allegro?
Jak potocza sie losy Jackerta i jego figurek?
Na te i wiele innych pytan dostaniecie odpowiedzi w nastepnym odcinku...
-
- Chuck Norris
Ave
poza tym że Troyana nie widziałem na forum od dobrych dwóch miesięcy, to trzeba z tym poczekać aż cała sprawa się zakończy ( w sądzie, czy polubownie), bo na razie usłyszeliśmy oskarżenie, a oskarżony nie miał prawa do obronyTomash pisze: