Wał Troyana

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

sie mnie czepiaj. dopadnij na jakims turnieju i kose w plecy, za brak ogonkow to jedyna wlasciwa kara (;

Chodzi o to stary, ze z Twojego posta osoba czytajaca powierzchownie i nie pamietajaca tamtej sprawy moze wywnioskowac, ze Troyan Cie zrobil w ch.. w lutym i w czerwcu.
i mozesz zacytowac - wpisujesz [ quote="Troyan ] bez spacji i wklejasz jego post, potem dajesz [ /quote] i juz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Napiszę Ci krok po kroku:

1) zaznaczasz tekst, który chciałbyś umieścić w bloku; Ctrl-C (albo "Kopiuj" pod prawym przyciskiem myszy)
2) potem klikasz w dowolnym innym temacie "odpowiedz"
3) klikasz "quote" raz, potem robisz Ctrl-V (albo "Wklej" pod prawym myszy), jak tekst się wkleił - klikasz "quote" jeszcze raz, żeby zamknąć blok

Jak zmienić temat nie będę nawet wspominał.

Termin do końca dnia jest wciąż aktualny.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

1. Gdyby nie wyjaśnienie innych forumowiczów, nic bym nie zrozumiał.
2. Nie wiedziałem że opcja cytowania jest taka trudna.

3. (najważniejsze) Nie trzeba się burzyć tylko wystarczy poczekać, w końcu Troyan jest w miarę znany na forum, myślę że niektórzy mogliby za niego ręczyć. Widocznie w jakiś sposób nie może teraz figurek wysłać... Trudno uwierzyć ale to też człowiek... :wink: :lol:
Bum...!

Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: jackert »

Tomashu dzięki za przypomnienie o przyciskach nad oknem odpowiedzi... dawno ich nie używałem 8)

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

nie no cyrk.

koleś tu został oszukany przez kolesia, a wy mu piszecie, że źle cytuje.
:roll:

Awatar użytkownika
jackert

...nie jest tak źle, przypomniałem sobie o paru opcjach korzystania z forum o których zapomniałem 8) . Jeszcze raz gwoli przypomnienia: jeśli z Troyanem wszystko w porządku, a wszystko na to wskazuje, to ostrzegam przed robieniem z nim interesów , za ostrzeżenie niech służy mój problem z otrzymaniem wylicytowanych , zapłaconych i niestety nie otrzymanych do tej pory figurek, linki do aukcji w pierwszym poście...

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

daj cynk na psiarnie!
:roll:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

TruePunk pisze:sie mnie czepiaj. dopadnij na jakims turnieju i kose w plecy, za brak ogonkow to jedyna wlasciwa kara (;

Chodzi o to stary, ze z Twojego posta osoba czytajaca powierzchownie i nie pamietajaca tamtej sprawy moze wywnioskowac, ze Troyan Cie zrobil w ch.. w lutym i w czerwcu.
i mozesz zacytowac - wpisujesz [ quote="Troyan ] bez spacji i wklejasz jego post, potem dajesz [ /quote] i juz.
jak juz kogos pouczasz co ma robic to przynajmniej dobrze go pouczaj :twisted:

Awatar użytkownika
jackert

Pawełek pisze:daj cynk na psiarnie!
Poczekam do końca lipca, jestem cierpliwym człowiekiem, a cały problem spowodowała wcześniejsza reakcja Troyana na podobną sytuację, tylko niestety role się odwróciły...

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Troyan ma ostatnio problemy z remontem, przeprowadzką itd, po prostu do niego zadzwoń, bo wątpię żeby oszukał umyślnie

Awatar użytkownika
jackert

Dzwoniłem, kilka razy, niestety nawet na skrzynce nie ma miejsca aby zostawić wiadomość... :cry:

Fojtolator

Post autor: Fojtolator »

mozesz skopiowac wypowiedz a naptespnie "recznie" wstawic cytowanie (w momencie pisania odpowiedzi masz to na tekstem pomiedzy "u" oraz "Code" ) :roll:

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

Fojtolator pisze:mozesz skopiowac wypowiedz a naptespnie "recznie" wstawic cytowanie (w momencie pisania odpowiedzi masz to na tekstem pomiedzy "u" oraz "Code" ) :roll:
Co wy tak bijecie piane z tym cytowaniem ?
Czujecie się dowartościowani jak po raz setny powiecie coś jałowego na temat bloku quote ?
Ja pier***le ŻENUA ..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Borysss pisze:Co wy tak bijecie piane z tym cytowaniem ?
Czujecie się dowartościowani jak po raz setny powiecie coś jałowego na temat bloku quote ?
Ja pier***le ŻENUA ..
I Ty, i Pawełek, nie czujecie w ogóle sytuacji: pada grube oskarżenie o oszustwo, zawarte już w temacie, a 80% posta POWINNA BYŁA być cytatem nie tego, jak Troyan zwałował, ale jak go zwałowali.

Najlepiej temat podsumowuje post TruePunka:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=84704#84704

Minął dzień, pomimo moich próśb nazwa tematu nie została poprawiona. Chwatit'
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

- Dzieńdobry, chciałbym złożyć pozew przeciwko panu X. Wyłudził ode mnie 400 zł.
- Nazwisko powoda wpisał pan w dopełniaczu. Wniosek odrzucony z przyczyn formalnych. Spieprzaj pan i doucz się.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Okej, po paru argumentach postanowiłem odblokować ten temat.

Jackert, mam nadzieję że będziesz nas tutaj na bieżąco informował jak się sprawa rozwija. Czy udało Ci się skontaktować z Troyanem, czy zgłosiłeś sprawę na policji, czy Allegro zajęło się problemem (co z ich ubezpieczeniem dla kupujących)?

No i mam nadzieję, że już nie zarzucisz mi "chronienia swoich".

Dalsza obecność Troyana w gronie moderatorskim zostanie na pewno przedyskutowana :x

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Sprawa jest rzeczywiscie powazna... No coz narazie pozostaje tylko czekac (przynajmniej przez jakis czas) i probowac sie dodzwonic do Troyana...

Czy Jackert zglosi to na policje?
Czy Jackert powiadomi allegro?
Jak potocza sie losy Jackerta i jego figurek?

Na te i wiele innych pytan dostaniecie odpowiedzi w nastepnym odcinku... :P

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

No a nie wie ktos gdzie on mieszka?
Jak wiedza ludzie to niech skocza do niego i mu powiedza o całej sytuacji.
Pewnie zapomnial albo cos.

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave
Tomash pisze:
Dalsza obecność Troyana w gronie moderatorskim zostanie na pewno przedyskutowana :x
poza tym że Troyana nie widziałem na forum od dobrych dwóch miesięcy, to trzeba z tym poczekać aż cała sprawa się zakończy ( w sądzie, czy polubownie), bo na razie usłyszeliśmy oskarżenie, a oskarżony nie miał prawa do obrony

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

A nie uważasz że to właśnie ta nieobecność Troyana dyskwalifikuje go jako moderatora a nie zarzuty, hm?

Czytanie ze zrozumieniem - to nie boli - może tylko na początku.

ODPOWIEDZ