Wał Troyana

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jackert
"Nie jestem powergamerem"

Wał Troyana

Post autor: jackert »

W jednym z poprzednich tematów Troyan napisał :
"Zanim zgłoszę sprawę na policji chciałem za posrednictwem forum ostrzec uzytkownika Allegro.pl o mile brzmiącej ksywie Dronusia:

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid ... _recvd_neu

że jeśli do piątku nie uzyskam odpowiedzi mailowej bądź przesyłki, złożę panom w niebieskich mundurkach wizytę.

Użytkowników forum przepraszam za tego posta ale to chyba jedyny ratunek przed złodziejaszkiem. Wygrałem następujące aukcje:

http://www.allegro.pl/item163933071_tom ... sow_d.html

http://www.allegro.pl/item163658915_sco ... hemri.html

Pieniażki przelałem 20-go lutego:...
I pomimo kilku maili i logowania się Dronusi(-sia?) na Allegro nie otrzymałem odpowiedzi kiedy figurka zostanie/została wysłana.
Chciałbym zaapelować do użytkowników BP, szczególnie do tych którzy cos kupili w tym okresie od tego pana żeby dali mi znać na PM, moze takich jak ja jest więcej ?"
od pana Troyana, zero kontaktu, czas mija i zostaje chyba tylko policja... :evil:
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, o 22:27 przez jackert, łącznie zmieniany 5 razy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jak rozumiem, samego Troyana dotyczą wyłącznie cztery ostatnie linijki.
Tekst wcześniejszy to cytat z jakiegoś innego forum o jakimś innym człowieku, który z Troyanem nie ma nic wspólnego.

Mówiąc krótko: nie zdziwię się, jeśli Bartek założy Ci kłódkę na tym temacie za niechlujne i wprowadzające w błąd napisanie posta.

Sam Troyan i na BP się dawno nie odzywał, a ostatnio (jakoś w maju) pisał, że ma utrudniony dostęp do netu.

Krótka rada: naucz się korzystać z bloku quote i zmień temat na trochę mniej mylący. Żeby potem nie było, że kneblujemy mówiących o naszych ziomach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
jackert

...to wypowiedź Troyana http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php? ... 123&t=2249
na temat osoby z którą miał problemy...a cytowanie nie weszło w grę bo temat zamknięty...najpierw analiza faktów Panie Tomashu, a później wyciąganie wniosków i konsekwencje... 8)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, o 14:38 przez jackert, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Kurde, upłem się chyba, bo wogóle nie kumam powyższego postu :0

Awatar użytkownika
jackert

...którego?

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Pierwszego!
Napisz go po ludzku i z sensem, bo ja też go nie rozumiem i nie chce mi się kombinować o co chodzi.
faken!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

jackert pisze:najpierw analiza faktów Panie Tomashu, a później wyciąganie wniosków i konsekwencje... 8)
Fakt jest taki, że pomimo dostępności guziczka "quote" na górze okienka podczas pisania odpowiedzi, nie korzystasz z tej opcji. Niemożliwość kliknięcia "cytuj" przy feralnym poście nie ma tu nic do rzeczy, bo, jak widać, można to bezproblemowo obejść. Normalnie się nie czepiam, ale w przypadku tego tematu to śmierdzi co najmniej manipulacją i przypisywaniem Troyanowi cudzych wałów.

Masz czas do końca dnia na nauczenie się korzystania z quote i poprawienie nazwy tematu, coby nie sugerowała że wszystko co opisujesz przypisujesz Troyanowi.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

(no ja tez przymużdżałem o co kaman w pierwszym poście...)

... a Troyan rzeczywiście ma problemy z dostępem do netu. Nie znam go osobiście, natomiast nie dalej jak wczoraj pytałem kogoś, jak można się z nim skontaktować. Otrzymałem odpowiedź, że przez neta raczej trudno (o ile w ogóle). Ale w mailu z allegro zwykle jest podany telefon kontaktowy, spróbuj z niego skorzystać.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Poza tym chyba troche pozno sie budzisz skoro przelales kase 20ego lutego. Allegro jest akurat o tyle milo skonstruowane ze wystarczy im wyslac notyfikacje o zaistnialej sytuacji (po 30 dniach od zakonczenia aukcji najwczesniej ) i oni wysylaja zgloszenie to prokuratury o popelnieniu przestepstwa + zwracaja pieniadze.

Awatar użytkownika
Wojtku

Post autor: Wojtku »

To troyan przelał kase 20 lutego. Wszystko do tej poziomej kreski to jest cytat wypowiedzi troyana. A jackert sam nei moze poprostu wyegzekwowac figurek od powyzszego pana

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Raptaparat pisze:Poza tym chyba troche pozno sie budzisz skoro przelales kase 20ego lutego.
Jak widać, nie tylko ja nie skumałem...

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Jackert wygrał dwie aukcje Troyana 2 czerwca, a nie w lutym.

W lutym Troyan wygrał aukcje u jakiegos innego goscia i był z tego bardzo niezadowolony. Pierwsza część posta to cytat z Troyana.

Jackertowi chodzi zapewne o to, że Troyan najpierw burzył sie na sprzedającego, a sprzedając robi to samo.

To nie aż tak trudne do ogarnięcia, chociaż zaklęcie 'quote' pewnie by pomogło :wink:

A szczerze - zamiast wpadać w święty gniew, Jackert, spróbuj tak jak radzili koledzy, podzwonic do Troyana. Popytaj znajomych - gracze WFB wciaż stanowią środowisko dosc hermetyczne, i przez dwa-trzy podania ręki dotrzesz do każdego. Sytuacje w życiu są różne, a to problemy z internetem, praca, problemy rodzinne... Ludzie handlujący na Allegro tez mają własne życie. Nie strasz niebieskimi mundurami, tylko podejdź do tego jak człowiek i pamiętaj, że cierpliwość cnotą jest.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Temat na razie niech zostanie, chociaż muszę przyznać, że bez tłumaczenia Don_Silvarro to ja raczej nie kumałem o co chodzi.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Don_Silvarro pisze: To nie aż tak trudne do ogarnięcia,
Akurat mój umysł jest obecnie w 95% procentach pochłoniety analizą prawidłowości ujęcia środków trwałych. Pozostałe 5% myśli o piwku wieczorem przy kolacji. Nic dziwnego, że ja nie skumałem...

Awatar użytkownika
jackert

Tomash pisze:
jackert pisze:najpierw analiza faktów Panie Tomashu, a później wyciąganie wniosków i konsekwencje... 8)
Fakt jest taki, że pomimo dostępności guziczka "quote" na górze okienka podczas pisania odpowiedzi, nie korzystasz z tej opcji. Niemożliwość kliknięcia "cytuj" przy feralnym poście nie ma tu nic do rzeczy, bo, jak widać, można to bezproblemowo obejść. Normalnie się nie czepiam, ale w przypadku tego tematu to śmierdzi co najmniej manipulacją i przypisywaniem Troyanowi cudzych wałów.

Masz czas do końca dnia na nauczenie się korzystania z quote i poprawienie nazwy tematu, coby nie sugerowała że wszystko co opisujesz przypisujesz Troyanowi.
... nie mogłem użyć świętego quote, cytuj..., jak pisałem wcześniej temat rozpoczęty przez Troyana został jakiś czas temu zamknięty. I nie mogę ,jak w tym przypadku, z niego korzystać. Nawiązać kontakt próbowałem, przez maile, telefony,próbę złapania na forach... i nic. A Troyan loguje się niestety co pewien czas na allegro, i to głównie mnie zjerzyło, bo niestety zaczyna wyglądać jednoznacznie, niestety.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

O rany, jak nie było guziczka, to co za problem wpisać ręcznie tag HTMLa ? Albo chociaż cudzysłowem zaznaczyć cytowany fragment ? :roll:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

jackert pisze:... nie mogłem użyć świętego quote, cytuj..., jak pisałem wcześniej temat rozpoczęty przez Troyana został jakiś czas temu zamknięty. I nie mogę ,jak w tym przypadku, z niego korzystać.
Weź no kliknij taki duży guziczek "odpowiedz" i zapoznaj się z guziczkami zaraz ponad oknem edycji treści wiadomości, bo już tracę do Ciebie cierpliwość. :evil:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

jackert:
jesli allegro i e-maila uzywasz rownie umiejetnie jak forum, to sie nie dziwie ze Cie ludzie olewaja.

Wiesz ze serwis allegro.pl jest przeznaczony dla osob pelnoletnich? bo po poziomie czytania ze zrozumieniem podejrzewam, ze zalozyles konto na mamusie i teraz na forurm walczyc probujesz..

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

Hehe fajnie jeździcie po jackert kut**y z Was i tyle IMO :p
Też mnie zbesztacie ?

Choćbym nie wiem jak seplenił i mówił niewyraźnie jeśli ktoś z premedytacją mnie by oszukał lub okradł to i tak mam prawo dochodzić swoich praw.

@jackert pamiętaj komunikacja między ludzka ma kilka podstawowych zasad , przede wszystkim Twój rozmówca/słuchacze muszą rozumieć co do nich mówisz ;)

Pzdr.

Awatar użytkownika
jackert

Tomash pisze:
jackert pisze:... nie mogłem użyć świętego quote, cytuj..., jak pisałem wcześniej temat rozpoczęty przez Troyana został jakiś czas temu zamknięty. I nie mogę ,jak w tym przypadku, z niego korzystać.
Weź no kliknij taki duży guziczek "odpowiedz" i zapoznaj się z guziczkami zaraz ponad oknem edycji treści wiadomości, bo już tracę do Ciebie cierpliwość. :evil:

Panowie, obawiam się ,że ze zrozumieniem słowa pisanego to niestety wy macie problem, wychodzi na to że niestety większość rozumie tylko zdania proste , polecenia itp... jeszcze RAZ piszę że nie mogę zacytować, odpowiedzieć, ,jeśli temat założony wcześniej przez Troyana został zamknięty, nie mam też ochoty na korzystanie z html-a, nie do tego służy forum. Ponadto odeszliście troszkę od tematu. Od dłuższego czasu próbuję wyegzekwować zakończenie aukcji przez Troyana. I mało, mnie szlag nie trafił jak zobaczyłem temat o allegro założony przez niego. Sam niestety okazuje się być w porządku, i wychodzi na to że bronicie ziomala I tak na koniec : ja się ciebie czepiam Truepank ,że nie używasz ogonków...na klawiaturze jest prawy alt, a w większości systemów można zmienić ustawiania klawiatury...

ODPOWIEDZ