Warhammer 40000: Conquest LCG
Zapomnialem wczoraj przejrzec, Piotr dowiedz sie kiedy bedzie premiera - cant wait 

To juz na 100%, niedawno byla mowa o 9.10.14
Wiesz to od Galakty?
Wiesz to od Galakty?
Ludzie na Galakcie i W40k Conquest pisza o 9.10 i tez niby z Galakta gadali ,wiec nie wiem gdzie jest pies pogrzebany.
Piotr cos ten twoj kontakt z galakty waluje
musisz go sprawdzic
tak jak rozmawialismy na temat dodatku do eldritcha. twoj gosc powiedzial ci, ze nie wiadomo kiedy wyjdzie i narazie nie maja w planach tego robic. pare godzin pozniej na galakcie pojawila sie informacja o spolszczonym dodatku juz w zimie
na forum pisza, ze conquest bedzie 9.10.2014 (bo taka jest miedzynarodowa data wydania zlokalizowanych wersji) a opoznienia moga wyniknac jedynie z powodu przetrzymania kontenra, transportu, itd. czyli czegos nieprzewidywalnego na co faktycznie nie maja wplywu.
tak jak pisales. czym wczesniej tym lepiej

tak jak rozmawialismy na temat dodatku do eldritcha. twoj gosc powiedzial ci, ze nie wiadomo kiedy wyjdzie i narazie nie maja w planach tego robic. pare godzin pozniej na galakcie pojawila sie informacja o spolszczonym dodatku juz w zimie

na forum pisza, ze conquest bedzie 9.10.2014 (bo taka jest miedzynarodowa data wydania zlokalizowanych wersji) a opoznienia moga wyniknac jedynie z powodu przetrzymania kontenra, transportu, itd. czyli czegos nieprzewidywalnego na co faktycznie nie maja wplywu.
tak jak pisales. czym wczesniej tym lepiej

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ja mam informacje bezpośrednio ze sklepu - od sprzedawcy . Tak czy inaczej wczoraj u mnie chłopaki grali już powycinanymi czarno białymi kartami. Ja nie grałem ale mój wspólnik mówi że to będzie hit - pomimo że gra się w sumie małą ilością kart (na razie ) to ilość kombinacji jest spora. Każda karta ma różne wpływy na grę - np. można ją zwyczajnie zagrać za zasoby albo w walce wyrzucić z ręki żeby np. zprewentować dmg. Trzeba dużego stolika bo jest 7 planet - są tokeny jednostek a grafiki są po prostu piękne. Dowódcy mają dwa stage - normalny i ranny . Dużo tego jest ... teraz należy się tylko modlić żeby amerykanom się spodobało - bo nez tego ffg znowu się wycofa po jakimś czasie ....
Badz mily do innych uzytkownikow, juz Ci tak niezle szlo, juz przez chwile nawet przeslo mi przez glowe, ze znormalniales 

hi hi - nie mogę być przesadnie miły bo moja reputacja ucierpi i co będzie? Poza tym ja tu dostarczam ploteczki z pierwszej ręki a ludzie mi zarzucają że "wałuje" . Niby po co miał bym to robić? Stacha z Galakty znam już kilka lat ,jestem tam co tydzień bo to rzut beretem ode mnie a ja grałem w lidze Inwazji. Kolega poprosił o to żebym o coś zapytał - zapytałem i odpowiedziałem . Może trochę szacunku jednak mi się należy? Takie minimum? Ja wiem że wam młodym wydaje się ,że wam się wszystko należy ale na atak ja zwykle się bronie...
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
deck buldier z opcją drukowania proksów
My już gramy - gra jest super .
deck buldier z opcją drukowania proksów

Granie na proxach fuuuuj. Poczekam do premiery.
Czy ja wiem czy tak fuj - zależy jaką masz drukarkę
Tu masz orginalny AB
http://www.cardgamedb.com/index.php/wh4 ... ck-builder

Tu masz orginalny AB
http://www.cardgamedb.com/index.php/wh4 ... ck-builder