http://wh40kconquest.pl/index.php
https://www.facebook.com/groups/694989360543027/
1

54

1-7 karty dowódców, Space Marines Captain Cato Sicarious, Imperial Guard Colonel Straken, Orks Nazdreg, Chaos Zarathur
Ziemko pisze:Tez zaczne najprawpdobniej, zastanawiam sie tylko czy wersja polska czy angielska. Wolalbym angielska, ale nie wiem jak duze problemy bedzie galakta robila na turniejach...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Te "gnoje" to tak profilaktycznie?Ziemko pisze:Na 80% wezme polska wersje, a jak gnoje przestana wydawac dodatki po polsku w polowie to jak nic ich bede cisnal.
Marks pisze:Te "gnoje" to tak profilaktycznie?Ziemko pisze:Na 80% wezme polska wersje, a jak gnoje przestana wydawac dodatki po polsku w polowie to jak nic ich bede cisnal.
Tak pobieżnie patrząc to mi to przypominało karciankę LOTRa z sajtami i kontrolą ich. W inwazję nie grałem, więc nie wiem jak jedno ma się do drugiego, ale czy to nie w inwazji były karty ze stolicami? Czy może mylę gry?PiotrB pisze:Galakta do końca wydała Inwazje . Błędy w tłumaczeniu zawsze się znajdą. Problem z upadkiem Inwazji leżał po stronie GW który położył WFB w USA co za tym idzie spadło zainteresowanie zakupem "Inwazji" i FFG zdecydowało o zakończeniu serii. Bardzo szkoda - bo gierka zacna a po wyjściu Kataklizmu - multiplayer był bardzo emocjonujący. Przed Conquestem ja osobiście jednak przestrzegam. To będzie zupełnie inna gra . Ja wiem że każdy kto grał w Inwazje na nią czeka jak na zbawienie ale może prozaicznie mechanika nie przypaść mu do gustu...
Edit : będzie trochę przypominała Star Wars - walka będzie na lokacjach...
PiotrB pisze:Edit : będzie trochę przypominała Star Wars - walka będzie na lokacjach...
star wars ccgZiemko pisze:Star Wars i lokacje - tak to byly czasy, tylko ja gralem w prawdziwego star warsa - ccg, wydawanego przez Deciphera - to byly czasy...
Piotr jak masz kontakt z czlowiekiem z Galakty to dowiedz sie prosze, kiedy przetlumacza dodatek do Eldritch HorrorPiotrB pisze:Edit: rozmawiałem z kimś z Galakty - ma być tak że ma być ranking turniejowy w którym premiowani nagrodami Galakty będą tylko osoby które grają tylko polskimi kartami. Tyle... możesz grać kartami angielskimi ale nie dostaniesz wtedy nagród od Galakty jak mata czy karta ze specjalną grafiką.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:PiotrB pisze:Edit : będzie trochę przypominała Star Wars - walka będzie na lokacjach...star wars ccgZiemko pisze:Star Wars i lokacje - tak to byly czasy, tylko ja gralem w prawdziwego star warsa - ccg, wydawanego przez Deciphera - to byly czasy...![]()
do tej pory mam decka na ciemna strone na bounty hunterach![]()
Piotr jak masz kontakt z czlowiekiem z Galakty to dowiedz sie prosze, kiedy przetlumacza dodatek do Eldritch HorrorPiotrB pisze:Edit: rozmawiałem z kimś z Galakty - ma być tak że ma być ranking turniejowy w którym premiowani nagrodami Galakty będą tylko osoby które grają tylko polskimi kartami. Tyle... możesz grać kartami angielskimi ale nie dostaniesz wtedy nagród od Galakty jak mata czy karta ze specjalną grafiką.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No i 2 chce kupic takze nie ma problemuGokish pisze:Ziemuś co gadałem z Lemurem to musisz mieć dwie aby playsety miećpolityka FFG <3