Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Re: Warszawa, 25.10: Kromlech WFB Challenge #2, [2600PKS]

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

OK, uznając Tomka za autorytet z zakresu VC, jestem skłonny dopuscić jednostki z UL, tylko powiedzcie, czy w całości, czy wybiórczo?
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Nowe jednostki do VC to własciwie tylko 2 rodzaje Morghastów więc jak dopuszczamy to obie, nie bardzo jest w czym wybierać (co do Speccharakterów są tylko do UL - sprawdziłem).

UL jako odzielną armię na razie bym chyba odpuścił po przemyśleniu, to w sumie chyba coś jak armia Chaosu z Tamurkhana (może trochę bardziej oficjalna). Jak Adeptus będzie robić open na jakieś większe punkty to może wtedy to wypróbujemy.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2014, o 18:42 przez Assur, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Zatem morghasty dopuszczamy.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Xaos
Wałkarz

Post autor: Xaos »

chętnie wpadnę, VC bez morghastów :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Bearded Unclean 'Un pisze:OK, uznając Tomka za autorytet z zakresu VC, jestem skłonny dopuscić jednostki z UL, tylko powiedzcie, czy w całości, czy wybiórczo?
morghasty mozna dopuscic. ul stanowczo nie.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dodałem szczegóły dotyczące oceny malowania i piórnika.

Czy progi punktowe 160 są ok?

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Strasznie nie pasujący termin:( mam nadzieje ze next edition juz bede mogl zagrać. ..pozdrawiam
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Bearded Unclean 'Un pisze:Czy progi punktowe 160 są ok?
Tak.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
liwan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: liwan »

przy okazji powtórzę linka

https://www.facebook.com/groups/105645196296176/

to jest forum facebookowe klubu Adeptus Mechnicus gdzie są np. fotki z różnych imprez u nas
jest zamknięte trzeba kliknąć o dodanie
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

przepraszam, że będę nudny ze swoim pytaniem. Ale wygląda na to, że terminarz AM się zapełnia - a więc czy wiadomo coś o Szturmie 4?

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

ktos moz epodac link do zasad nowych jednostek do VC?
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

@Gervaz

Uznaliśmy razem z Liwanem, że w październikowym "okienku" zrobimy Kromlech WFB Challange, zatem Szturm najwcześniej w listopadzie, ale chyba nic nie było jeszcze planowane.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kyoshi

Post autor: Kyoshi »

A co z magią :?: Dopuszczamy :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Kyoshi pisze:A co z magią :?: Dopuszczamy :?:
Raczysz żartować milordzie.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

Dopisz i mnie, w koncu zalicze klubowy turniej ;-) potem podam jaką armią i numer id
Obrazek

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

od 1 października może system przedpłat zrobić :)

poza tym coś mi się wydaje, że stołów było 10 więc 20 osób mogłoby turlać? czy ten stoł z Forge Worlda do 40K jest na stałe i ruszyć go nie bardzo jest jak?
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Lista zapełniona, uruchomiłem listę rezerwową :)

Obrazek

Awatar użytkownika
liwan

Post autor: liwan »

jest 10 stołów ale ja 1 zajmę w tym terminie
muszę być na miejscu ale nie koniecznie czuje się na silach grac w WFB na turnieju jeszcze :)

przedplaty stosuje przy swoich turniejach 40k ale na WFB w klubie jeszcze nie było potrzeby do tej pory
zasada jest taka ze niezależnie od daty i kolejności zgłoszenia kto zaplacil pierwszy ten ma miejsce gwarantowane
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jeśli uda mi się przebić z rezerwy, to wszystko wskazuje na to, że będę.
Bardzo się cieszę z PKS - to mój zdecydowanie ulubiony format turniejowy.

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

ja zrezygnuję, zeby skupic sie na sprawach organizacyjnych i robieniu fotek, więc lista rezerwowa ogranicza się w tym momencie do Barbary.

Obrazek

ODPOWIEDZ