[Katowice; 09.11.14 ] EURO Szybki Goblin vol VII
Re: [Katowice; 09.11.14 ] Szybki Goblin vol VII
Turniej będzie single. Jak skończymy tyska ligę to może zrobimy druzynowke
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Jak to, jak to się stało, że jesteś w stanie coś takiego napisać?Remo pisze:W końcu trzeba się do was wybrać. Zapisz mnie i ze trzy miejsca dla Opola - raczej przyjedziemy jakąś ekipą jak coś.
No i niestety wolę Euro niż 1600.

Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Cieszę się, że Opole się pojawi.
Z tego co widać to miażdżąca przewaga dla Euro.
Dlatego też... GRAMY EURO!!!
Z tego co widać to miażdżąca przewaga dla Euro.
Dlatego też... GRAMY EURO!!!
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
niespecjalnie rozumiem tą przewagę EURO, mogę zagrać, z przyjemnością zresztą, ale dziwi mnie brak chęci na jakąś odmianę - format mastera jest bardzo dobry.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY
. Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".

Ja myślę że SkavenkiPiotrB pisze:Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY. Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".

regulamin jak regulamin, każdy ma swoje lepsze i słabsze armie.
Fajnie że ETC, lubie jak Liga trzyma format
A na Wrocław mozna odpalic twoja druga opcję Robert

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
podbijam pytanie 

- RedScorpion
- Falubaz
Proszę o zapisanie, wreszcie będę mial czas na jakiegoś lokala 

zakład?;pPiotrB pisze:Durin nie zgadzam się z Tobą każda gra poniżej tych krytycznych 2400 wymaga jakiś chorych równoważni. Patrząc na regulamin Wrocka powiem Ci w ciemno kto wygra - OGRY. Tak na prawdę dopiero przy 2999 ta gra robi się "normalna".
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4