[Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP
Re: [Pszczyna], 11.07.2015, EURO, Trening na DMP
Poszło za Sola Elthariona i mnie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- RedScorpion
- Falubaz
Dotarły przedpłaty od Brodacza, Big Bossa, Qca, Sola i Elthariona. Aktualizacja listy w pierwszym poście.
Mamy już 10 osób z przedpłatami. Osoby, które na pewno chcą przyjechać powinny się pospieszyć z przelewami. Zapraszam bo naprawdę warto. Ładne stoły i tereny, blisko rynek, Pałac Książęcy z parkiem i dużo knajpek z różnym jedzeniem. Dużo parkingów a z dworca to raptem około 15 minut piechotką.
Mamy już 10 osób z przedpłatami. Osoby, które na pewno chcą przyjechać powinny się pospieszyć z przelewami. Zapraszam bo naprawdę warto. Ładne stoły i tereny, blisko rynek, Pałac Książęcy z parkiem i dużo knajpek z różnym jedzeniem. Dużo parkingów a z dworca to raptem około 15 minut piechotką.
Zamaist Sola i lethariona jest Lothar i Bercik - koniec koncow niewielka roznica 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- RedScorpion
- Falubaz
W poniedziałek potwierdzę listę osób według kolejności wpłat. Nie wiem Marku czy będzie miejsce jeszcze.
- RedScorpion
- Falubaz
Mamy komplet graczy, lista zaktualizowana w pierwszym poście.
@Marek
Twoja wpłata wpłynęła niestety jako 19. Sklep Valador w osobach Asterixa i Lesika zwolnił Ci jednak jedno ze swoich miejsc. Zapraszamy więc w sobotę do pięknej Pszczyny. Asterix i Lesik będą naszym buforem bezpieczeństwa jakby ktoś nie dojechał.
Jeśli komuś coś wypadnie i nie będzie mógł przyjechać to bardzo prosimy o info. Jak nic się nie zmieni to z organizatorem zrobię w środę wieczorem losowanie pierwszej rundy tak aby każdy mógł już od razu podchodzić do właściwego stołu i na nic nie czekać.
Ocena hobbystyczna zostanie wykonana w miarę możliwości na starcie turnieju lub w czasie pierwszej bitwy.
EDIT:
Asterix i Lesik idą razem jako rezerwowi, w związku z tym jeszcze jedna osoba może wysłać przedpłatę i wskoczyć na ostatnie miejsce. Jak do środy nikt taki nie wpłaci to ostatnie miejsce zajmuje jeden z nich.
@Marek
Twoja wpłata wpłynęła niestety jako 19. Sklep Valador w osobach Asterixa i Lesika zwolnił Ci jednak jedno ze swoich miejsc. Zapraszamy więc w sobotę do pięknej Pszczyny. Asterix i Lesik będą naszym buforem bezpieczeństwa jakby ktoś nie dojechał.
Jeśli komuś coś wypadnie i nie będzie mógł przyjechać to bardzo prosimy o info. Jak nic się nie zmieni to z organizatorem zrobię w środę wieczorem losowanie pierwszej rundy tak aby każdy mógł już od razu podchodzić do właściwego stołu i na nic nie czekać.
Ocena hobbystyczna zostanie wykonana w miarę możliwości na starcie turnieju lub w czasie pierwszej bitwy.
EDIT:
Asterix i Lesik idą razem jako rezerwowi, w związku z tym jeszcze jedna osoba może wysłać przedpłatę i wskoczyć na ostatnie miejsce. Jak do środy nikt taki nie wpłaci to ostatnie miejsce zajmuje jeden z nich.
- RedScorpion
- Falubaz
Pary na pierwszą bitwę (tajne losowanie odbyło się we współpracy z Asterixem):
1. Belial - Marek B. (challenge)
2. Traxors - Krzemi
3. Big Boss - Brodacz
4. Dzićka - Lesik
5. Jackie - Qc
6. Redek - Lothar
7. Franek - ...
8. ... - DużyPaweł
9. Benek - Cichy
Jest jeszcze możliwość dołączenia jednej osoby do turnieju. Wskoczy ona wtedy na miejsce Lesika, ale wpłata musi być błyskawicznie załatwiona.
1. Belial - Marek B. (challenge)
2. Traxors - Krzemi
3. Big Boss - Brodacz
4. Dzićka - Lesik
5. Jackie - Qc
6. Redek - Lothar
7. Franek - ...
8. ... - DużyPaweł
9. Benek - Cichy
Jest jeszcze możliwość dołączenia jednej osoby do turnieju. Wskoczy ona wtedy na miejsce Lesika, ale wpłata musi być błyskawicznie załatwiona.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2015, o 19:23 przez RedScorpion, łącznie zmieniany 1 raz.
Bercik wypadl - ale ktos moze przejac jego przedplate, jezeli da mi dyche na turnieju
- RedScorpion
- Falubaz
Jak nikt się nie zgłosi to jego miejsce zajmie Asterix, żeby nie było bye. Tylko wtedy przedpłata przepadnie.
Taki life, wroci w nagrodzieRedScorpion pisze:Jak nikt się nie zgłosi to jego miejsce zajmie Asterix, żeby nie było bye. Tylko wtedy przedpłata przepadnie.

Niestety za mnie też kogoś trzeba szukać. Jeśli ktoś chętny, również odstąpie miejsce.
- RedScorpion
- Falubaz
Cholerka ludzi tak nie wypada
Ktoś jeszcze chętny na turniej??? Pojawiły się miejsca.

Ktoś jeszcze chętny na turniej??? Pojawiły się miejsca.