Woch by Furion
Moderator: JarekK
Re: Woch by Furion
Wiesz czym się charakteryzuje drużynówka ?
Tym że graja paringi by w rezultacie wygrać jako drużyna. Mi wystarczy tylko tyko tyle że dwarfy nie były dobrym paringiem na moją rozpiskę a finalnie wygraliśmy z wami
A twoja znajomość mety i środowiska na śląsku najlepiej pokazuje to że od pół roku jako najlepszy woch niepodzielnie panuje Bigboss
Tym że graja paringi by w rezultacie wygrać jako drużyna. Mi wystarczy tylko tyko tyle że dwarfy nie były dobrym paringiem na moją rozpiskę a finalnie wygraliśmy z wami
A twoja znajomość mety i środowiska na śląsku najlepiej pokazuje to że od pół roku jako najlepszy woch niepodzielnie panuje Bigboss
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
po urlopie dopiero zacznę grać, na razie kmina taka
2 helenki
LVL4 tzeentch steed 1+dawnstone/4++, dispel, flamingi
Vittlich
BSB dm (2+/3++)
hero DM (2+/3++)
11 warriorow tęczy z blastedem FCG
rydwan
2x psy vg
2x fast slanesza javelin shield
nigdy nie grałem nawet na open na 2 heleny z potencjalnie 2 treasonami, bramami itp..
2 helenki
LVL4 tzeentch steed 1+dawnstone/4++, dispel, flamingi
Vittlich
BSB dm (2+/3++)
hero DM (2+/3++)
11 warriorow tęczy z blastedem FCG
rydwan
2x psy vg
2x fast slanesza javelin shield
nigdy nie grałem nawet na open na 2 heleny z potencjalnie 2 treasonami, bramami itp..
MARK OF MARKI MARK
Durin pisze: Sad fact jest niestety taki ze na slasku brakuje naprawde dobrego Woc. Z calym szacunkiem dla Roberta czy Krzemiego czy Sergia to co wychodzi na lokalach nie przeklada sie na wyniki masterowe
Na ślasku w ogóle brakuje graczy z topu i posiadających wyniki masterowe. Ale pachoła nie ruszaj, bo się rozpędza, a jego wyników nie zaliczyłeś w karierze Już nawet ja się z niego mniej nabijam
Ale jeżeli zasady blasted banneru są podobne jak były (nie mam czasu zerknąć), to faktycznie nie ma on sensu na kawalerii bo ma za mało ran i statica, żeby wykorzystac obecnosc herosów w klocku
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wygłaszanie takich teorii temu przeczy:)-Qc- pisze: Na ślasku w ogóle brakuje graczy z topu i posiadających wyniki masterowe. Ale pachoła nie ruszaj, bo się rozpędza, a jego wyników nie zaliczyłeś w karierze Już nawet ja się z niego mniej nabijam
Banner działa jak działał i dlatego masz rację:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- swieta_barbara
- habydysz
Dzisiaj sobie taką listę na komp Furiona skleiłem:
diabeł slanesza: latanie, mr3, ench. shield, db gem 455
mag lord na cycu: ds, slanesz 335
bsb na cycu: dawnstone, dragonhelm, biting blade 228
2x5 piesków z vang. 70
8 marasów slanesza na kucach: muzyk, champion 140
3 rydwany nurgla 420
10 knightów slanesza: fcg 430
2 giganty nurgla 320
No nie powiem, mocno to wygląda.
Giganty chaosu z T7 są spoko.
Mobilna kadra, pancerna piącha, 3 rydwany.
Nie wiem jeszcze, jak będą wyglądały rozpy innych armii, ale takim czymś mógłbym sobie popykać.
diabeł slanesza: latanie, mr3, ench. shield, db gem 455
mag lord na cycu: ds, slanesz 335
bsb na cycu: dawnstone, dragonhelm, biting blade 228
2x5 piesków z vang. 70
8 marasów slanesza na kucach: muzyk, champion 140
3 rydwany nurgla 420
10 knightów slanesza: fcg 430
2 giganty nurgla 320
No nie powiem, mocno to wygląda.
Giganty chaosu z T7 są spoko.
Mobilna kadra, pancerna piącha, 3 rydwany.
Nie wiem jeszcze, jak będą wyglądały rozpy innych armii, ale takim czymś mógłbym sobie popykać.
- swieta_barbara
- habydysz
Kosmetyka. Dodatkowy wound też fajny.
Ciekaw jestem jak wygląda rozpa na szwedzkiego kompa.
Ciekaw jestem jak wygląda rozpa na szwedzkiego kompa.
ta, racja. WOCH na drużynkach na Śląsku nieźle działa.Eltharion pisze:Wiesz czym się charakteryzuje drużynówka ?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Witam,
Niedługo turniej 2500 pkt na Furionowe AB.
Próbuję coś sklecić ale strasznie ciężko mi idzie.
Wstępnie pokleciłem trochę bohaterów i lordów ale mocno podrożone dyski i marki utrudniają ciekawe złożenie armii.
Diabeł wypada strasznie drogo choć przy założeniu jednego lorda idzie złożyć go dość mocno.
Pytanie czy 700 pkt w jednym modelu to nie za dużo ?? :/
Całkiem ciekawie wychodzi rozpa na magu dyskowcu, Vitlichu i np 2x hellcannon.
Chciałem zapytać czy ktoś grał już na podobne punkty i ma jakieś doświadczenia/przemyślenia i poprosić o jakieś porady bardziej doświadczonych graczy.
Z góry dziękuję za pomoc
Niedługo turniej 2500 pkt na Furionowe AB.
Próbuję coś sklecić ale strasznie ciężko mi idzie.
Wstępnie pokleciłem trochę bohaterów i lordów ale mocno podrożone dyski i marki utrudniają ciekawe złożenie armii.
Diabeł wypada strasznie drogo choć przy założeniu jednego lorda idzie złożyć go dość mocno.
Pytanie czy 700 pkt w jednym modelu to nie za dużo ?? :/
Całkiem ciekawie wychodzi rozpa na magu dyskowcu, Vitlichu i np 2x hellcannon.
Chciałem zapytać czy ktoś grał już na podobne punkty i ma jakieś doświadczenia/przemyślenia i poprosić o jakieś porady bardziej doświadczonych graczy.
Z góry dziękuję za pomoc
Modele za 700pkt sobie daruj,spokojnie na te pkt możesz złożyć i demona i lorda maga w grywalnych opcjach.
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM