Pieszczoty Nehana i inne uprzejmości (odpady z POKAŻ RYJA)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Grzeszysz synku, grzeszysz...Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
i bedzie sie smarzyl w piekleTomCio pisze:Grzeszysz synku, grzeszysz...Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty i brzuchów bliskich mi kobiet.Wych pisze:Ja do nich to w sumie nic. To oni zazwyczaj maja cos do moich pieniedzy
"I fart in your general direction"
pingus pisze:Tomashu to nie katolicy tylko homoseksualiści..Tomash pisze:Cholera, zupełnie jak katole do mojej pyty
No właśnie nie do końca. Od czasu wymyślenia czyśćca, żeby być pewnym piekła trzeba się jednak trochę postarać.
A licky boom boom down!!!
Sykstus pisze:Ja też, ja też chce Co muszę zrobić ?Szaman pisze: i bedzie sie smarzyl w piekle
pocałować Szamana
nie mamy. nowosci przedstawiane sa nam w celach marketingowych, a nie zeby zaspokoic hobbystyczna ciekawosc. Mordheim to nisza, ktorej nie ma w naszej ofercie, wiec temat dla nas nie istnieje.Sykstus pisze:powiedz kiedy wyjdzie coś nowego do Witch Hunterów, na pewno jakieś przecieki tam macie
"I fart in your general direction"