[Kraków] 07.05 VETO, 4 bitwy, 1000 pkt

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rusek
Chuck Norris

Re: [Kraków] 07.05 VETO, 4 bitwy, 1000 pkt

Post autor: rusek »

Swietnie sie gralo :D dziekuje moim przeciwnikom za luzne i fajne gierki oraz Laikowi za organizacje i ogarnianie zasad 9ed ;) ale wedlug mnie nastepnym razem najbardziej optymalnym limitem punktowym bylo by 1200 :twisted:

ZielonySkaven
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: ZielonySkaven »

Dzięki wszystkim za grę w fajnej atmosferze.. Laik dzięki za organizscję. . Do następnego

Baszut
Mudżahedin

Post autor: Baszut »

Dzięki wszystkim za super granie ! Laik dzięki za cenne wskazówki w czasie gry :) Organizacja oczywiście super
Do następnego.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja ze swojej strony również dziękuję wszystkim za przybycie. Mam nadzieję ,że dobrze się u nas czujecie oraz ,że szybko staniemy się Waszym ulubionym miejscem do grania i kupowania gier czy figurek :) . Nowy turniej już rozpisany. Będziemy je robić regularnie i wspierać Waszą inicjatywę !
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Dziękuję sklepowi Veto i jego właścicielom oraz Laikowi za zorganizowanie fajnego turnieju. Male punkty (1000 lub 1200) i 3 bitwy to jest to co wg mnie jest super. Wielu z nas nie może sobie pozwolić aby spędzić cały dzień czy weekend grając, tak wiec gra od 9 czy 10 do 13 to jest naprawdę super, plus jest także dla graczy, którzy wracają po przerwie jak ja oraz dla nowych graczy plus tych co słabo znają zasady. Można sobie fajnie obczaić nowe strategie i nauczyć się nowych zasad szczególnie dotyczących oddziałów przeciwnika. Miejscówka jest wypas, mala rada dla zmotoryzowanych: PARKOWAĆ MOŻECIE POD SKLEPEM !

Czekam z niecierpliwością na następny turniej.

Dziękuję także przeciwnikom za fajne gry na luzie :)

ODPOWIEDZ