[Kraków] 07.05 VETO, 4 bitwy, 1000 pkt
[Kraków] 07.05 VETO, 4 bitwy, 1000 pkt
Sklep VETO zaprasza na turniej 9th Age Fantasy Battle!
Format : 1000 pkt dla zapoznania się z samym systemem i zmianami wobec WFB
Planujemy 4 bitwy po 1 godzinę na każdą także nie zajmie nam to całego dnia
Start turnieju godzina 10:00, zakończenie 14:30
Będzie on prowadzony w luźnej konwencji - ja zajmę się organizacją, sedziowaniem, pomocą w razie potrzeby.
Lista uczestników:
1. ZielonySkaven
2. SkavenLord
3. Szemik
4. Albo_Albo
5. Baszut
6. Kosa
7. Rusek
8. Mrowa
Format : 1000 pkt dla zapoznania się z samym systemem i zmianami wobec WFB
Planujemy 4 bitwy po 1 godzinę na każdą także nie zajmie nam to całego dnia
Start turnieju godzina 10:00, zakończenie 14:30
Będzie on prowadzony w luźnej konwencji - ja zajmę się organizacją, sedziowaniem, pomocą w razie potrzeby.
Lista uczestników:
1. ZielonySkaven
2. SkavenLord
3. Szemik
4. Albo_Albo
5. Baszut
6. Kosa
7. Rusek
8. Mrowa
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
wstepnie jestem
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Wspaniałe ze w Krakowie odbywają się turnieje na małe punkty.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
też pewnie będę.
O dziwo... bardzo fajnie złożyła mi się rozpa na 1k to tak, odnośnie jakiś tam lamentów, że 9age to tylko 2,5k![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdro!
O dziwo... bardzo fajnie złożyła mi się rozpa na 1k to tak, odnośnie jakiś tam lamentów, że 9age to tylko 2,5k
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdro!
Z naszej strony gwarantujemy 12 msc na luzie - jak będzie więcej chętnych (oby! ) to dołożymy jeszcze 2 ale wtedy zrobi się już ciasno
.
Co do wpisowego to na miejscu zdecydujecie ,czy chcecie wrzucić jakąś symboliczną dyszkę do póli i w zamian za to sklep coś do dołoży i zrobimy losówkę.
Ze swojej strony bym chciał ,żeby było to cyklicznie - możemy przeznaczyć na to 1-2 weekendy w miesiącu - i bardziej interesują nas turnieje na małe punkty bo możemy zaprosić początkujących graczy no i więcej się Was pomieści! Do zobaczenia w sobotę!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Co do wpisowego to na miejscu zdecydujecie ,czy chcecie wrzucić jakąś symboliczną dyszkę do póli i w zamian za to sklep coś do dołoży i zrobimy losówkę.
Ze swojej strony bym chciał ,żeby było to cyklicznie - możemy przeznaczyć na to 1-2 weekendy w miesiącu - i bardziej interesują nas turnieje na małe punkty bo możemy zaprosić początkujących graczy no i więcej się Was pomieści! Do zobaczenia w sobotę!
Jak najbardziej za! Deklaruję chęć uczestnictwa w: Weekendach z 9th AgePiotrB pisze: [...]
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nie wiem czy dam radę być na rozpoczęcie :/
za dużo malowania ostatnio
jednak postaram się wpaść pózniej ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
za dużo malowania ostatnio
Dziękuję za turniej - myślę że fajnie spędzony czas ☺.
Graliśmy luźno ale w konwencji turniejowej wiec wrzucę wyniki:
1. ZielonySkaven
2. Baszut
3. SkavenLord
4. Albo_Albo
5. Mrowa
6. Rusek
Gratuluję zwycięzcy i wszystkim uczestnikom ☺!
Następny turniej w czerwcu - termin do uzgodnienia, podobnie jak i format.
Ze swojej strony zapraszam do Szczyrku na Gnomicon w przyszły weekend.
Graliśmy luźno ale w konwencji turniejowej wiec wrzucę wyniki:
1. ZielonySkaven
2. Baszut
3. SkavenLord
4. Albo_Albo
5. Mrowa
6. Rusek
Gratuluję zwycięzcy i wszystkim uczestnikom ☺!
Następny turniej w czerwcu - termin do uzgodnienia, podobnie jak i format.
Ze swojej strony zapraszam do Szczyrku na Gnomicon w przyszły weekend.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Była mega zabawa, dziękuję moim przeciwnikom za super grę i luźną atmosferę, Laikowi za organizację i merytoryczne wsparcie, VETO (jak sądzę Piotrowi B.) za organizację.
... i gdyby tylko w ostatniej potyczce mag i kółko nie postanowili urządzić masakry na własnych oddziałach w pierwszej turze, kto wie co mogło by się zdarzyć...
Reasumując, super!
P.S. w szczurach drzemie naprawdę niesamowity potencjał do wykorzystania![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
... i gdyby tylko w ostatniej potyczce mag i kółko nie postanowili urządzić masakry na własnych oddziałach w pierwszej turze, kto wie co mogło by się zdarzyć...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Reasumując, super!
P.S. w szczurach drzemie naprawdę niesamowity potencjał do wykorzystania