Mastery 2018
Moderator: swieta_barbara
Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
W hotelu zmienił się zarząd, wywindował ceny, negocjacje nic nie dały...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- swieta_barbara
- habydysz
Słabodebelial pisze:Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
- Big Boss M.
- Falubaz
Postaramy się ogarnąć mastera w Bielsku/okolicy także nie będzie dziury po szczyrku
Bardzo kiepska wiadomość, nic się nie da zrobić, nawet w innym miejscu?? Szczyrk to była dla mnie najfajniejsza impreza rokudebelial pisze:Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
Ech, Glegut. Było nie pić.debelial pisze:Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
To bezmózgie patafiany... przecież oni zarabiali na tym i to na pewno nie mało. Nie wiem czy w jakikolwiek weekend mieli taki utarg na wszystkim jak podczas naszego mastera. Wielka szkoda, że tego turnieju nie będzie...debelial pisze:Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
Bobson pisze:Ech, Glegut. Było nie pić.debelial pisze:Dostałem informację od sklepu Gnom, że Mastera w Szczyrku nie będzie
Szkoda bo tym roku będac na emeryturze chciałem raz jeszcze odwiedzić to wspaniałe miejsce i równie świetnie się bawić!.
Szczyrk - Najlepszy singlowy turniej w Polsce R.I.P 2017 przykrość....
good idea, podbijamNapadzior pisze:Fajnie było by wiedzieć o ile wzrosła cena, bo może nie jest na tyle zaporowa aby nie zorganizować tam chociaż imprezy 9th age
Dokładnie to nie wiem, około +50% do tego co płaciliśmy rok temu, ale to nie jest jedyny problem.
Hotel wymaga przedpłat, gwarancji ilości osób itd.
Gnom nie jest w stanie podjąć takiego ryzyka, zwłaszcza że sam T9A nie zrobi wystarczającej dla hotelu frekwencji.
Ogólnie Gnom szuka innych hotelów, np. w Wiśle, ale Orle Gniazdo odpada.
Hotel wymaga przedpłat, gwarancji ilości osób itd.
Gnom nie jest w stanie podjąć takiego ryzyka, zwłaszcza że sam T9A nie zrobi wystarczającej dla hotelu frekwencji.
Ogólnie Gnom szuka innych hotelów, np. w Wiśle, ale Orle Gniazdo odpada.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
czyli oznacza ze OG idzie w komere na tle nowych wyciagow w szczyrku i okolic
Ostatnio zmieniony 31 sty 2018, o 19:20 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.