Mastery 2018
Moderator: swieta_barbara
Mastery 2018
Jak w zeszlym roku dobrze zrobic przeglad miejscowek
Styczeń - potwierdzone 20-21.01.2018 Smok Wawelski - Kraków - Zielonki
Luty - Bazyl Warszawa ?
Marzec - wolne ?
Kwiecień - wolne ?
Maj - Orcze Gniazdo - Szczyrk
Czerwiec - Master-Blaster ?
Lipiec - Kozlow DMS ??
Sierpień - DMP
Wrzesień - Wojna Swiatów Poznań ?
Październik - Macki Wojny Lodz ?
Listopad - Swidkon Lublin ?
Grudzień - wolny
Styczeń - potwierdzone 20-21.01.2018 Smok Wawelski - Kraków - Zielonki
Luty - Bazyl Warszawa ?
Marzec - wolne ?
Kwiecień - wolne ?
Maj - Orcze Gniazdo - Szczyrk
Czerwiec - Master-Blaster ?
Lipiec - Kozlow DMS ??
Sierpień - DMP
Wrzesień - Wojna Swiatów Poznań ?
Październik - Macki Wojny Lodz ?
Listopad - Swidkon Lublin ?
Grudzień - wolny
tak bym chcial szczegolnie dla ludzi lokalnych i zza granicy sadze ze to bylo ok
ja tak samo poprosze naszych gosci o takie info w ich stronach dla nas
ja tak samo poprosze naszych gosci o takie info w ich stronach dla nas
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Sa juz jakies przeslanki mówiące gdzie bedzie DMP?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
wg mnie w ogóle to głosowanie to chyba raczej pic na wodę bo chęci mniej niż możliwości więc wszystko zgłoszone winno być zakwalifikowane
A jak się ma lista tutaj wymienionych zgłoszeń do tematu na LL? Bo lista trochę się różni. No i jeszcze pozostaje kwestia ustalenia terminów.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Chętnie zorganizuję mastera w Warszawie. Będę potrzebował pomocy merytoryczno-blatowo-miejscówkowej, ale myślę, że jest to do zrobienia.
Powodzenia Boguś, jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy od kolegów z południa wal śmiało
Master w Szczyrku odbedzie sie nawet jakby nie mialo byc Gnomiconu? Sa takie sluchy + Pyrkon tez jest w tym roku w maju
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zapytałem o to Artura końcem grudnia i mówił że się odbędzie.-Qc- pisze:Master w Szczyrku odbedzie sie nawet jakby nie mialo byc Gnomiconu? Sa takie sluchy + Pyrkon tez jest w tym roku w maju
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.