[MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Re: [MASTER] SALAMASTER 24 Włocławek 28-29.09.2024
Poszedł przelew. Macie na liście 2x Boję 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
co do tego że jestem podwójnie wpisany to wyjaśniam .
zapomniałem że wcześniej się zapisałem i jeszcze raz wypełniłem ankietę co do armii jaką będę grać sądzę że liczy się to jaką rozpa jest w NR a nie w ankiecie bo akurat ja jestem w trakcie ustalania
zapomniałem że wcześniej się zapisałem i jeszcze raz wypełniłem ankietę co do armii jaką będę grać sądzę że liczy się to jaką rozpa jest w NR a nie w ankiecie bo akurat ja jestem w trakcie ustalania
Zapiszcie mnie plizka

Czy narzucacie coś z primary i secondary objectives oraz wystawieniem, czy po prostu losujemy przed grą?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Czy moje chujowe demony będą dopuszczone na turnieju? 

Parę tematów, które chcemy wyjaśnić oraz wyklarować:
1. Jak napisał nasz sędzia główny;
Domyślnie Leadership Skille są normalną częścią rozgrywki. Nie liczą się do limitu magicznych przedmiotów, każda postać może mieć max 1 Skill.
2. Termin punktowanych wpłat przedłużamy do 23.09 ponieważ ... możemy
3.
4.
ale ... nie będziemy ci zabraniać gry armią, którą sobie wybierzesz na naszego mastera.
5.
Wg plotek zmiany będą duże i spowodują dla nas duże perturbacje związane z poprawnością rozpisek oraz konsekwencją ich zamieszczenia w NR. Nie mamy pewności, że NR będzie uaktulaniony na piątek rano czy popołudnie. To wg nas wprowadzi duży chaos. GRAMY na STARE zasady z ostatniego updejtu 29.08.
Jeśli są jeszcze jakieś kwestie do wyklarowania to proszę piszcie.
Nie zwlekajcie też z wpłatami i zgłoszeniami punktowanymi.
Domyślnie Leadership Skille są normalną częścią rozgrywki. Nie liczą się do limitu magicznych przedmiotów, każda postać może mieć max 1 Skill.
2. Termin punktowanych wpłat przedłużamy do 23.09 ponieważ ... możemy

3.
Tak będą wylosowane do każdej bitwy Primary Objectiwy - losowane będzie Secondary Objective oraz Deployment Type. Mapki będą też przypisane do stołów.
4.
Każda Twoja armia oprócz prawilnych leśnych elfów jest wyjątkowa i niekoniecznie poprawna "politycznie"

5.
Po długiej analizie ZA i PRZECIW - stanowisko klubu jest by zagrać na STARE zasady.
Wg plotek zmiany będą duże i spowodują dla nas duże perturbacje związane z poprawnością rozpisek oraz konsekwencją ich zamieszczenia w NR. Nie mamy pewności, że NR będzie uaktulaniony na piątek rano czy popołudnie. To wg nas wprowadzi duży chaos. GRAMY na STARE zasady z ostatniego updejtu 29.08.

Nie mamy nic zaplanowanego/zarezerwowanego ale jak co roku pójdziemy na przeciwko do knajpki coś przekąsić i się napić. Nawet jakoś to wychodziło. Problem we Włocławku jest taki, że nie mamy za bardzo lokali, które byłyby otwarte tak długo jak chcemy i serwowały cały czas żarcie. Na pewno gdzieś .. coś spontanicznie nastąpi i się napijemy wspólnie

- Dancaarkiiel
- Falubaz
Ta pizzeria/burgerownia naprzeciwko była całkiem znośna, także LET'S GO

Dokladnie - postaram się zagadać czy coś mogliby przedłużyć i przygotować na większy obrótDancaarkiiel pisze: ↑18 wrz 2024, o 12:51 Ta pizzeria/burgerownia naprzeciwko była całkiem znośna, także LET'S GO

Co do Leadership Skills to dobrze rozumiem, że maks 1 skill można wziąć? W Season Packu jest, że jedna postać może wziąć jednego skilla. Nie, że kazda postać może wziąć jednego skilla.Heptun pisze: ↑17 wrz 2024, o 19:03 Parę tematów, które chcemy wyjaśnić oraz wyklarować:
...
3.Tak będą wylosowane do każdej bitwy Primary Objectiwy - losowane będzie Secondary Objective oraz Deployment Type. Mapki będą też przypisane do stołów.
Primary Objectives zostaną wylosowane i każdy gra te same - rozumiem, że przed turniejem ale po zebraniu rozpisek, tak?
Secondaries każdy losuje sam przed bitwą jak już zna swojego przeciwnika zgodnie z podręcznikiem czyli po tym jak już się wymienimy army listami a przed tym jak losujemy deployment type - zgadza się (tak jest w podręczniku)?