Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Męczyłem sie nad nimi cały weekend. Narazie comand squad, za jakis czas cały regiment. Malowane do gry. Podstawki zrobie wkródce. Rady mile widziane.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4 ... f75ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190 ... cc8f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a04 ... cf680.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b4 ... f75ef.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/190 ... cc8f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a04 ... cf680.html
Do gry dobre ,tylko trochę mi nie pasuje ta ruda broda (w sensie wykonania, bo rude brody rządzą
). Sympatycznie wygląda siwa broda szefa i rozjaśnienia na sztandarze. Za to złoto jest chyba dość niedbale zrobione. Proponowałbym jeszcze te brązowe pasy na styliskach toporów/sztandaru porozjaśniać.

Mnie by się tak niechciało
.

To teraz odrazu poprosze o jakies konkrety. Jak poprawić rudą brodę? rozjaśnienie jakieś fajne wystarczy? Z pasami sie już troche męcze bo to trudne jest. Złoto było najpierw normalnie malowane potem "umyte" Brown inkiem, a potem rozjaśnione. Jeszcze cos z tym zrobic? Jak tak to co?
No w sumie to źle napisałem - nie tyle nie dbale co płaskie. Przydaloby się trochę srebrnego dodać do złota, fajniej wtedy wychodzi.
Ja na rudą brodę niedawno taki patent wymysliłem - podkład ze schorched brown, potem scab red, potem blood red i do blood reda dwa, trzy razy dodawać żółtego i za każdym razem jeszcze rozjasniac. Jak to wygląda możesz zobaczyć w galerii, na championie moich Teutogenów
. Mi tam się podoba. Myślę, że jakbyś porozjaśnial dodając żóltego do blood reda to wyglądałoby lepiej.
A takie paski nie są wcale trudne, ja bardzo lubię je malować
Ja na rudą brodę niedawno taki patent wymysliłem - podkład ze schorched brown, potem scab red, potem blood red i do blood reda dwa, trzy razy dodawać żółtego i za każdym razem jeszcze rozjasniac. Jak to wygląda możesz zobaczyć w galerii, na championie moich Teutogenów

A takie paski nie są wcale trudne, ja bardzo lubię je malować

Broda championa Teutogenów rzeczywiscie jest niezła. Nie jest taka czerwona tylko własnie ruda. Paski to kwestia czasu, a ja niestety tylko w weekend maluje także w piątek biorę sie do roboty. Z tym złotem to chodzi o to żeby jeszcze rozjaśnić mieszanka shining gold z mithrilem?
I jeszcze jedno pytanie na moim sztandarze, na górze jest takie kółko srebrne ze złota runą. Nie wiem jak to przycieniować czarnym czy brązowym inkiem?
I jeszcze jedno pytanie na moim sztandarze, na górze jest takie kółko srebrne ze złota runą. Nie wiem jak to przycieniować czarnym czy brązowym inkiem?
Ostatnio zmieniony 14 mar 2007, o 20:34 przez kenny, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak na to wszystko patrzę to znów obiecuję sobie z nie krytym wyrzutem sumienia że czas najwyższy skończyć wreszcie mą armię (tzn. zrobić podstawki, muw treje, pokończyć bohaterów, załogi maszyn, porządne sztandary, i popracować nad detalami.. do czego własciwie zabieram się od zawsze
) głupio tak po każdym turnieju kląć na wszystkie stracone przez to pkt...
Podziwiam wszystkim którym się chce (malować a nie mieć ładne armie- to tak gwoli ścisłosci), bądż zazdroszcę (choć to brzydkie
) ludziom co mają od tego ludzi
Pozdrawiam

Podziwiam wszystkim którym się chce (malować a nie mieć ładne armie- to tak gwoli ścisłosci), bądż zazdroszcę (choć to brzydkie

Pozdrawiam
Jeśli to nieodpowiednie miejsce, to przepraszam, ale nie wiem gdzie o to zapytać, a w sumie i mam figurkę (prostą konwersję) do pokazania.
Otóż...
Koledzy krasnoludy, czy ktoś jest w stanie zidentyfikować tego dżentelmena (plastikowe części to komponenty do konwersji, dodane przeze mnie):

Dostałem go kiedyś w takim stanie, odratowałem (wygląd po reanimacji poniżej).

Teraz chciałbym poznać jego imię. (po prostu: chciałbym go sprzedać, a nie wiem co to za osoba)
Niestety, na stronie sklepowej GW nie znalazłem informacji na jego temat, więc pozwalam się zapytać tutaj.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Przy okazji mogę zaprezentowac jeszcze inną konwersję mojego autorstwa: taki fajczarz z garłaczem na plecach, tłukący z dwóch pistoletów.

Otóż...
Koledzy krasnoludy, czy ktoś jest w stanie zidentyfikować tego dżentelmena (plastikowe części to komponenty do konwersji, dodane przeze mnie):

Dostałem go kiedyś w takim stanie, odratowałem (wygląd po reanimacji poniżej).

Teraz chciałbym poznać jego imię. (po prostu: chciałbym go sprzedać, a nie wiem co to za osoba)
Niestety, na stronie sklepowej GW nie znalazłem informacji na jego temat, więc pozwalam się zapytać tutaj.
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Przy okazji mogę zaprezentowac jeszcze inną konwersję mojego autorstwa: taki fajczarz z garłaczem na plecach, tłukący z dwóch pistoletów.

Dziękuję, panowie. 
@ Supeł - niestety, jak napisałem - taki już do mnie dotarł i ratowałem go jak się da. Musiałem konwertować!
Jeszcze raz dziękuję za informacje, pozdrawiam
Krzysiek
.. i być może do zobaczenia, po drugiej stronie stołu.

@ Supeł - niestety, jak napisałem - taki już do mnie dotarł i ratowałem go jak się da. Musiałem konwertować!
Jeszcze raz dziękuję za informacje, pozdrawiam
Krzysiek
.. i być może do zobaczenia, po drugiej stronie stołu.

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
To jest naprawde super model inzyniera
W orginale posiada fajny młot ;]
A ta konwersja tez niczego sobie. Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]

A ta konwersja tez niczego sobie. Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]
Jao hobbystyczny zbieracz szczurów doskonale rozumiem. Fajny model, do tego trudniej dostępny, zachowany w oryginale = perełka.Beldrin Durgnisson pisze: To jest naprawde super model inzynieraW orginale posiada fajny młot ;]

Dziękuję. Troszkę przy tym posiedziałem, bo lubię sklejać - nawet nie dla siebie.Beldrin Durgnisson pisze: A ta konwersja tez niczego sobie.

Już wystawiłem. Żeby tu reklamy nie robić - stosowny link znajdziecie w dziale "sprzedam". Mam nadzieję, że cena nie okaże się zniechęcająca.Beldrin Durgnisson pisze: Za ile chciałbys go sprzedac ??? ;]
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
He he, juz zalicytowałemJuż wystawiłem.

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 18:16 przez Beldrin Durgnisson, łącznie zmieniany 1 raz.