Opadają Ci ręce, ale ta sprawa ma taki kontekst
Luz, też śmieje się z portalu nacjonalista.org ale gdyby jakiś user miał banner z napisem "głosuj pozytywnie" albo odnośnik do forum kolibra czy jakiegoś innego smsu to założę się, że nikt by na to nie zwrócił uwagi.
A w tym przypadku nie spodobał Ci się portal z banneru i prosisz o jego zdjęcie. . . bo nie podobają Ci się poglądy w nim przedstawione (i dobrze), ale w tym momencie stawiasz się jako jakaś wyrocznia, o której pisałem.
Dyskusja nad nowym punktem regulaminu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie. To ja mam rację i tyle.Jasiuuu pisze:uj nie wyrocznią , Tomash ma racje i tyle .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Ritchie
Ja zostałem poproszony o zdjęcie banerów Lewicy i Demokratów, awatara Sojuszu Lewicy Demokratycznej i drugiego banera antify.net.
Więc tutaj naprawdę chodzi o poprawność polityczną. Ale i to da się obejść, więc o nas się nie martw.
Ja zostałem poproszony o zdjęcie banerów Lewicy i Demokratów, awatara Sojuszu Lewicy Demokratycznej i drugiego banera antify.net.
Więc tutaj naprawdę chodzi o poprawność polityczną. Ale i to da się obejść, więc o nas się nie martw.
NieRitchie pisze:Nie. To ja mam rację i tyle.Jasiuuu pisze:uj nie wyrocznią , Tomash ma racje i tyle .
Administracja i modzi nie są przeciwko nacjonalista.org czy antifa.pl
Administracja i modzi są przeciwko jakimkolwiek bannerom politycznym.
Niezaleznie od treści
Jak tniemy, to po równo!;)
dokladnie tak! to nie byla decyzja samego Tomka, ale ludzi, ktorzy maja pewne doswiadczenie forumowe i dzialaja prewencyjnie.Jasiuuu pisze:administracja modzi i duża część userów jest przeciwko jakimkolwiek bannerom politycznym
nie ma tu mowy o zamachu na demokracje - prosze nie mylic demokracji z anarchia.
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Post usunięty ze względu na treść niezwiązana z tematyką forum BP