les debiles et les enfants terribles: Kruti i Tomash znowu;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Fanatyk pisze:Noże wam dać i zamknąć w jednym pokoju
I światło zgasić.
Jesus fucking Christ.Malal pisze: A jesli chodzi o stary klimat to na DMP w tym roku mozna bylo poczuc stare czasy za sprawa pewnego starszego pana - Marcina Galocha i mlodziutkiego i krewkiego zawodnika - Niedbala. "Ty stary chuju bawi Cie oszukiwanie malych dzieci?" Zostawmy to jako symbol starych lat ktory niech nie wraca
Może więc Niedbal z Bratem Bliźniakiem, proponującym innemu Mistrzowi Starej Szkoły „Ja ci chuju dopierdolę” mają być synonimem „Enfants Terribles” w stylu Cocteau?
Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.
Dno.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Bo to zdanie złożone było.
Ogólnie rzecz biorąc, zaczynam rozumieć Stare Pierniki Które Nie Chcą Spędzać Wolnego Czasu w Takim Towarzystwie.
O ile młodzieńcze próby pomylenia się na swoją korzyść o 800 punktów przy liczeniu, schowania Kowadełka Szerokiego na Sześć Milimetrów za Górą, czy inne niezliczone młodzieńcze zagrywki rozczulają mnie, to „Dorosłe” załatwianie sprawy z przeciwnikiem niezbyt mi imponuje. Siłownia i przystanek autobusowy, czy buda z piwem – to nie moje hobby.
Może Twoje. Nie wnikam.
Edit – Wybacz Tomku (Malalu), ale zawartość tego tematu mnie mocno zniesmaczyła, ten cholerny język obcy w tytule mnie skusił.
Ogólnie rzecz biorąc, zaczynam rozumieć Stare Pierniki Które Nie Chcą Spędzać Wolnego Czasu w Takim Towarzystwie.
O ile młodzieńcze próby pomylenia się na swoją korzyść o 800 punktów przy liczeniu, schowania Kowadełka Szerokiego na Sześć Milimetrów za Górą, czy inne niezliczone młodzieńcze zagrywki rozczulają mnie, to „Dorosłe” załatwianie sprawy z przeciwnikiem niezbyt mi imponuje. Siłownia i przystanek autobusowy, czy buda z piwem – to nie moje hobby.
Może Twoje. Nie wnikam.
Edit – Wybacz Tomku (Malalu), ale zawartość tego tematu mnie mocno zniesmaczyła, ten cholerny język obcy w tytule mnie skusił.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ejjjjj....Jedy Knight pisze:Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.
Dno
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia?thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka , czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha ), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...
ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac
to byly czasy
"I fart in your general direction"
hehe..
za Kopalińskim: "osoba żenująco prawdomówna"
choc to nie jedyne tlumaczenie
za Kopalińskim: "osoba żenująco prawdomówna"
choc to nie jedyne tlumaczenie
radze poszukac TU
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Loremaster
- Oszukista
Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turniejuSzaman pisze:a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia?thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka , czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha ), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...
ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac
to byly czasy
A Bitwa Bilusia z Kostkiem była kozacka , jak Biluś tego gunline'a wystawił
owszem, pojechalem wtedy dwie armie z TeclisemLoremaster pisze:Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turnieju
Ty zrobiles inny blad - wystawiles Teclisa samego i dostal szarze wyverny
"I fart in your general direction"
- Loremaster
- Oszukista
wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba