les debiles et les enfants terribles: Kruti i Tomash znowu;)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Noże wam dać i zamknąć w jednym pokoju :lol2:

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Fanatyk pisze:Noże wam dać i zamknąć w jednym pokoju :lol2:

I światło zgasić.

Malal pisze: A jesli chodzi o stary klimat to na DMP w tym roku mozna bylo poczuc stare czasy za sprawa pewnego starszego pana - Marcina Galocha i mlodziutkiego i krewkiego zawodnika - Niedbala. "Ty stary chuju bawi Cie oszukiwanie malych dzieci?" Zostawmy to jako symbol starych lat ktory niech nie wraca :roll:
Jesus fucking Christ.

Może więc Niedbal z Bratem Bliźniakiem, proponującym innemu Mistrzowi Starej Szkoły „Ja ci chuju dopierdolę” mają być synonimem „Enfants Terribles” w stylu Cocteau?

Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.

Dno.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Teraz Cie nie zrozumialem. Jakie proponowanie "Ja ci chuju dopierdole"? Marcin odwalal szopke za co dostal ostry komentarz przeciwnika....
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Bo to zdanie złożone było.

Ogólnie rzecz biorąc, zaczynam rozumieć Stare Pierniki Które Nie Chcą Spędzać Wolnego Czasu w Takim Towarzystwie.
O ile młodzieńcze próby pomylenia się na swoją korzyść o 800 punktów przy liczeniu, schowania Kowadełka Szerokiego na Sześć Milimetrów za Górą, czy inne niezliczone młodzieńcze zagrywki rozczulają mnie, to „Dorosłe” załatwianie sprawy z przeciwnikiem niezbyt mi imponuje. Siłownia i przystanek autobusowy, czy buda z piwem – to nie moje hobby.
Może Twoje. Nie wnikam.

Edit – Wybacz Tomku (Malalu), ale zawartość tego tematu mnie mocno zniesmaczyła, ten cholerny język obcy w tytule mnie skusił.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jedy Knight pisze:Widzę, że każda epoka ma takich „Enfants Terribles” na jakich zasługuje.
Dno
Ejjjjj....
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Popieram Jedy Knighta, jakieś dziwne się to wszystko wydaje...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka ;), czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha :P), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...
a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia? :wink:
ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac :lol2:
to byly czasy :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

To co to w koncu znaczy enfant terrible?
Czy moge tak nazwac Malala, ktorego lubie i nie chce obrazic :twisted: ?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

hehe..
za Kopalińskim: "osoba żenująco prawdomówna" ;-)

choc to nie jedyne tlumaczenie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Eee to nie pasuje niestety :(.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

radze poszukac TU ;-)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Dzieci.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Tata?

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Fensir pisze:Tata?
Nie lepiej Dziadek?? :lol2:

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Chyba Twoja stara :P

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Dzieciństwo może i mieliście lekkie, ale zabawki wyjątkowo ciężkie :wink:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Szaman pisze:
thurion pisze:tez kurde lezka sie w oku kreci jak sie wspomni 1 snotcon i moj wagon 14 dragon princow z lordem w srodku rozjechany przez szarzujace ze wszsytkich stron WE Chrzanka ;), czy tez moje Haje rozdmuchane przez Blessa (to chyba bylo na kolejnym snotkonie (zreszta do blessa mam ciagle jakiegos pecha :P), czy tez Eurocon w Gdyni i gre z Holanem gdzie moja 25tka sea guradow ze standard of shielding zostala przeciwstawiona m.in. ogrom, halflingom i wszystkiemu innemu czego nie ma w obecnym imperium...
a pamietasz Terminatusa i druga ture bitwy, gdzie grales z armia majaca tylko dwie kostki dispela i zero scrolli? jak Teclis i BoS wygenerowaly Ci maxa kosci i miales ich ponad 20? jak rzuciles pierwszy czar - rerolki - i miales miscasta? i jak w wyniku tego skonczyla sie faza magii? i co sie potem stalo z Twoja armia? :wink:
ale bitwa tego turnieju byla gra Bilusia z Kostkiem - zdazyli dwie tury zagrac :lol2:
to byly czasy :wink:
Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turnieju :)
A Bitwa Bilusia z Kostkiem była kozacka , jak Biluś tego gunline'a wystawił

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Loremaster pisze:Szamanie a czy to nie była bitwa ze mną ?? Bo ja miałem na Terminatusie Teclisa i mnie zjadłeś tymi Gigantami i Wywernami jakoś szybko chyba właśnie przez mistcast, no chyba że pojechałeś dwie armie z Teclisem na jednym turnieju :)
owszem, pojechalem wtedy dwie armie z Teclisem \:D/
Ty zrobiles inny blad - wystawiles Teclisa samego i dostal szarze wyverny :lol2:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami :P ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba :)

ODPOWIEDZ