Zgadzam sie z tym.-ustanowic go alternatywnym/rownorzednym systemem wystawiania- IMHO najzdrowsze rozwiazanie, bo kazdy bedzie mogl wybrac jeden z dwoch, wczesniej ustalonych- znanych wszystkim wczesniej, schematow bez zbednych wlasnych(niezawsze trafnych) zmian w podreczniki/CSow.
Pytania odnosnie glosowan
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
A niech sobie LS tworzy cos, moze im w pare osob bedzie latwiej, bo LL na pewno nic nie wymysli, co najwyzej moze zaglosowac nad efektami pracy LS.
Ale po co te glosowanie ? Czy LS nie moze zrobic tego sama bez glosowania ?
Ale po co te glosowanie ? Czy LS nie moze zrobic tego sama bez glosowania ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
mam pytanie odnosnie glosowania w sprawie glosowania na mastery (coz za karkolomna konstrukcja
)
co oznacza zapis ze nie moze sie powtorzyc taki sam sklad masterow? powinno to byc doprecyzowane

co oznacza zapis ze nie moze sie powtorzyc taki sam sklad masterow? powinno to byc doprecyzowane
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Gdybyscie sledzili rozmowe to nie pytalibyscie... NApisze jeszcze raz sklad masterow nie moze byc taki sam co sezon wczesniej , czyli jakby taki sam sklad jaki jest w tym roku powtorzyl sie w glosowaniu to master z najmniejsza iloscia glosow wypada na rzecz nowego osrodka.
Co uznajemy za nowy osrodek ? Czy bazyliszek, mimo iz w wawie juz byly mastery uznajemy za nowy osrodek ? Czy Zielona Gore uznajemy za nowy osrodek ?
Imo podwojne nie. A wy co myslicie ? Moze to jakos doprecyzowac w glosowaniu ?
Imo podwojne nie. A wy co myslicie ? Moze to jakos doprecyzowac w glosowaniu ?
I jeszcze jedno pytanie:
A co jesli odpowiemy NIE ? Jakie to bedzie mialo przelozenie na glosowania o masterach ?ziemko pisze:Czy jestes za tym , aby nowe i stare osrodki pdoczas glosowania na mastery wrzucone byly do jednego koszyka i 10 masterow z najwieksza iloscia glosow wygrywa ( z zastrzezeniem , ze taki sam sklad masterow nie moze powtorzyc sie w kolejnym sezonie) ?? Glosowanie trwa do 20 marca.
TAK
NIE
Jesli bedzie Nie to zostaje system z zeszlego roku...karlee pisze:I jeszcze jedno pytanie:
A co jesli odpowiemy NIE ? Jakie to bedzie mialo przelozenie na glosowania o masterach ?ziemko pisze:Czy jestes za tym , aby nowe i stare osrodki pdoczas glosowania na mastery wrzucone byly do jednego koszyka i 10 masterow z najwieksza iloscia glosow wygrywa ( z zastrzezeniem , ze taki sam sklad masterow nie moze powtorzyc sie w kolejnym sezonie) ?? Glosowanie trwa do 20 marca.
TAK
NIE
Glosowanie wclae nie zalozone pochopnie , bylo na ten temat juz wystarczajaco gadane poczytaj
supel odpowiednie temat zamiast marudzic...
Scimitar napisal:
Rozumiem, ze to w ramach Prima Aprilis ??
A co z glosami poparcia dla tego glosowania ??
A co z deklaracja Darka, ktory powiedzial, ze zaplaci PO WI ??
Drogi Scimitarze jestem modem nie potrzebuje glosow poparcia. Oczywiscie przypadek Darka jest wyjatkiem na ktory zostanie zwrocona uwaga. Informacja o podatku masterowym jest bardzo dluga , zacytuje Cie po czescie... "JEsli chce ktos zorganizowac master to ma czas do 27 , wystarczajaco dlugo temat byl o zglaszaniu masterow" . Tak samo wystarczajaco dlugo byl temat odnosnie placenia podatku za mastera , a niektorzy "maja wazniejsze sprawy na glowie" , wiec takie zarzadzenie pozwoli lepsze i szybsze egzekwowanie tego co powinno zostac juz dawno zrobione
Tyle ode mnie
P.S. Jako mod powinienes wiedziec gdzie pisac , specjalny jest temat " pytania do glosowan" , dlatego usunalem z glosowania Twojego posta.
Rozumiem, ze to w ramach Prima Aprilis ??
A co z glosami poparcia dla tego glosowania ??
A co z deklaracja Darka, ktory powiedzial, ze zaplaci PO WI ??
Drogi Scimitarze jestem modem nie potrzebuje glosow poparcia. Oczywiscie przypadek Darka jest wyjatkiem na ktory zostanie zwrocona uwaga. Informacja o podatku masterowym jest bardzo dluga , zacytuje Cie po czescie... "JEsli chce ktos zorganizowac master to ma czas do 27 , wystarczajaco dlugo temat byl o zglaszaniu masterow" . Tak samo wystarczajaco dlugo byl temat odnosnie placenia podatku za mastera , a niektorzy "maja wazniejsze sprawy na glowie" , wiec takie zarzadzenie pozwoli lepsze i szybsze egzekwowanie tego co powinno zostac juz dawno zrobione

Tyle ode mnie

P.S. Jako mod powinienes wiedziec gdzie pisac , specjalny jest temat " pytania do glosowan" , dlatego usunalem z glosowania Twojego posta.
Supeł pisze:a mi się podoba to podejście, przelew to 5 min roboty, iść na pocztę 30 min - więc nie płacisz podatków nie dostajesz mastera - proste jak szczanie
Pisales mi tydzien temu , ze zrobicie zrzute na lokalu i mi w tym tygodniu kase wyslecie ? Polowa kwietnia to juz totalnie najpozniej , chcialbym ta sprawe czym predzej zalatwic...
Dodam do glosowania , ze od nastepnego sezonu czas na zaplacenie podatku to max. koniec danego sezonu...