starannie;)Siasek pisze: ktos wie jak robic fajne plomienie?
smerfne hity II libarbian terminator skonczony [6.05.08]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no troche posiedzilem dzis od rana (od 12 ) tak wyglada teraz.
a co do tego co robal powiedzial... no nie ma to, tamto, ma racje ale pracuje nad tym (mowie o mojej niestarannosci)
pozdrawiam
a co do tego co robal powiedzial... no nie ma to, tamto, ma racje ale pracuje nad tym (mowie o mojej niestarannosci)
pozdrawiam
No coraz lepiej sie prezentuje. Mi takze nmm na naramienniku duzo bardziej sie podoba niz na klacie. PRacuj dalej
cos tam maznalem i teraz to wyglada tak:
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Siasek proszę powiedz mi jakimi kolorami, i w jakich proporcjach malowałeś twarz tego libra ?? moim zdaniem jest zarąbista...., jest ciemna co mi się bardzo podoba, ma swój charakter
Będę wdzięczny za ukazanie mi dobrej rady przez ciebie .
Pozdro....
Będę wdzięczny za ukazanie mi dobrej rady przez ciebie .
Pozdro....
łech... strasznie tam namieszałem. dokladnie nie pamietam.
na pocatek mieszanka dwarf flesha, czarnego i skorczed browna. potem stopniowo dodawalem wiecej i wiecej dwars flesha. jak juz rozjasnienia byl gotowe to w "rozjasnialem cienie" bark fleszem co nadalo troche rozowosci skorze. musisz pokombinowac mniej wiecej tak jak Ci powiedzialem. ale ja to robilem strasznie dziwnie
na pocatek mieszanka dwarf flesha, czarnego i skorczed browna. potem stopniowo dodawalem wiecej i wiecej dwars flesha. jak juz rozjasnienia byl gotowe to w "rozjasnialem cienie" bark fleszem co nadalo troche rozowosci skorze. musisz pokombinowac mniej wiecej tak jak Ci powiedzialem. ale ja to robilem strasznie dziwnie
Póki co jest fajnie, ale zapowiada się czadowo
o zesz... sie namordowoalem nad tym. dawniej cos takiego malowalem dry brushem. eh. na polowa orzelka siedzialem kolo godziny. moze na fotce nei wyglada to super ale przypominam ze to cale (co jest pomalowane) ma około 1,5 cm. a poszczegolne piórka około pól milimetra (te wieksze) wiec pomalowanie na nich efekty wypolerowanego i blyszczacego sie zlota bylo piekielnie ciezke. no ale jest. co myslicie?
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Kretozord
Wygląda jak dziergany sweter, wiem jak trudno pomalować takie małe pierdułki ale tym razem nie wyszło
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
postawie figse u Fabera to obaczysz uwazam ze wyszlo znakomicie
na poczatku myslalem ze to wina takiego mocnego zooma ... wiec odszedlem na kilka metrow od monitora i wyglada to jakby on mial zbroje luskowa a nie piora
ale i tak gratuluje cierpliwosci ze chcialo ci sie to wszystko malowac
ale i tak gratuluje cierpliwosci ze chcialo ci sie to wszystko malowac
<lol2> bo to jest jakby zbroja luskowa ktora ma wygladac jak piora. (tzn. tak jest wyrzesbiona) nigdy nie wiedzialem spacemarinowskiego orzelka?
Ostatnio zmieniony 10 lut 2008, o 21:54 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
no nie interesuje sie wh40 ... skoro takie mialo byc zalozenie ze to ma byc zbroja luskowa to ci sie udalo
Na focie wyszło to ekhmm słabo ale wiem ,że zazwyczaj takie rzeczy w realu wyglądają dużo lepiej
Zapowiada sie fajna figurka .Podobają mi się te ostre kontrasty np: na pancerzu ...
p.s-razi tylko ten czerwony pasek na szacie (na klacie) 2 zdjecie to z boku
Zapowiada sie fajna figurka .Podobają mi się te ostre kontrasty np: na pancerzu ...
p.s-razi tylko ten czerwony pasek na szacie (na klacie) 2 zdjecie to z boku
no coraz fajniej się gość zapowiada:) niebieski mi się podoba:) uważaj żeby twarz nie była zbyt podobna kolorystycznie do szaty. no i nmm na padzie popraw- wlała sie jasna plama w szczeliny (prawa strona zdjęcia pada). ustom możesz dać jakiś odcień inny niż reszta twarzy no i nos słabiutko wyszedł- więcej przejśc mu trzeba.
czekam na kolejne postępy:)
czekam na kolejne postępy:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria