Siła 4. GW jest teraz +1S jeśli jesteś konny. Gdyby mieli S5 nadal bym ich wystawiał, ze względu na re-roll psychologii głównie (o jakby się grailom przydał taki przerzucik).Czcigodny z Gisoreux pisze:Niestety to prawda...ale siła 5 zawsze robi swoje, pomimo strike last. No i fajnie wyglądają z dwurakami.
Questingi mają bazowo S4 - z dwurakiem na nowych zasadach mają S5... Więc możesz ich nadal wystawiać.High Elf pisze:Siła 4. GW jest teraz +1S jeśli jesteś konny. Gdyby mieli S5 nadal bym ich wystawiał, ze względu na re-roll psychologii głównie (o jakby się grailom przydał taki przerzucik).Czcigodny z Gisoreux pisze:Niestety to prawda...ale siła 5 zawsze robi swoje, pomimo strike last. No i fajnie wyglądają z dwurakami.
przecież grale nie muszą rzucaćHigh Elf pisze:Siła 4. GW jest teraz +1S jeśli jesteś konny. Gdyby mieli S5 nadal bym ich wystawiał, ze względu na re-roll psychologii głównie (o jakby się grailom przydał taki przerzucik).Czcigodny z Gisoreux pisze:Niestety to prawda...ale siła 5 zawsze robi swoje, pomimo strike last. No i fajnie wyglądają z dwurakami.
Faktycznie. Kiedyś nimi grałem to pamiętałemKrassus pisze:Questingi mają bazowo S4 - z dwurakiem na nowych zasadach mają S5... Więc możesz ich nadal wystawiać.High Elf pisze:Siła 4. GW jest teraz +1S jeśli jesteś konny. Gdyby mieli S5 nadal bym ich wystawiał, ze względu na re-roll psychologii głównie (o jakby się grailom przydał taki przerzucik).Czcigodny z Gisoreux pisze:Niestety to prawda...ale siła 5 zawsze robi swoje, pomimo strike last. No i fajnie wyglądają z dwurakami.
Na Euro jakoś sobie radziłem.duke pisze:Wielki bretończyk sie odezwał-queści kosztują 28pkt za sztuke.
Taka, która stanie nagle na środku stołu, bo nie zdała feera?A każdy wie jaka jest najlepsza kawaleria w bretoni i bynajmniej nie są to queści
I o to chodzi i o to chodziCzcigodny z Gisoreux pisze: Widzałem raz Bretkę złóżoną z samego rycerstwa. Po przeciwniku został...kurz.
Kielon pisze:Na Euro jakoś sobie radziłem.duke pisze:Wielki bretończyk sie odezwał-queści kosztują 28pkt za sztuke.
Taka, która stanie nagle na środku stołu, bo nie zdała feera?A każdy wie jaka jest najlepsza kawaleria w bretoni i bynajmniej nie są to queści