faktycznie banshee jest zawsze jakims wyjsciem na Altera, faktycznie nie można też alterem wchodzic do oddziałów.Wujek Kiczu pisze:tylko że alter nie poradzi sobie tak dobrze z siakims lordem jak WD lord
a tak to muszą na niego uwazac wiec nie będą sobie beztrosko śmigac po stole na smokach czy innych baździewiach .
Alter sssie jak dla mnie a jego główna wadą jest to ze nie moze wejsc do żadnego odziału... głupia banshee potrafiła by go ściągnąć przy dobrych rzutach.
Ale
nie wyobrażam sobie jak chcesz WD lordem z jego oddziałem ścigać smoki co alterem mi sie wydaje bardziej wykonalne. pozatym z tego co wiem to WD lord nie może dzwigać dwuraka tylko ma WD weapon co też go w peien sposób ogranicza
Dla mnie Alter nie jest dobrym wyjsciem na lorda, tylko na zwykłego herosa, który sobie biego to tu to tam likwidując wredne fasty i inne przeszkadzajki.
A jako lorda bardziej preferuje smoczego lorda, może macie racje z tym WD lordem ale ja dopiero zaczynam sowja przygode z WE wiec urzywam mniej wyrafinowanych sposobów