Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kacper_ pisze:scorched brown --> scorched brown+ tanned flesh --> tanned flesh --> tanned flesh + dwarf fleshCiozak95 pisze:Powiedzcie mi jak zrobiliście tą skórę ogrom...![]()
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
TaANtY pisze:@quidamcorvus:
przesadzasz, wygląda to jak mocny cień.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
co racja to racja, mogliby nowe wydać bo to to nie dość że syf to jeszcze drogo wychodziajpinus pisze:Jakie wspaniale malownie by nie bylo, to i tak nie naprawi beznadziejnosci figurek DR.
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP