Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Witamy.
Bedziemy wrzucac tu wszystkie nasz prace: Na początek armia demonow na stół ktora ostatnio pomalowalismy.
Enjoy:)
Bedziemy wrzucac tu wszystkie nasz prace: Na początek armia demonow na stół ktora ostatnio pomalowalismy.
Enjoy:)
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, o 16:05 przez kacper_, łącznie zmieniany 125 razy.
Bardzo ladna robota , schludne , czyste , oczojebne malowanie. Jedyne co mi nie pasi do konca to ta ciecz fioletowa - mogliscie ja bardziej podcieniowac , bo plaska troche jest.
- GraveDigger
- Chuck Norris
O wspaniale figurki, wspaniale banany na glowach horrorow, wspaniale kartki i biurko, syf na biurku tez wspanialy aaaaaaarrrrrr i wspaniala toaleta i reczniczki z McDonadlsa
A co do glutow to w sumie byla to wielka improwizacja bo nikt nie wiedzial jak i z czego to zrobic, ani jak to bedzie wygladalo po zrobieniu, dlatego nie zachwycaja ;]
A co do glutow to w sumie byla to wielka improwizacja bo nikt nie wiedzial jak i z czego to zrobic, ani jak to bedzie wygladalo po zrobieniu, dlatego nie zachwycaja ;]
Mi tam się gluty bardzo podobają. Ogólnie fajna armia
-
- Kretozord
Demony, drugie zdjęcie, środkowy model !MOLD!
I tak jak zawsze bardzo dobrze
I tak jak zawsze bardzo dobrze
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Dawno tego nie mówiłem w galerii ,ale powiem ZAJEBISTE
Duchy są kozakie ... kolorystyka idealnie trafia w moje gusta (nie takie oklepane ...) . Good work
Duchy są kozakie ... kolorystyka idealnie trafia w moje gusta (nie takie oklepane ...) . Good work
fajne te podstawki ale brakuje tego gluta również na trayach:)
flamery trochę nie pasują przez ten zielony do reszty.
żółta trawka by nie zaszkodziła na podstawkach moim zdaniem;]
poza tym porządnie wyglądają, tylko nie wiem czemu wszyscy malują demony jak gw:P chyba że życzenie klienta:P
good work anyway.
flamery trochę nie pasują przez ten zielony do reszty.
żółta trawka by nie zaszkodziła na podstawkach moim zdaniem;]
poza tym porządnie wyglądają, tylko nie wiem czemu wszyscy malują demony jak gw:P chyba że życzenie klienta:P
good work anyway.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Świetne Horrory , rzucają się w oczy , traye bardzo ładne , duszki = olśniewające , zawsze zastanawiałem się jak tak malować horrory , jakich technik użyliście , edit : tzn. co daliście to rozjaśnienia ( jestem początkującym )
A pozaty to jakich kolorów użyliście do cieniowania tych duchów ( świetnie wyglądają , bardzo orginalne )
A pozaty to jakich kolorów użyliście do cieniowania tych duchów ( świetnie wyglądają , bardzo orginalne )
Horrory byly zwyczajnie cieniowane. Na podklad ciemny kolor, a potem to juz najczesciej tylko rozjasnianie go bialym.Zimnokrwisty pisze:Świetne Horrory , rzucają się w oczy , traye bardzo ładne , duszki = olśniewające , zawsze zastanawiałem się jak tak malować horrory , jakich technik użyliście , edit : tzn. co daliście to rozjaśnienia ( jestem początkującym )
Duchy malowalem w ten sam sposob. Od bestal browna do bleached bone;) Twarze to jest mieszanka liche purple, blood red i skull white.
- GraveDigger
- Chuck Norris
Witam, aktualnie pracuje nad klockiem 10 CoK, narazie tylko tylu jest skonczonych, reszta jeszcze wipy, za jakis czas pokaze caly oddzial. Fotki wyszly troche za jasne bo robione z fleszem:
i jeszcze jedno bez flesza, to akurat jest za ciemne:P
i jeszcze jedno bez flesza, to akurat jest za ciemne:P
- GraveDigger
- Chuck Norris
najpierw bleached bone a pod koniec bialym
Świetne.
Jak robiłeś tą skórę? (brąz)
Jak robiłeś tą skórę? (brąz)
Przychylam sie do powyzszych opini - bardzo fajne bestie Dobry klimat.
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"