To chyba 8 edycyjny concept. Pewnie jakas regenka, 20 cali szarzy, terror, impacty i wardzik.
Oh jak miło moj kult rozrasta sieShakin' Dudi pisze:w batlu dominuje Raptor... i koniec tematu
Ty ćipcia w różowym pulowerku, stul ryj bo ci poszerzę rowa halabardą i już żaden HE cię nie weźmie w kakałko.Kosa pisze:kazdy to wie
zero męskosći u nich
Może bym tak zrobił ale od dawna do szkoły nie chodze.Grazbird pisze:
te, synek, a mleczko dzisiaj rano wypiłeś ? mrocznego pampersa zmieniłeś ? mamusi Morathi buzi przed szkołą dałeś ?![]()
![]()
Dlatego też poszedłem do roboty i muszę ciężko zapierdalać, a marudzeniem rodziców od dawna się nie przejmujeGrazbird pisze:Grazbird i reszta krasiowej braci ciezko zapier... w pracy żeby mieć więcej kasy na ukochane figurki....bo tylko niezależnośc finansowa uchroni nas przed marudzeniem rodziców- to akurat kieruję do młodszych miłosników battla...![]()
Pomażyć zawsze można, a nawet jak by zbudowały to działo, to po drodzę na biegun południowy jest jeszcze Lustria którą krasie też profilaktycznie zmieniły by w krater. Ale naszczęście za nim krasie zbudują cokolwiek to, wcześniej ich twierdze zajmą zieloni.Lasti pisze:Ja wierze w Krasnale
Może gildia inżynierów się przełamie i wybudują flote "Duchów" na wzór dzieła Malakaia i podbiją swiat lub...
Wybudują tak wielka armate że jednym strzałem zmienia Naggaroth, północny i południowy biegun w ładny kraterek
Eee no nie wiem nie znam całego fluffu, a jak doszło kontaktów miedzy nimi, bo Lustria leży trochę daleko od Gór Krańca Świata.Lasti pisze:Tullaris szkoda że nie wiesz o wiecznych paktach zawartych między Krasnoludami a Lizardmenami![]()
W takim razie to oni powinni podbić cały świat. Ale jakoś im nie wychodzi.Artein pisze: Slannowie są w stanie teleportować całe armie na drugi koniec globu.
Odezwali się ci ładnie pachną, a słowniku szczurów to jest wogóle takie słowo jak pranie, bo wszyscy chodzą w takich usyfionych szmatach. A na wojne to wy nie wiem po co wychodzicie, bo zazwyczaj na widok przeciwnika bierzecie szybko - szybko nogi za pas, więc pewnie ostatnio stwiedziliście że i tak lepiej zostac w waszych ciemnych brudnych norach. Ech syfiaste małe tchurzliwe szczurki chca zdobyć dominacje w świecie, taak pomażyć zawsze można.warkseer pisze:Elfy mniam, super-elfy mniam-mniam, tylko niektóre śmierdzą jakąś dziwną chemią, jakby przed wyjściem na wojnę przepierkę robiły.
Boże ile można tłumaczyć że Lizardmeni nie chcą podbić świata?Tullaris pisze:W takim razie to oni powinni podbić cały świat. Ale jakoś im nie wychodzi.Artein pisze: Slannowie są w stanie teleportować całe armie na drugi koniec globu.