Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Michaelius
Mudżahedin

Re: Tattoo ...

Post autor: Michaelius »

karlee pisze:Komiks w pytke, przez parę minut nie mogłem przestać się śmiać =D> =D>

Szaman: ale przecież sztuka to jest forma przekazu... emocji :) Jedno i drugie jest jak najbardziej do połączenia, więc śmiało !

Skoro już jesteśmy w temacie tatuaż-praca. To ja pracuję w bardzo poważnym urzędzie na stanowisku merytorycznym. Mam kontakt zarówno z dyrekcją jak i podatnikami (zwykle są to prezesi firm, księgowe, prawnicy), i ostatnio mój tatuaż na ramieniu się niechący wydał w obecności całego zespołu (30-50 lat) jak i kierownictwa (lat 50+) i .... pełen luzik! :shock: Wszyscy oglądali zaciekawieni, i zamiast tekstów w stylu "panie Karolu to nie przystoi dla urzędnika" to były "też chce sobie cośtam wydziarać - gdzie robiłeś?" itd. Póki co nie było żadnej reprymendy, i wszyscy gładko to przyjeli. Jestem w pozytywnym szoku :)
Zauważ , że pracujesz w tym miejscu x czasu i poznali cię jako normalnego gościa.
Myślę ,że reakcja na człowieka wchodzącego z ulicy z czymś takim byłaby zupełnie inna.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Michaelius pisze:
karlee pisze:Komiks w pytke, przez parę minut nie mogłem przestać się śmiać =D> =D>

Szaman: ale przecież sztuka to jest forma przekazu... emocji :) Jedno i drugie jest jak najbardziej do połączenia, więc śmiało !

Skoro już jesteśmy w temacie tatuaż-praca. To ja pracuję w bardzo poważnym urzędzie na stanowisku merytorycznym. Mam kontakt zarówno z dyrekcją jak i podatnikami (zwykle są to prezesi firm, księgowe, prawnicy), i ostatnio mój tatuaż na ramieniu się niechący wydał w obecności całego zespołu (30-50 lat) jak i kierownictwa (lat 50+) i .... pełen luzik! :shock: Wszyscy oglądali zaciekawieni, i zamiast tekstów w stylu "panie Karolu to nie przystoi dla urzędnika" to były "też chce sobie cośtam wydziarać - gdzie robiłeś?" itd. Póki co nie było żadnej reprymendy, i wszyscy gładko to przyjeli. Jestem w pozytywnym szoku :)
Zauważ , że pracujesz w tym miejscu x czasu i poznali cię jako normalnego gościa.
Myślę ,że reakcja na człowieka wchodzącego z ulicy z czymś takim byłaby zupełnie inna.
bingo!
dziary mojej zony tez w pracy nikomu nie przeszkadzaly, bo znali ja wczesniej jako fachowca. a pracuje jako ekspert podatkowy w banku ;)
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Też racja. I z powyższych powodów przedramion sobie nie wytatuuję mimo iż mi się podobają...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

Grazbird pisze:poszedłbyś do lekarza, który miałby na dłoniach wytatuowane Love, Hate albo Fuck ?
A pewnie że bym poszedł. Stary ja nie lubie lekarzy bez tatuaży. Mój trener od kick boxingu miał dziare i był doktorem rehabilitacji. Jedyny lekarz któremu ufam (mimo iż jeden z trenerów Krav Magi też był lekarzem). A z tymi konowałami bez tatuaży miałem jak narazie same złe doświadczenia... #-o
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Sory, że podnoszę w górę, ale dziewczyna na urodziny chce mi zafundowac mały tatuaż i mam w zwiazku z tym pytanie. Niestety posiadam niewielką tendencję do bliznowacenia. Czy istnieje ryzyko, że tatuaż zmieni mi się w jedną, sporej wielkości bliznę?
putoa alasti avantoon! :wink:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Bruenor Battlehammer pisze:Sory, że podnoszę w górę, ale dziewczyna na urodziny chce mi zafundowac mały tatuaż i mam w zwiazku z tym pytanie. Niestety posiadam niewielką tendencję do bliznowacenia. Czy istnieje ryzyko, że tatuaż zmieni mi się w jedną, sporej wielkości bliznę?
hmm... trudno powiedziec. powinienes raczej spytac lekarza, bo to on bedzie wiedzial, na ile Twoje bliznowacenie jest powazne.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Obrazek

pewnie widzieliscie... no ale jakby ktos nie widzial ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Ja osobiście wolałabym mieć to na ścianie, a nie na plecach.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

bem pisze:Ja osobiście wolałabym mieć to na ścianie, a nie na plecach.
+1
Bo na plecach nie możesz sobie na to cudo popatrzeć :wink:
I sold my soul for rock'n roll

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

eee tam :wink: Wolałbym coś takiego :) Zresztą polecam : http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... =196531148 Robią zajefajne i klimatyczne dziary .

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

a moj brat popelnil ostatnio takie cudo:

Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

This is madness!
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

This is Spartaaa!

B. ładny wyszedł :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Daje radę ;) :lol2:

=D> =D> =D>

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ten NMM :D

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Nie mój klimat ale fajna :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Obrazek

Urocze :D

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ohyda!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

takie tam znalezione smieszne, troche na temat ;)

http://www.randomfunnypicture.com/pictu ... toos1d.png

ODPOWIEDZ