Tfurczość BEM - Damselka 29.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Re: Tfurczość BEM - Wargulf wip 11.05

Post autor: Lazur »

Fotki słabe ale na pierwszy rzut oka widać, że oczy odstają od reszty (poziomem a nie wyłupiastością :) )
Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Foty podmienione. Ja już na prawdę nie wiem, co mam zrobić z tym aparatem, żeby wyszedł na zdjęciach jak w rzeczywistości :/ (wargulf, nie aparat)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Kostne elementy slabe ( layering kreseczkowy jest nie do pobicia)
Reszta bardzo dobra - swietna skora , no i OSL z oczu.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ziemko pisze:layering kreseczkowy
Omg. Czy to jakaś choroba? O_o
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Taki troche slang.

Malujesz pazur czy rog na jakis ciemny braz - nastepnie nakladasz pierwsza warstwe np. bestiala i zostawiasz tylko cienkie linie schorcheda i pozniej na bestiala kolejne jasniejsze warstwy.

Zerknij na pazury mojego cold ona to latwiej zlapiesz ;)
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=20

P.S. Jakiej nie mam weny na malowanie to glowa mala... Od miesiaca nie chce mi sie totalnie malowac... :roll:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Próbowałam, ale nie mam cierpliwości. W sumie to mogę jeszcze przysiedzieć.
Ziemko pisze:P.S. Jakiej nie mam weny na malowanie to glowa mala... Od miesiaca nie chce mi sie totalnie malowac... :roll:
Jakiej ja nie mam weny na rysunek i naukę! A jeszcze fizyka mi została :<

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

oczka rzeczywiście fajnie się świecą, a najlepiej wygląda chyba to mięcho na rękach :P
Obrazek

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Żebra bardzo kuleją, oczy i pysk ładny.

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Ślepia super Ci wyszły,masz jakieś inne undeady?

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Najsłabszym elementem są zdecydowanie kości, jakieś cieniowanie by się przydało, bo jak na razie to mam wrażenie że poszłaś na łatwiznę: baza+ wash z sepi [-X
Cala reszta jest bardzo OK :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

SL przy lewym oku wyszedl zajebiaszczo przy prawym ciut slabiej ale tez git. Fajnie tez wygladaja kosciane elementy a co do reszty to ciezko stwiedzic :P no i futro slabe... :P
ObrazekObrazek

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Oczy rzeczywiście najlepsze,cieliste i futrzane dobre,nad kostnymi przydałoby się jeszcze trochę posiedzieć.Scenka rodzajowa fajna,teraz wiem skąd ten dziwny wyraz paszczęki u skinka :D .

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

grabz pisze:teraz wiem skąd ten dziwny wyraz paszczęki u skinka :D .
ciekaw jestem jaki ty bys mial wyraz jak bys zobaczyl nagle przed soba takiego stwora :D
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

SexRocket pisze:SL przy lewym oku wyszedl zajebiaszczo przy prawym ciut slabiej ale tez git. Fajnie tez wygladaja kosciane elementy a co do reszty to ciezko stwiedzic :P no i futro slabe... :P
Tak na prawdę to obydwoje oczu jest tak samo, tylko zdjęcia kłamią ;) A co do futra to już się wypowiadałam na Twoim wątku :P
patryk999 pisze:Ślepia super Ci wyszły,masz jakieś inne undeady?
I tu się zastanawiam, czy chodzi generalnie o VC, czy o coś, co ma jeszcze na sobie trochę mięsa :P

PS Nad kośćmi jeszcze siedzę :)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Popraw to futerko koniecznie :)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

No więc tak się przedstawia przystojniaczek na koniec:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ustawiaj dluzszy czas naswietlania kiedy pstrykasz fotki - zdjecia beda jasniejsze :)
Wyglada dobrze, ale nadal uwazam, ze moglabys powalczyc jeszcze z tym futrem.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

warg zasluguje na lepsze fotki ;)
tak jak pisal rapta, dluzszy czas naswietlania koniecznie
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Fotki nadal słabe, ale Warg już lepszy.
Kości znacznie lepsze niż były. Ogólnie jest ok, jedynie futro jakoś do mnie nie przemawia.
Oczy wymiatają =D>

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Raptaparat pisze:Ustawiaj dluzszy czas naswietlania kiedy pstrykasz fotki - zdjecia beda jasniejsze :)
Wyglada dobrze, ale nadal uwazam, ze moglabys powalczyc jeszcze z tym futrem.
Jestem analfabetą technicznym :<

ODPOWIEDZ