Galeria Rastiego (16.10.11) HE spearman - ulepki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Rastiego (27.05.10) Mantykora!
Teraz są małe i wyglądają na zamulone
Powiększ je i zrób podłużne, a nie okrągłe. No i zrezygnuj z białego - są za bardzo ludzkie. Zostaw albo sam czarny, albo dodaj jakiś bardziej 'złowieszczy' kolor (czerwony albo fiolet) 
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- michnik000
- Kretozord
Malowanie fajne, podstawka również niczego sobie ale ten liche purple mi nie podchodzi.
Trochę przypomina mi ona Vargfulfa
Trochę przypomina mi ona Vargfulfa
Fotos plizRasti pisze:Oczka przemalowałem n czarne, z czerwonymi źrenicami, z pomarańczowymi czubeczkami. Wygląda teraz dziko, bardzo jakby... demonicznie![]()
Dzięki
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Gdyby cała była taka, to ogon by się tak nie wyróżniał 
Dobra, to może napiszę, czemu taka kolorystyka. Fiolet - z racji, iż to kolor przewodni mojej armii, a że mam go mało, no to chciałem coś tutaj maznąć. Padło na błony. Samej bestyi też ciemnej nie chciałem, gdyż moja armia na ogół jest w ciemnych kolorkach, co na fotach może fajnie wyglądać, a na stole z daleka jednak brakuje czegoś jaśniejszego. Padło na kolorek przypominający odcień skóry - tyle, że jasny.
A co myślicie o samym malowaniu
? Na stole uważacie, że dobrze się będzie prezentować?
Dobra, to może napiszę, czemu taka kolorystyka. Fiolet - z racji, iż to kolor przewodni mojej armii, a że mam go mało, no to chciałem coś tutaj maznąć. Padło na błony. Samej bestyi też ciemnej nie chciałem, gdyż moja armia na ogół jest w ciemnych kolorkach, co na fotach może fajnie wyglądać, a na stole z daleka jednak brakuje czegoś jaśniejszego. Padło na kolorek przypominający odcień skóry - tyle, że jasny.
A co myślicie o samym malowaniu
Nowe oczka:

Uploaded with ImageShack.us
Zdjęcie kijowe, sprzętu dobrego do fotografowania nie mam ;/

Uploaded with ImageShack.us
Zdjęcie kijowe, sprzętu dobrego do fotografowania nie mam ;/
Lepiej, ale kolorystyka wogule mi nie lezy