Galeria
Moderator: Gremlin
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Galeria
Dzięki, nie Piotras nie będę zły.....................zwłaszcza, że to takie demonetki jak Pasiaka.
P.S. Mam nadzieję, że z kolei On na mnie nie będzie wściekły za tą "kopię", te same demonetki wziąłem, ale driady nowe, a i włosy też inne.
P.S.2 Tylko mam obawy czy na turniejach, zwłaszcza masterach nie będą usuwane jako niedopuszczone, proksy? To mnie trochę martwi.
P.S. Mam nadzieję, że z kolei On na mnie nie będzie wściekły za tą "kopię", te same demonetki wziąłem, ale driady nowe, a i włosy też inne.
P.S.2 Tylko mam obawy czy na turniejach, zwłaszcza masterach nie będą usuwane jako niedopuszczone, proksy? To mnie trochę martwi.
raczej wątpię bo niby dlaczego? driady przypominają ba, ja bym dał Ci jeszcze pkt za konwersje!
i strasznie mnie urzekły panienki, cholera...
powiedz mi, kupowałeś box driad i z tego to robiłeś razem z boxem demonetek czy jak?
i strasznie mnie urzekły panienki, cholera...
powiedz mi, kupowałeś box driad i z tego to robiłeś razem z boxem demonetek czy jak?
- Jacek_Azael
- Masakrator
To jeszcze powtórzę się: ma ktoś z was klocek eternali?
A jeśli nie, to chłopaki doradzcie mi, jaki może być jakiś fajny filler do 25 takich panów? Tzn byłoby ich 21 + baza za 4rech.
jak bless zapodał, może być taka podstawka, ale jest ona pod jakiegoś latacza. także moze jakies inne pomysły? jakiś tron coś, bo ja kurcze się wyrąbałem z pomysłów
pomóżcie
a te driady to strasznie mi sie widzą, masakra!
A jeśli nie, to chłopaki doradzcie mi, jaki może być jakiś fajny filler do 25 takich panów? Tzn byłoby ich 21 + baza za 4rech.
jak bless zapodał, może być taka podstawka, ale jest ona pod jakiegoś latacza. także moze jakies inne pomysły? jakiś tron coś, bo ja kurcze się wyrąbałem z pomysłów
pomóżcie
a te driady to strasznie mi sie widzą, masakra!
- Jacek_Azael
- Masakrator
no tak, ale ratogr to szczur poniekąd.
treekin to nie elf, raczej... ;/ No i nie wiem jakby go wkomponować?
myślałem o tej podstawce z mas'y i na to orła? warhawka? coś takiego...
generalnie nie mam konkretnego pomysłu, a chciałbym zrealizować taki klocek 25 typa. może kiedyś nim zagram
treekin to nie elf, raczej... ;/ No i nie wiem jakby go wkomponować?
myślałem o tej podstawce z mas'y i na to orła? warhawka? coś takiego...
generalnie nie mam konkretnego pomysłu, a chciałbym zrealizować taki klocek 25 typa. może kiedyś nim zagram
Orion albo arielka. Całkiem fajne figsy, których i tak raczej nie masz szans inaczej, niż jako filler, wystawić (u mnie akurat orion udaje ancienta, a arielka great eagle)jaki może być jakiś fajny filler do 25 takich panów?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Jacek_Azael
- Masakrator
eee Jacku, obawiam się, że to by troche nienaturalnie wygladało zewnątrz klocka obrócony ku frontowi, a reszta w środku zwrócona ku 2 beastmenom?
nie... Kurcze, pomysł z obeliskiem cool, orion też, ale on bardziej by mi pasaował do wild riderów.
Ariel, hmm... potrzebowałbym model :/ Niegłupi pomysl to zrobienie posągu z jakiegoś HE herosa, na jakimś wzniesieniu etc.
hmm musze sie namyślić
nie... Kurcze, pomysł z obeliskiem cool, orion też, ale on bardziej by mi pasaował do wild riderów.
Ariel, hmm... potrzebowałbym model :/ Niegłupi pomysl to zrobienie posągu z jakiegoś HE herosa, na jakimś wzniesieniu etc.
hmm musze sie namyślić
poniewaz nasza galeria sie troche kurzy dam cos od siebie, bo nie wszyscy chyba na galerie wchodza
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=20674
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=20674
Coraz częściej pojawiają się wildzi zrobieni z bestii, frustujące jest trochę że coś co jeszcze z dwa lata temu było rzadkością dziś zaczyna być trendem... Machnąłem sobie troszkę innych wildów, z driad (też pewnie oklepane) przy okazji rzucając się na projekt 100% kobiet w armi (będzie 2 waywatcherów i harem , dwóch herosów mam i za ładni są aby ich nie wystawiać a kobiet z nich nie zrobię)
http://img97.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie073y.jpg
Bardzo wstępne WIPy , głownie chodzi mi o opinie czy tak a nie inaczej, chcę przerobić drugą szóstkę a przed tym jakaś opinia się przyda, schemat podstawek jak na załączonych dwóch zdjęciach od treemanowej.
http://img97.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie073y.jpg
Bardzo wstępne WIPy , głownie chodzi mi o opinie czy tak a nie inaczej, chcę przerobić drugą szóstkę a przed tym jakaś opinia się przyda, schemat podstawek jak na załączonych dwóch zdjęciach od treemanowej.
Bardzo dobrze że to tu wstawiłeś bo ja sam właśnie zbieram materiały na cos taiego Będziesz poprawiał łapy drad żeby te włócznie były raczej trzymane a nie tylko przyklejone ( chodzi o to czy będziesz to poprawiał na bardziej naturalne?) I jeszcze jedno - powiedz mi os jakich modeli wziałeś te włócznie ??
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.