NEW HOPE - 8ed. 11/09/10 Warszawa 2900pts

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Assur
Oszukista

Re: NEW HOPE - 8ed. 11/09/10 Warszawa 2900pts

Post autor: Assur »

Dziękuję za turniej, sympatycznie mi się grało ze wszystkimi przeciwnkami, drugi raz z rzędu na 8ed lokalu kończę tuż za podium... 2900 to dobry format.

Blood And Glory to fajny scenariusz, ale nie łączyłbym go z tym drugim - zachęcało to do wsadzania sztandarów na wszystko co popadnie, a przy niskim zysku za ich przejęcie było ich chyba za dużo. jako nr2 pitched battle sugeruję na przyszlość. Przejmowanie tokenów było spoko, ale przydałyby się większe odległości miedzy tokenami - np18 cali, inaczej za łatwo je skoncentrować.

Widzę że jeszcze sporo się trzeba jeśli chodzi o 8ed zasadowe niuanse poduczyć, w 3ciej bitwie dowiedziałem się np że character nie musi być w btb żeby walczyć w challengach, podczas gdy w 7ed było inaczej i inaczej zagrałem z Esco (za co przepraszam, na szczęście tamta walka i tak się rozstrzygnęła w 1 rundzie więc na wynik nie miało to przełożenia).

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

tak tylko z ciekawosci, turniej nie jest zaliczany do ligi? :roll:

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

Dzięki wszystkim za przybycie i mama nadzieję, że miło się wam grało. Po turnieju byłem bardzo zadowolony, że wszystko wypaliło jednak w tej chwili musze powiedzieć, że niestety nie. Otóż przez fakt że założyłem temat bardzo dawno to zapomniałem zgłosić turniej do ligi.
Następnym razem nie tylko będziemy starać się przypilnować terminowości, sędziowania i tego żeby były nagrody ale i tego szczegółu. Za zaistniałe zdarzenie wszystkich Was przepraszam.

Teraz możecie mnie zjeść.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Martwi mnie troche ze na lokalu na narbutta nawet przy ograniczeniach osob z czolowki ligi pojawilo sie baaaaardzo niewiele.
Bartys pisze:zapomniałem zgłosić turniej do ligi
no i się wyjaśniło :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

eee tam to zglos go teraz, jak nie mozna z data wsteczna to zglos go na przyszly weekend... raczej nikt sie nie obrazi :) a jak nie to trudno... ale jak mam wygrac lige to musze zdobywac pts :lol2:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Bartys pisze:zapomniałem zgłosić turniej do ligi.
No to teraz nawet karniaki przestały boleć :D
A tak na serio nie da się czegoś zrobić, żeby jakieś punkty do ligi były?
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Lazur pisze:nie da się czegoś zrobić, żeby jakieś punkty do ligi były?
Jaki ligowy ciśnieniowiec :P :wink:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Arbiter Elegancji pisze:
Lazur pisze:nie da się czegoś zrobić, żeby jakieś punkty do ligi były?
Jaki ligowy ciśnieniowiec :P :wink:
A jak! Trzeba się wbić chociaż do pierwszej setki :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

:( hlip hlip jak mam teraz wyprzedzić Andrzeja Andrzeja:(
Obrazek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Panowie jestem z Was dumny, jak Bartys zadzwonil mi powiedziec o swoim bledzie myslalem ze bedziecie na naszym biednym klubie wieszac psy przez 3 strony flame'a, a tutaj widze ze nawet glowny poszkodowany jest zluzlowany ;)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Noże lepiej ostrzy się w ciszy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

SlanesH pisze:Panowie jestem z Was dumny, jak Bartys zadzwonil mi powiedziec o swoim bledzie myslalem ze bedziecie na naszym biednym klubie wieszac psy przez 3 strony flame'a, a tutaj widze ze nawet glowny poszkodowany jest zluzlowany ;)
Myślę, że wszyscy czekają na Wasz kolejny turniej, na którym się Wam odwdzięczą :twisted:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

hehehe

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Grichalk pisze:
SlanesH pisze:Panowie jestem z Was dumny, jak Bartys zadzwonil mi powiedziec o swoim bledzie myslalem ze bedziecie na naszym biednym klubie wieszac psy przez 3 strony flame'a, a tutaj widze ze nawet glowny poszkodowany jest zluzlowany ;)
Myślę, że wszyscy czekają na Wasz kolejny turniej, na którym się Wam odwdzięczą :twisted:
turnieje robi się dla graczy nie dla klubu...
Obrazek

ODPOWIEDZ