WIELKI DRACON

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Nie nie,...Malin...on po prostu ma łuk samopowtarzalny;) ładuje sie samoczynnie a spust masz w jednej rece z resztą łuku;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

karlee pisze:Ostatnio ktos podal tutaj (bodajze buszmen?) fajna interpretacje: BSB WE luk moze sobie miec, ale uzywac moze go dopiero po stracie sztandaru. IMO bardzo rozsadne i zgodne ze wszystkimi zasadami :)
Akurat Busza zdanie jest zbieżne z moim - łuk na BSB jest legalny - jemu chodziło o używanie dwuraka przez Black Orkowego.

A te teksty o trzymaniu sztandaru to "fluffowe pierdzenie". A jak ktoś chce o realizmie gadać, to BSB wbija sztandar w ziemię, oddaje strzał z haila i biegnie dziarsko dalej. Albo ma po prostu sztandar na plecach jak figsy 40kowe lub japońscy samuraje coniektórzy.

Argumentów mogę wynaleźć masę, ale zasady są jednoznaczne - począwszy od tego, że łuk nie jest bronią dwuręczną (w świetle zasad z RB). Ale koniec tego offtopu.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Blasz wyslal zgloszenie , czy mam mu przypomniec ?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Ziemko pisze:Blasz wyslal zgloszenie , czy mam mu przypomniec ?
Nie wiem - a jest w zgłoszonych ??
Draconis - FOR EVER !!!

DaBoss
Chuck Norris

Post autor: DaBoss »

Scimitar pisze:
karlee pisze:Ostatnio ktos podal tutaj (bodajze buszmen?) fajna interpretacje: BSB WE luk moze sobie miec, ale uzywac moze go dopiero po stracie sztandaru. IMO bardzo rozsadne i zgodne ze wszystkimi zasadami :)
Akurat Busza zdanie jest zbieżne z moim - łuk na BSB jest legalny - jemu chodziło o używanie dwuraka przez Black Orkowego.

A te teksty o trzymaniu sztandaru to "fluffowe pierdzenie". A jak ktoś chce o realizmie gadać, to BSB wbija sztandar w ziemię, oddaje strzał z haila i biegnie dziarsko dalej. Albo ma po prostu sztandar na plecach jak figsy 40kowe lub japońscy samuraje coniektórzy.

Argumentów mogę wynaleźć masę, ale zasady są jednoznaczne - począwszy od tego, że łuk nie jest bronią dwuręczną (w świetle zasad z RB). Ale koniec tego offtopu.
To z Black Orkiem jest podobnie. Wbija sztandar w ziemię albo ma go na plecach. Wtedy wyciaga dwuraka, :lol: nawala i idzie dalej

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

DaBoss pisze:
Scimitar pisze:

To z Black Orkiem jest podobnie. Wbija sztandar w ziemię albo ma go na plecach. Wtedy wyciaga dwuraka, :lol: nawala i idzie dalej
Tak, tylko że tutaj jeszcze by się znalazły zasady czy FAQi (choćby stare), przeczące temu.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Na zachętę publikuję listę nagród:

1. Batalion, puchar I miejsce
2. BOX, 10 kostek, puchar II miejsce
3. BOX, 10 kostek, puchar III miejsce
4. BOX
5. BOX
6. BOX
7. BOX
8. BOX
9. 15 kostek QW, podstawki MAS
10. 10 kostek QW, podstawki MAS

oprócz tego około 30 nagród pocieszenia rozlosowanych pomiędzy osoby, które nie zostaną w inny sposób nagrodzone
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Bladeweaver
Mudżahedin

Post autor: Bladeweaver »

Ziemko pisze:Blasz wyslal zgloszenie , czy mam mu przypomniec ?
Wyslal tylko raz a 2225;) po moim mailu dostalem rozpe a 2500:D napisalem kolejego maila moze teraz bedzie a 2250 :)
Draconis - Wejherowski Klub Gier Bitewnych

Kiss my shiny metal ass !!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dobra wyslalem mu esa , zeby dobra podeslal...

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Czy nocleg sobota / niedziela w koncu cos kosztuje?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wroc na pierwsza strone jest wszystko napisane... moze linka? ;)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Nocleg z soboty na niedzielę nic nie kosztuje osób grających. Osoby przyjezdne domyślnie traktujemy, że korzystają z noclegu. Natomiast gracze z Trójmiasta i okolic powinni to zaznaczyć w zgłoszeniu. Przy bardzo dużej liczbie zgłoszeń pierwszeństwo mają osoby przyjezdne.

Nocleg z piątku na sobotę kosztuje 10 zł i trzeba to zgłosić koniecznie w zgłoszeniu.

Osoby towarzyszące płacą 10 zł za każdy nocleg oraz dodatkowo 3 zł za identyfikator.

Podczas turnieju tak jak w latach ubiegłych będzie "bufet" z napojami i ciastkami za free. Z soboty na niedzielę ognisko z kiełbaskami dla wszystkich uczestników.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

Scimitar pisze:
Podczas turnieju tak jak w latach ubiegłych będzie "bufet" z napojami i ciastkami za free. Z soboty na niedzielę ognisko z kiełbaskami dla wszystkich uczestników.

a będzie tam kawa? bo jak dla mnie bez kawy ani rusz :lol:

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

b_sk to jak mozesz wez wiverne i 24 orkow dla mnie jakbys mogl to jeszcze 5 lekkich kawalerzystow na wilkach bo moi doslownie znikneli :/ moge na Ciebie liczyc?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Mogę wziąć wiwernę i jeźdźców (tyle, że niestety mają łuki), ale orków wszystkich sam używam, więc niestety musisz jakoś inaczej skołować.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Meter pisze:
Scimitar pisze:

a będzie tam kawa? bo jak dla mnie bez kawy ani rusz :lol:
Nie mam pewności, ale chyba tak.
Draconis - FOR EVER !!!

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Shino barba Kołata 24 orki pilne ?

nie ma nikt mengili :(

b_sk to jak mozesz wez dla mnie viverne i lekka

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Ja mam tylko, że brzydko pomalowane, właściwe to nieskończone, ale grać nimi można. Brać?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Inferno pisze: b_sk to jak mozesz wez dla mnie viverne i lekka
OK wezmę.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

widze ze jest duza szansa na pobicie rekordu frekwencji 8)

ODPOWIEDZ