DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
czyli moge byc 5ty i dostac puchar?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
01.08 o 17 robimy minutowa przerwę w graniu?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Wiem ze powstanie. Ale nie widze sensu mieszania wszystkiego z turniejem
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A ja widzę. ..dlatego zlozylem organizatorom propozycje.minuta nikogo nie zbawi a to jak kto wykorzysta ten czas to już nie moja sprawa...skoro caly kraj może na minute sie zatrzymac to i dmp może. Takie me zdanie
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, o 18:25 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Panowie, mamy to - jest temat. Ogłaszam nabijanie postów w temacie mastera.
A propos mamy w Krakowie dwa na prawdę godne polecenia muzea -
http://www.mhk.pl/oddzialy/fabryka-schindlera
http://www.muzeum-ak.pl/
muzea są w pełni multimedialne - setki monitorów i komputerów - setki filmów i hologramów! oraz tysiące eksponatów... Fabryka Szyndlera - ta z filmu - jest nie daleko - jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę go tam w sobotę wieczór zaprowadzi Zapraszam na pw
http://www.mhk.pl/oddzialy/fabryka-schindlera
http://www.muzeum-ak.pl/
muzea są w pełni multimedialne - setki monitorów i komputerów - setki filmów i hologramów! oraz tysiące eksponatów... Fabryka Szyndlera - ta z filmu - jest nie daleko - jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę go tam w sobotę wieczór zaprowadzi Zapraszam na pw
-
- Chuck Norris
Można jeszcze zamówić obiady??
Nie ma testu z fluffu to nie ma minuty ciszy;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Durin...serio? Takie twe stanowisko? Straszne
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jeśli chcesz zrobić sobie minutę ciszy, to proszę bardzo. Ale bądź tak miły i nie narzucaj tego wszystkim innym.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
To byl zart. Natomiast jak najbardziej moje stanowisko jest takie zeby nie narzucac komukolwiek czegolwiek. Dlatego tez, na przyklad, jestem przeciwnikiem instytucji zaloby narodowej. Jak ktos czuje potrzebe orzeczenie przezydenta mu chyba zbedne. Tak samo tutaj. Przeciwnik sie nie obrazi jak odejdziesz na minute. Ale nie ma potrzeby narzucania tego calemu gremium.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Lohos-nie tylko zwyciestwa ale tez porazki sa naszą historią. A pw jest akrat takim elementem naszej historii ktorego sie wstydzic nie powinnismy mimo solidnego wpier...lu.
andrzej.nic nie narzucam...tylko zaproponowalem i rozpoczalem dyskusje
durin-wybacz nie wylapalem żartu. Moze jest to spowodowane moim brakiem poczucia humoru lub sztywniactwem;).
Dziwi mnie natomiast larum jakie wywolala moja propozycjs.wszak 1 minuta to krocej niz przecietny facet łącznie sie drapie po jajach jednego dnia; ) pozdrawiam;)
andrzej.nic nie narzucam...tylko zaproponowalem i rozpoczalem dyskusje
durin-wybacz nie wylapalem żartu. Moze jest to spowodowane moim brakiem poczucia humoru lub sztywniactwem;).
Dziwi mnie natomiast larum jakie wywolala moja propozycjs.wszak 1 minuta to krocej niz przecietny facet łącznie sie drapie po jajach jednego dnia; ) pozdrawiam;)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
+1lohost pisze:Moglibysmy tez celebrowac nareszcie cos co sie Polakom udalo a nie same katastrofy i nieudane powstania.
Nie zeby to powstanie sie udalo.
Rocznice powstań śląskich tez będziemy obchodzić minuta ciszy ?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...