Śródziemnomorski wyścig zbrojeń
- Martin von Carstein
- Kradziej
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Myślę, że mógłbym z tej figurki wydobyć o wiele więcej choćby dzięki nmm czy dokładnemu malowaniu twarzy. W sumie Aventine Miniatures nie jest taki zły choć mogliby w niektórych armiach zastosować większą ilość wzorów żołnierzyków.
Jeżeli chodzi o Twoje figurki to taka moja uwaga gdybyś chciał je urozmaicić - pomaluj tarcze na różnorodne kolory, linothoraxy we wzory (można je pokolorować nawet), milicji zróżnicuj tuniki. Możesz także malować hełmy tudzież niektóre elementy pomalować na srebrny / złoty kolor aby oddać zdobienia.
Jeżeli chodzi o Twoje figurki to taka moja uwaga gdybyś chciał je urozmaicić - pomaluj tarcze na różnorodne kolory, linothoraxy we wzory (można je pokolorować nawet), milicji zróżnicuj tuniki. Możesz także malować hełmy tudzież niektóre elementy pomalować na srebrny / złoty kolor aby oddać zdobienia.
Witajcie
Mam jeszcze na zbyciu 6 zestawów victrixa; 2 różne zestawy rzymian, 1 zestaw sprzymierzeńców rzymskich, 1 zestaw duży kartagińczyków, 2 zestawy hoplitów: Ateńczycy i najemnicy.
Oprócz tego 8 macedońskich fallangitów i 8 hiszpanów i 8 kartagińczyków plus dowództwo crusader miniatures
Pozdrawiam
Mam jeszcze na zbyciu 6 zestawów victrixa; 2 różne zestawy rzymian, 1 zestaw sprzymierzeńców rzymskich, 1 zestaw duży kartagińczyków, 2 zestawy hoplitów: Ateńczycy i najemnicy.
Oprócz tego 8 macedońskich fallangitów i 8 hiszpanów i 8 kartagińczyków plus dowództwo crusader miniatures
Pozdrawiam
-
- Mudżahedin
Ja również podziękuję, hoplitów mam już tylu ilu chciałem. Teraz trzeba ich wszystkich dokończyć... Pogoda nie sprzyjała hobby w lipcu ale za jakiś czas pokażę mały uodate. Wyścig zbrojeń na Sycylii nie stoi w miejscu
To gdyby był ktoś chętny na nieopancerzonych lub peltastów - proszę o kontakt. BTW - są już konni Numidowie dostępni na Victrixie. Ja na razie wstrzymałem wysyłkę od kolegi, bo czekam jeszcze na pieszych, więc gdyby ktoś chciał coś zamówić z V. - czekam na info.
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4