Nagrody za ligę.
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Nagrody za ligę.
Jutro wyjezdzam na tydzien do Turcji , wiec bede not avaible. Jaki koszt wykonania takiej statuetki ? Mlot Sigmara uwazam , za jak najbardziej sensowny pomysl.
Ziemko zajmuję się sprawą nagród - daj znać na priv jak już wrócisz to pociągniemy temat dalej tak żeby do DMP nagrody były ready.Ziemko pisze:Jutro wyjezdzam na tydzien do Turcji , wiec bede not avaible. Jaki koszt wykonania takiej statuetki ? Mlot Sigmara uwazam , za jak najbardziej sensowny pomysl.
Wysylam Pmke.
Zeby nie bylo , ze stoi wszystko w miejscu. W przyszly piatek daje dokladne dane mojej kumpeli graficzce komputerowej , ktora zaprojektuje dyplomy dla top 20 , potem pojda do wydruku na papierze kredowym w drukarni. Jesli chodzi o statuetki to zajmuje sie tym Darek i mial przyciskac Kerima , zeby te statuetki zrobil , nie wiem jak sytuacja pcha sie naprzod ( btw. ma ktos moze maila do Darka , bo mi wsiakl? ) , jak statuetki beda gotowe to ladne drewniane lakierowane podstawki zrobi Pasiak , wiec jakos cisniemy z tym koksem. Gdyby plan statuetki by Kerim runal w gruzach to po prostu kupi sie ladne jakies puchary z tabliczkami.
Panowie no nie ma nikt maila do Darka P. , bez jaj , albo nr kom?? TO WAZNE!!!
EDIT: Dzieki RafiX i Thurion
EDIT: Dzieki RafiX i Thurion
No wlasnie mi sie zapodzial tak samo jak Twoj mail , ale juz wszystko mam. Czekam na info.
Przykladowy dyplom , kazde miejsce ma inna grafike. Wielkie podziekowania dla Asi za kawal dobrej roboty... Dyplomy beda dla top 20 ligi...

Moja kolezanka jest graficzka komputerowa to potrafila fajnie wszystko zgrac. Fajne jest to , ze kazdy dyplom ma inna grafike ze swiata warhammera. Ciesze , ze sie podobaja.
Kawał dobrek roboty - można jeśli jest taka wola większości, żeby dawać grafikę z armią którą dana osoba grała w tym sezonie.Ziemko pisze:Moja kolezanka jest graficzka komputerowa to potrafila fajnie wszystko zgrac. Fajne jest to , ze kazdy dyplom ma inna grafike ze swiata warhammera. Ciesze , ze sie podobaja.
W tym tygodniu skontaktuje się z Tobą i uzgodnimy wymiar desek.
Tzn. to juz za ciezkie Darku , bo dyplomy sa juz zrobione , ale za rok mozna o tym jak najbardziej pomyslec 

Najlepsza armia niestety nie i najwiecej rozeganych turniejow niestety tez nie , bo za pozno pomysl poszedl. Za rok panowie , niewszystko od razu cieszmy sie , ze teraz choc tyle sie udalo.
Darku czekam na info bo malo czasu.
Darku czekam na info bo malo czasu.
Jesli nic sie nie zwali to statuetki dla top3 beda tez kozackie , ale nei chce zapeszac...
Walczymy, walczymy jak Ziemo pisze nie ma co zapeszać, bo wyrzeźbienie czegoś ładnie to nie taka łatwa sprawaZiemko pisze:Jesli nic sie nie zwali to statuetki dla top3 beda tez kozackie , ale nei chce zapeszac...

Są zamówione metalowe (miedziane) tabliczki pod nagrody. Napisz będzie następujący:
WARHAMMER FANTASY BATTLES
1 miejsce
Liga 2008\2009
Robimy też na przyszły sezon.Manfred pisze:robicie odrazu hurtem na pare sezonów ? Bo jeżeli nie to wrzuciłbym tam jeszcze imię i nazwisko chodzi mi o tabliczki oczywiście
Imion już nie wrzucę, bo poszło do zrobienia, ale za 2 lata można pomysleć.