Nagrody za ligę.

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Nagrody za ligę.

Post autor: Ziemko »

Jutro wyjezdzam na tydzien do Turcji , wiec bede not avaible. Jaki koszt wykonania takiej statuetki ? Mlot Sigmara uwazam , za jak najbardziej sensowny pomysl.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Ziemko pisze:Jutro wyjezdzam na tydzien do Turcji , wiec bede not avaible. Jaki koszt wykonania takiej statuetki ? Mlot Sigmara uwazam , za jak najbardziej sensowny pomysl.
Ziemko zajmuję się sprawą nagród - daj znać na priv jak już wrócisz to pociągniemy temat dalej tak żeby do DMP nagrody były ready.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wysylam Pmke.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Ziemko pisze:Wysylam Pmke.
Odpisałem ci maila na priv bo wygodniejsza jest komunikacja.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zeby nie bylo , ze stoi wszystko w miejscu. W przyszly piatek daje dokladne dane mojej kumpeli graficzce komputerowej , ktora zaprojektuje dyplomy dla top 20 , potem pojda do wydruku na papierze kredowym w drukarni. Jesli chodzi o statuetki to zajmuje sie tym Darek i mial przyciskac Kerima , zeby te statuetki zrobil , nie wiem jak sytuacja pcha sie naprzod ( btw. ma ktos moze maila do Darka , bo mi wsiakl? ) , jak statuetki beda gotowe to ladne drewniane lakierowane podstawki zrobi Pasiak , wiec jakos cisniemy z tym koksem. Gdyby plan statuetki by Kerim runal w gruzach to po prostu kupi sie ladne jakies puchary z tabliczkami.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Panowie no nie ma nikt maila do Darka P. , bez jaj , albo nr kom?? TO WAZNE!!!

EDIT: Dzieki RafiX i Thurion

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Ziemko pisze:Panowie no nie ma nikt maila do Darka P. , bez jaj , albo nr kom?? TO WAZNE!!!
Ziemko przecież masz mój kom. i mail - generalnie działam - dam znać jak się sprawy w ciągu kilku dni na privie.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No wlasnie mi sie zapodzial tak samo jak Twoj mail , ale juz wszystko mam. Czekam na info.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Przykladowy dyplom , kazde miejsce ma inna grafike. Wielkie podziekowania dla Asi za kawal dobrej roboty... Dyplomy beda dla top 20 ligi...

Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

bardzo ładne

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Moja kolezanka jest graficzka komputerowa to potrafila fajnie wszystko zgrac. Fajne jest to , ze kazdy dyplom ma inna grafike ze swiata warhammera. Ciesze , ze sie podobaja.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Ziemko pisze:Moja kolezanka jest graficzka komputerowa to potrafila fajnie wszystko zgrac. Fajne jest to , ze kazdy dyplom ma inna grafike ze swiata warhammera. Ciesze , ze sie podobaja.
Kawał dobrek roboty - można jeśli jest taka wola większości, żeby dawać grafikę z armią którą dana osoba grała w tym sezonie.

W tym tygodniu skontaktuje się z Tobą i uzgodnimy wymiar desek.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tzn. to juz za ciezkie Darku , bo dyplomy sa juz zrobione , ale za rok mozna o tym jak najbardziej pomyslec ;)

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Czy planujesz Ziemko dac tez dyplomy (swoja droga wypasne dyplomy) za najlepszego gracza dana armia?

Albo za najwiecej turniejow rozegranyc w danym sezonie ligowym (kiedys cos takiego bylo - IMO fajne wyroznienie :)).

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Najlepsza armia niestety nie i najwiecej rozeganych turniejow niestety tez nie , bo za pozno pomysl poszedl. Za rok panowie , niewszystko od razu cieszmy sie , ze teraz choc tyle sie udalo.

Darku czekam na info bo malo czasu.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wow, jestem zaskoczony tym wzorem.

Nareszcie widać, ze ktoś się porządnie wziął za LL, aż samemu chce się trochę pomóc ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jesli nic sie nie zwali to statuetki dla top3 beda tez kozackie , ale nei chce zapeszac...

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Ziemko pisze:Jesli nic sie nie zwali to statuetki dla top3 beda tez kozackie , ale nei chce zapeszac...
Walczymy, walczymy jak Ziemo pisze nie ma co zapeszać, bo wyrzeźbienie czegoś ładnie to nie taka łatwa sprawa :? :? :?

Są zamówione metalowe (miedziane) tabliczki pod nagrody. Napisz będzie następujący:

WARHAMMER FANTASY BATTLES
1 miejsce
Liga 2008\2009

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

robicie odrazu hurtem na pare sezonów ? Bo jeżeli nie to wrzuciłbym tam jeszcze imię i nazwisko chodzi mi o tabliczki oczywiście ;)

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Manfred pisze:robicie odrazu hurtem na pare sezonów ? Bo jeżeli nie to wrzuciłbym tam jeszcze imię i nazwisko chodzi mi o tabliczki oczywiście ;)
Robimy też na przyszły sezon.

Imion już nie wrzucę, bo poszło do zrobienia, ale za 2 lata można pomysleć.

Zablokowany