Pomorze team bardzo się rozbrykało w obsadzeniu czołówki

Czy może zostajemy przy dyplomach na DMP?
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Ale o co chodzi?TruePunk pisze:Stary - nikt (prawie pewny tego jestem) nie napisze Ci 'nie, lige wygrywaja buce i oszusci, nic im sie za to nie nalezy'.
Tamat o nagrodach zniknął gdzieś na LL, a sezon powoli dobiega końca.Ale zeby byly nagrody ktos musi sie tym zajac, popisac do sklepow itd. I nie widze sensu otwierania kolejnych tematow (bo sprawa wraca jak bumerang) dopoki nikomu sie nie zachce przedstawic gotowych efektow itd.
Cieżko jest mi to skomentować nie wszynając flejma, co z twoim udziałem nie jest takie trudne.Mozna co najwyzej wyznaczyc kogos odpowiedzialnego za zalatwienie nagrod, tj dac mu pelnomocnictwo LL - rozumiem, ze skoro zalozyles temat to zglaszasz sie na ochotnika w razie czego
Ależ były.TruePunk pisze:obawiam sie, ze jak w poprzednich odslonach temat umrze smiercia naturalna, a nagrod jak nie bylo tak nie bedzie.
Daj Panie Boze, zebym sie mylil
w starym rankingu bylo to do sprawdzenia w pare minut, w obecnym niestety raczej sie tak nie da... pamietam ze Szafa przed poprzednim DMP kiedy jeszcze byly jakies dyplomy sprawdzal kto czym i jak gral i w przypadkach przez ciebie opisanych kryterium stanowila liczba pkt uciulanych na masterachTruePunk pisze:dla najlepszych generalow poszczegolnych armii.. a jak potraktujemy w sytuacje gdy mamy:
Gracza A - ma powiedzmy 1550pkt w lidze, z czego 8 zaliczonych turniejow rozegral lizakami, a dwa imperium
Gracza B - ma 1520 pkt w lidze, wszystkie 10 turniejow rozegral lizakami.
tak wiec moim zdaniem w sytuacji przez ciebie opisanej powinna decydowac liczba pkt zgromadzownych na masterze tą armia, jezeli gracz B zagral wszystkie zaliczone mastery jedna armia, a gracz A zagral 3 z 4 jdna armia, tytul i dyplom otrzymuje gracz BTruePunk pisze: Gdyby graczowi A liczyc tylko turnieje lizakowe mialby mniej punktow od gracza B. Ktory z nich bedzie najlepszym generalem konkretnej rasy?
dla mnie oczywistym jest ze osoba grajaca co turniej inna armia nie dostaje zadnego dyplomu w tej kategoriiTruePunk pisze: Jesli A - to co z ludzmi grajacymi co turniej inna armia?
tak jak napisalem wyzej, masterami, wdawanie sie w lokale to utopia, a system ktory opisalem daje mozliwosc spokojnego rozstgniecia i przyznania dyplomow w 3h..TruePunk pisze: Jesli B - jak to sprawdzac zamierzacie?
jasne ze lepiej, ale znajdz kogos komu by sie chcialo... jak bedzie jakas pola kasy w lapie i bedzie starczylo pojsc zamowic pucharki i dyplomy to juz sie pewnie ktos znajdzie (tymbardziej ze DMP jest teraz w okolicach wakacji wiec jest na takie rzeczy czas..)TruePunk pisze: Chociaz lepiej byloby zalatwic sponsorow z zewnatrz IMO