Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
Pisze juz po raz trzeci chyba w tym temacie: w piatek w nocy przenocujemy wszystkich, ktorzy beda noclegu potrzebowali. Z tym uderzac do mnie, Zulusa, Czarnego i Inferno.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
-
- Plankton
Hej czy mógłby ktoś pożyczyć coś z wood elfów. Proszę o szybką odpowiedź, na znak wdzięczności stawiam ........ piwa
Dbra, wysylam wlasnie rezerwacje na noclegi, jest ich 13.
7 dla Kultu
5 dla Osmiornicy
1 dla Grishalka
reszty sie nie doszukalem, wiec jesli ktos poza tymi osobami bedzie chcial wyogdnicki nocleg w akademiku to nie wykluczone ze on bedzie, jednak trzeba bedzie sie dowiadywac juz w trakcie porannych zapisow.
aha, i przypominam, ze jesli (nie daj Boże) ktos sie nie zalapie na lozeczko w akademiku, to zawsze zostaje opcja spania na podlodze w salach gimnastycznych lezacych 200m od miejsca turnieju:)
Pozdro!
7 dla Kultu
5 dla Osmiornicy
1 dla Grishalka
reszty sie nie doszukalem, wiec jesli ktos poza tymi osobami bedzie chcial wyogdnicki nocleg w akademiku to nie wykluczone ze on bedzie, jednak trzeba bedzie sie dowiadywac juz w trakcie porannych zapisow.
aha, i przypominam, ze jesli (nie daj Boże) ktos sie nie zalapie na lozeczko w akademiku, to zawsze zostaje opcja spania na podlodze w salach gimnastycznych lezacych 200m od miejsca turnieju:)
Pozdro!
o kutwa, zapomnielismy, to ja z suplem i pewnie tarasiem i dudkiem bysmy tez chcieli zarezerwowac sobie lozko w akademiku. jak sie da to jeszcze zrobic, to bedziemy wdzieczni. dla mnie i supla moze byc w tym lepszym pokoju
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Jerzynku, w takim razie bedziemy musieli sprawdzic dla was dopiero na miejscu czy nie zrezygnowal np. ktos z turnieju CSa or something... ale w takim razie na wszelki wypadek bierzcie spiwory do spania na podlodze (lub materacach, jak rok temu - jesli uda nam sie je zalatwic).
- swieta_barbara
- habydysz
Okej, ja przyjezdzam w piatek z Dukiem. Spie u Inferna. Rezerwuj mi miejsce na lozku ^^
No, rozpa poszła, mam nadzieję, że się spodoba
Do zobaczenia w sobotę!
Do zobaczenia w sobotę!