Z tego typu historii polecam jeszcze "Fanatyka". No i może film z kibolami - "Hooligans" z 2005 z Frodem i Jaxem

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No nie, nie jest. Powiedziałbym, że jest ujowy. Kumpel nas wkręcił, przekonując, że końcówka wbija w ziemię. Nie wbiła. Była ujowa jak cała reszta. Z całego tego zamieszania korzystnie wyszedł tylko kumpel który tarzał się w naszym cierpieniu :<Naviedzony pisze:"Dom zły" był mocny. A "Antychrysta" obejrzałem do końca, ale przy momencie, w którym
[SPOILER]
martwy lis podniósł głowę i powiedział: "Króluje Chaos" śmiechłem.To nie jest dobry film.
+1 - nie rozumiem zachwytów nad tym filmem. Zakochałem się natomiast od nowa w Angelinie. Czarownicę obejrzałem ze sporym opóźnieniem - miałem mieszne uczucia czy chcę to oglądać- pierwszy film Angeliny po operacji i do tego bajka ze znaną fabułą. "to nie może być dobry film" - myślałem i zwlekałem... i żałuje - film niesamowity - dosknałe sceny walki fantasy - doskonała choć banalna fabuła - no i Angelina piękna i ciepła jak nigdy po mimo że gra "tą złą"... a kiedy mówi do śnieżki "bestyjko"... to łezka w oku się kręci ... polecam bo film pełen wartości - zwłaszcza ważnych dla młodych ludzi .Sławol pisze:No i widziałem wreszcie ostatnich "Transformersów". Niestety, dla mnie najsłabsza część. Jedynie muzyka i animacje, jak zwykle. A aktorstwo kiepskie, fabuła i przebieg filmu też.
+1. Długo zwlekałem z obejrzeniem tego, w koncu dziewczyna mnie namówiła tydzien temu i nie powiem, zeby to był czas stracony. Nawet nie usnąłem przy nimPiotrB pisze: Zakochałem się natomiast od nowa w Angelinie. Czarownicę obejrzałem ze sporym opóźnieniem - miałem mieszne uczucia czy chcę to oglądać- pierwszy film Angeliny po operacji i do tego bajka ze znaną fabułą. "to nie może być dobry film" - myślałem i zwlekałem... i żałuje - film niesamowity - dosknałe sceny walki fantasy - doskonała choć banalna fabuła - no i Angelina piękna i ciepła jak nigdy po mimo że gra "tą złą"... a kiedy mówi do śnieżki "bestyjko"... to łezka w oku się kręci ... polecam bo film pełen wartości - zwłaszcza ważnych dla młodych ludzi .
Dobra,dosyć tego głaskania się po pin*******. To dział armii wołoskiej a nie offu
Obejrzałem mocno sceptycznie nastawiony z żoną i synem. Świetny na niedzielne popołudnie. Angelina anielska.Galharen pisze:+1. Długo zwlekałem z obejrzeniem tego, w koncu dziewczyna mnie namówiła tydzien temu i nie powiem, zeby to był czas stracony. Nawet nie usnąłem przy nimPiotrB pisze: Zakochałem się natomiast od nowa w Angelinie. Czarownicę obejrzałem ze sporym opóźnieniem - miałem mieszne uczucia czy chcę to oglądać- pierwszy film Angeliny po operacji i do tego bajka ze znaną fabułą. "to nie może być dobry film" - myślałem i zwlekałem... i żałuje - film niesamowity - dosknałe sceny walki fantasy - doskonała choć banalna fabuła - no i Angelina piękna i ciepła jak nigdy po mimo że gra "tą złą"... a kiedy mówi do śnieżki "bestyjko"... to łezka w oku się kręci ... polecam bo film pełen wartości - zwłaszcza ważnych dla młodych ludzi .
I cóż to ma być? Bajer w sumie fajny, ale jakiś informacji na temat projektu nie uświadczyłem. Zatem strona mało użyteczna - jeżeli kluczowe informacje nie są dostępne od razu, to stronę można wyrzucić do śmieci bo nie spełnia swojej funkcji użytkowej. A pewnie ktoś wziął niemały szla za zrobienie jej.Afro pisze:to też może być dobre:
http://www.interstellarmovie.com/index-intl.php