Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Taaa...a Cold One Knights na 3+...a Bolce są przegięte, i można strzelać na 5+.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

pomieszaly wam sie fakty....couldron stanie sie tak przegiety,ze bedzie mozna go wystawic na 4+....i to dopiero od 4tej tury.... :D

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Aaaaa.... Nie wierze... bez sens.... AAaaaa....
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Co tam kocioł, pamiętajcie, że przecież wygrywamy na 2+ a przeciwko HE mamy przeżut.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

tak...to taki nowy czar jest....z itemu...eternal see of blades sie nazywa...bound spell, power level 27, no dispell scroll...dziala tak jak napisal kolega wyzej, yup :D

Awatar użytkownika
Wilhelm
Wałkarz

Post autor: Wilhelm »

wrzucie na luz. Przecież tego nie można czytać. . .

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

tak jak wszyscy pewnie, z mniej lub bardziej potwierdzonych plotek :roll: (była o tym mowa)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

THE_END pisze:Ehhh Kocioł działa na 4+ ...
nie

Awatar użytkownika
Kajthek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kajthek »

Shino pisze:
nie
Shino mistrz ciętej riposty xD
Obrazek
"Tu się nie gra, tu się nie hałasuje..."
"Boom De Ah Dah"

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Kajthek pisze:
Shino pisze:
nie
podpisuje sie pod tym :)

To jak w końcu ma działac kociołek?
Obrazek

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

poczekaj jeszcze cierpliwie 4 dni to sie pewnie dowiesz :)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Rakso_The_Slayer pisze:
Kajthek pisze:
Shino pisze:nie
podpisuje sie pod tym :)

To jak w końcu ma działac kociołek?
znacznie lepiej niz chcial the end ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

w sumie nie zdziwiłbym się gdyby działał na podobnej zasadzie jak kowadło krasnoludzkie... z drugiej strony jak bedzie dawał jeden bonus w danej turze, a w nastepnej trzeba wybrac inny też sie nie zdziwie... w sumie GW musiałoby się postarac by czymś zszokowac... chyba wiekszosc przyzwyczaiła się już do ich "genialnych" pomysłów.
Obrazek

H@lfing

Post autor: H@lfing »

Z tego co mówiły moje źródła to kocioł ma być poprostu dobrą alternatywą do gry, nie będzie czymś co sprawi że będziesz wygrywać bitwy ale będzię mógł dać kopa i to nie na 4+ :wink:

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

No chyba już tu padło parę razy, że daje stubborn wiedźmom i egzekom w 12 calach. Oraz jednemu oddziałowi (chyba) w 24 do wyboru: ward albo atak albo KB
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Ja to mam takie pytanie, czy tego warda od kocioka to będzie można rzucić na smoka, jeśli tak to świetnie :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Eh mam naprawdę niemiłe przeczucie że maści różnej pg się zlecą jak muchy do wychodka i zaroi się od kotłowych armii i jak ktoś nie wystawiał będzie kotła będą wielkie oczy przeciwnika i "oooo nie masz kotła?" dokładnie jak czołgi i kowadło.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

H@lfing

Post autor: H@lfing »

Ja myslę że nie do końca tak będzie, bo jeżeli będziesz chciał wziąć kocioł to będziesz musiał też wziąć też plewną bohaterkę, która poprostu nic nie robi. To chyba bardziej zależy od tego kto jakim rodzajem armii będzie grał.

Awatar użytkownika
Blasz
Wodzirej

Post autor: Blasz »

Kocioł będzie swoje kosztował (razem z babką), więc każdy będzie kalkulował. Poza tym kocioł bedzie wymuszał określony styl gry, a nie wszystkim sie może spodobać. No i nie porównywałbym do czołgu, który może sam wygrać bitwę (no nie każdą).

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Spoko, armia na, kusznikach, Dr, Smoku wspieranym przez COK, hydrą dwoma bolcami i czarkami też będzie dawać radę. Kocioł będzie fajny, ale nie obowiązkowy.

Zablokowany