Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Dlatego zamiast jeździć land roverem można SsangYong
Jest ok pod warunkiem ze gabaryty dorastaja. a ze caly AoS wiekszy to mzona miec andzieje (ja jak zwykle GW - zaufalemStan pisze:1) gw liczy dolara po 3zł
2) potem w sklepach jest za 80% ceny
Więc wyvka wychodzi 264zł.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Kiedyś monster z jeźdźcem kosztował 150 zł O__o
-
- Chuck Norris
A ja kupowałem L&M po 4,7. Ale też pamiętam jak płaciłem za LPG po 2,3 a teraz <1,6 stoi.
Wyjątek potwierdzający regułę?
Wyjątek potwierdzający regułę?
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
+ te figsy sa sporo wieksze, no 150 zlotych to moze ksoztowal azhag z 4ed jak wychodzil, ale on jest z 5 razy mniejszy od nowej pacynki ktora w sklepach jest za 100 drozej ; / i nie mial opcji do zlozenia dwoch jezdzcow itd itpjackie pisze:Świetne te nowe figsy. Prócz sigmaritów wszystkie nowe wzory na plus. Niech wprowadzają nowe wzory jak najszybciej. Myśle, że większość odświeży swoje armie nowymi modelami. Co do cen to za tyle detali na rzeźbie nie będe narzekał.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A tam ten z zielonym zapodaje polkę https://www.youtube.com/watch?v=C2n212OP1cQ 

- Dancaarkiiel
- Falubaz
Co to za figurki, każdy ziomek w tonowej zbroi płytowej XD
@Down
Ktoś tu żarciku nie zrozumiał x)
@Down
Ktoś tu żarciku nie zrozumiał x)
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2016, o 15:41 przez Dancaarkiiel, łącznie zmieniany 1 raz.

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czy ork w czerwieni w drugim rzędzie tuż przy łapie monstera nosi na sobie kawałek płotu?