Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ile punktóe bedzie hydra kosztowac, obstawiamy?
ja myślę że 175, bedzie miała regenke 7a i 5 w S T W:P:P i breathe i wogóle bedzie lepsiejsza od bolca:D:D:D

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

I w ogóle będzie super :D - A tak serio to Hydra raczej będzie wystawialna ale 2 bolców nie zastąpi poprostu zamiast 4xbolec będzie można wziąć 2 i hydre :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

chociaz opcja z 2xhydra 2x Cok 2x shades 30kusz jakies harpie i uber magia - moze byc wystarczajaca zeby ogrywac turnieje

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Wiesz - mnie się wydaje że żeby ogrywać turnieje trzeba będzie mieć jeszcze skill :D Natomiast to że na nowym booku da się skłądać różne listy a nie jest on tak wywalony w kosmos jak demony czy VC czy nawet HE to mnie osobiście baaardzo cieszy :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

HE nie są przegięte. IMO DE będą duzo lepszą armią od HE.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

the end skill skilem, ale liczy sie META - czyli musisz wiedziec, ze jak jutro wszysyc wystawia 6 armat (czemu nie?) to jedna hydra to raczej słabo (chociaż dwie tez nic uber)

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Jankiel HE wygrały UK GT ;) ale skoro nie uważasz że są przegięte to pewnie tak jest.

Dmitij - sam sobie odpowiedziałęś :D jak ktoś poleci 4+2 to nas 2 hydry nie zbawią

Ps Jankiel - skoro widziałeś booka itd to jaką armię byś złożył ( bez ptk itd ) tak mniej więcej. Na 2250 na turnieje limited ?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Hydra podobała mi się wcześniej, jak ją teraz widzę, to wgniata w zieme
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

ajpinus
Chuck Norris

Post autor: ajpinus »

Dobra jest ta hydra, wychudzona takaaaaa, tylko dziwnym krokiem maszeruje, jak pudel na wystawie psow, ale mimo wszystko lepsza niz gorsza.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

w ostatnim linku jest drobny błąd ale to co w nim jest to mi na wiwerne wygląda

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Ponoć z zasad ma wynikać że hate też na nią działą ...

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Arient zgadzam się z tobą, ta figórka to zdecydowanie nie Mantykora.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

jak sie doczytacie na waerserze to bedziecie wiedzieć żę to prawdopodobnie niewydana wiverna z orkowym specialem jest tej laski co hydrę wyrzeźbiła także

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Trish Morison

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

szczególik ^^ ważne że prawdopodobnie będize też smok nowy wydany :) oby plasktikowy DE dragon kit, a nie kolejny HE , więc wychodzi na to ,żę możliwa będzie druga fala figsów do DE potem :)

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Tak dopiero teraz to przeczytałem o smoku też jest, to nie nasz.

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Smok raczej będzie HE- icki :) nawet na GW jest jak przerobić

Gift
Wałkarz

Post autor: Gift »

Artein pisze:w ostatnim linku jest drobny błąd ale to co w nim jest to mi na wiwerne wygląda
Bo to jest na 95% wyverna 7ed Azhaga GW ten model zrobiło mniej więcej jak już imperium wychodziło z tego co wiem mieli problem z odlewaniem go w żywicy mieli go robić, ale potem to wszystko ucichło swoją drogą dziwne iż bez orka.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Artein pisze:w ostatnim linku jest drobny błąd ale to co w nim jest to mi na wiwerne wygląda
to samo chciałem powiedzieć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Ten Smok wygląda całkiem nieźle, można by go pomalować na czarno i posadzić tam nowego Lorda, ja kupiłem sobie smoka WE i jestem zadowolony, a obecny DE absolutnie mi się nie podoba.

Zablokowany