to moge tera czy nie?
a i jeszcze jedno pytanie. czy można tworzyc postacie z tylko ze slotu hero danej rasy, czy np. obsługanta gleby goblinów też?
@Murmandamus: i tak mam do ciebie wielki szcaunek za to że ci sie chce cos takiego na tak dużą skale robić. rispeckt!!!
Arena of Death nr 9
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wybór jest z bohaterów zajmujących slot herosów(jednego herosa) oczywiście zachowują swe początkowe zdolności czyli H.Elfy mają swoje asf, wampiry i mumie mają undead. Krasnale nienawidzą zielonych etc...
Zasady nie są tu najważniejsze, bardziej liczy się historia postaci i dobra zabawa. Wiec Pitagorasie kombinuj jakąś postać i wystaw ją na 10 arene.Pitagoras pisze:czy mógłby ktoś mi dokładnie wytłumaczyć na czym polega arena? np. czy są jakieś zasady dla wymienionych dodatków, bądź zwykłego oręża?
No i dobrze, choć ja zastanawiam sie jak działa półtorak, bo z dotychczarowego eksperymentowania to stwierdzam, że plewnie, teraz dam go w obu łapkach i zobacze jak sie sprawdziMurmandamus pisze:Trzymam to tajne żeby można było sobie pofantazjować z historyjkami postaci, żeby nie kombinopwać ,przeliczać co się bardziej opłąca i o ile by nie tworzyc arenowych kombinatorów.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."