Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
po prostu nie jestem przyzwyczajony do forum ... haha ktoś tu kompleksy leczy haha
4 karabiny co ty pajacu tam pod noskiem seplenisz? masz kompleksy i wyżywasz sie na forum czy ja ciebie mam za kolege? pojebało ci sie coś ... nerwusku
4 karabiny co ty pajacu tam pod noskiem seplenisz? masz kompleksy i wyżywasz sie na forum czy ja ciebie mam za kolege? pojebało ci sie coś ... nerwusku
Forza Milan !!!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
oj Rino... widzę, że nie znasz Karabina więc jednak przeproś i siedź cicho i pokornie. Bo w twarz byś czegoś takiego ani jemu ani Barbarze nie powiedział. Ile masz lat? 13? 12?RinoWar pisze:po prostu nie jestem przyzwyczajony do forum ... haha ktoś tu kompleksy leczy haha
chcesz powiedziec, ze jesli na podstawie ksiazki nakreca film to ksiazka musi byc wybitna OoRakso_The_Slayer pisze: Aż dziwne że na podstawie tej jego szmiry jakikolwiek film nakręcili...![]()
widac, ze z ciebie wyrosl wielki wojownik internetowy16 ...

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Shino - cały tamten post to była ironia. To raz. A dwa, że widziałem już dobre filmy oparte na badziewnych książkach, i badziewne filmy oparte na świetnych książkach. Reguły nie ma.
Rino - Karabin źle odczytał Twojego posta ponieważ nie używałeś funkcji "cytuj" wyglądało to tak jakbyś to Ty wrzucał na Barbare. A nie wszystkim to wolno robić. W związku z tym, że Barbara to jego kumpel to zareagował jak zareagował... a zresztą... co ja się bede produkował. Spotkacie się kiedyś na turnieju to się wszystko wyklaruje.
i ostatnia rada... zanim się spotkacie, lepiej przeproś
A o wiek się pytam bo Twój pierwszy post na tej stronie nie jest zbyt ambitny... A bany wiszą w powietrzu...
Rino - Karabin źle odczytał Twojego posta ponieważ nie używałeś funkcji "cytuj" wyglądało to tak jakbyś to Ty wrzucał na Barbare. A nie wszystkim to wolno robić. W związku z tym, że Barbara to jego kumpel to zareagował jak zareagował... a zresztą... co ja się bede produkował. Spotkacie się kiedyś na turnieju to się wszystko wyklaruje.
i ostatnia rada... zanim się spotkacie, lepiej przeproś

A o wiek się pytam bo Twój pierwszy post na tej stronie nie jest zbyt ambitny... A bany wiszą w powietrzu...
- 4 karabiny
- Beast from the East
Rakso luzik
Tak se spamuje.
Rino, nie pozwoliłem Ci cytować mojej twórczości. A do Barbary mogę tak pisać ja, na pewno nie Ty. Zczaiłeś teraz - flejo z Dysa?
W gimnazjum zdaje się uczą co to ironia?
Obrażać Cie nie chciałem. Stwierdzam ino fakty. A jakie są - każdy widzi

Rino, nie pozwoliłem Ci cytować mojej twórczości. A do Barbary mogę tak pisać ja, na pewno nie Ty. Zczaiłeś teraz - flejo z Dysa?

Obrażać Cie nie chciałem. Stwierdzam ino fakty. A jakie są - każdy widzi

- 4 karabiny
- Beast from the East
Widzisz. Chociaż w sumie Ty pewnie nie widziszRinoWar pisze:moge pisać tak ponieważ obrażał mistrza... a Tolkiena na pewno nie wolno obrażać

- marcus_cheater
- Oszukista
Uczą dopiero w liceum przed maturą. 

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie mi oceniać. Popytaj innychRinoWar pisze: czy jesteś luzakiem takim ? ;]

To gratulacje, na karka się pewnie nadajeszRinoWar pisze:uczą nas jak zaruchać żeby się nie narobić...