4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Re: 4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.

Post autor: Miszczu »

Oskar proponuję piątek. Format ten sam :)
Co by nie powiedzieć z faktu takich a nie innych wyników moje gry skończą się na etapie grupy.
A granie mistrzem to jest to :D

Późnej to już tylko przyjacielsko pykniemy sobie po partyjce z Undedem.. Bo pozostali przegrani się nie kwapią do gry.

No chyba że się cud zdarzy i Sławek znajdzie czas.. a co za tym idzie będę miał jeszcze nikłe szanse na grupę 3..
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Ja mam zamiar zagrać jeszcze z Raptorem dwie bitwy przed 30 w tym tygodniu.
Nie wiem jak nam się uda ustawić ale jak do tego dojdzie to miejsca w grupie D mogą ulec zmianie 8)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Chcesz - próbuj, ale wyniki zostaną uznane wyłącznie jeśli Raptor zagra pięć bitew do końca tygodnia. Dość czekania, kolejny turniej się rozłazi przez kilka osób, które najpierw się zgłaszają, a później tylko marudzą, jak to nie mają czasu :roll: Od niedzieli żaden mecz do pierwszej rundy liczyć się nie będzie. Co więcej przypominam, że część osób wciąż nie zapłaciła, panowie to trochę nie fair...
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Powiedzmy sobie szczerze.. Grupa B nie maiła dużego pola do popisu. Oskar skupiał się na masterze, a Sławek ma na prawdę ciężko z czasem.
Ja wiem że wy Kris czekacie.. Ale weź pod uwagę, że pracujesz w tym sklepie i nie masz problemu z umówieniem się na bitwę.

Ja rozumiem fakt olania sprawy przez "naszego ulubieńca", jak i tez słabe podejście Raptora do zagandnienia. Ale nasza grupa gra i stara się ukończyć zmagania.
Ja postaram się umówić jeszcze z Oskarem. Na razie głucho...

Co do składek.. To polecałem zebrać je przy zapisach do ligi. Teraz to już może być problem organizatora jak wydebić np kasę od maruderów..
-----------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

piątek godz. 12-13
2500
Beka na maxa

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Kamil - ja chciałem zbierać 5pln za bitwę, mniej zawsze łatwiej jest wysupłać. Byłeś jednym z tych, którzy oponowali, co więcej sam zaproponowałeś te 30pln na wstępie. No i jedni dali, inni nie. Np. Raptor dał jako pierwszy :D
Co do czekania, umówmy się, to nie jest tydzień na sześć bitew, przecież my zaczęliśmy w lutym! Zasady poza tym były dobrze znane, terminy przesuwałem od trzech tygodni. Każdy wie, jakie były warunki i na nie przystał. Jeśli ktoś czuje, że jest w kompletnej d**ie z czasem to po co się zgłasza? Zresztą spróbujcie dograć do tej soboty, grupa A skończy, C już skończyła, w D wyniki z tego tygodnia zaliczymy tylko jeśli wszyscy tam się zgodzą. Wiem, że Raptor ma zagrać z Arbaalem dwa razy w piątek, pozostaje więc tak naprawdę kwestia ustaleń na linii Raptor-Charki.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

charkiego zmasakruje w sobote dwa razy
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Jeśli rzeczywiście zagracie w sobotę, a dzień wcześniej zmierzysz się z Arbaalem to wyniki zostaną zaliczone.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

uhuhu powiało groza :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Ok Oskar.. (masakryczne punkty)
Gramy w piątek na 2500. Mam tylko prośbę abyśmy znieśli ograniczenie max 3razy ten sam core.. Reszta normalnie według PB+R

Kris. I dlatego że jako pierwszy wpłacił Raptor. Należy dać mu szanse zagrać. Trochę z tyłka zapłacić 30 zł i zagrać 1 bitwę w grupie nie dając sobie szansy na zwycięstwo.

Ale widze że zadziałało mobilizująco Twoje słowo i trochę na finiszu bitew będzie :D

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

No ja zgrałem już wszystko . Wczoraj dostałem bardzo dziwny wpierdol od raptora . NO oki jestem plewa ale jak mam dostać maske to widze ze ja dostane . a tu bach bach bach pere rzutów i po grze . Nie zapowiadało sie na coś takiego .
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Zmiana palnów...

Format jaki możemy zagrać to 1650. Muszę zdarzyć z bitwą przed czwarą aby nauczyć kumpla grać w WFB.. a po 2500 pkt będę zygał battlem..

Mam nadzieję że zdązysz to przeczytać Oskar

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

rozegraliśmy z Gremlinem bitwe, dostal tęgi lomot ;) , coś kolo 16:4, nie liczyliśmy, więc wchodze na 2 miejsce :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
slyslaysson
Mudżahedin

Post autor: slyslaysson »

Czwarta grypa w tym roku i do tego jeszcze zaoczni w weekend.
Będę zmuszony oddać walkowery w tych nierozegranych bitwach.

Sorrki
.
Zastanawiasz się na wyborem studiów :?:
sprawdź:
----------------------------------
:idea: http://www.wnig.agh.edu.pl :idea:
----------------------------------

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Szkoda że Cie tak dopadło (ja 4 grypy zostawiłem w ostatnim semestrze za sobą - przez jeda swoją drogą do dziś zbieram wpisy ](*,) )

Pozostaje nam życzyć szybkiego powrotu do zdrowia! :D

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Post autor: MJT »

Pozostała nam zatem do rozstrzygniecia grupa D. Czas na dokonczenie do soboty włącznie.
Grupy finałowe to:
Grupa I
Kriss
Hypnotic
Skaven
?
Grupa II
Oskar
Kosa
Cinek
?
Grupa III
Michał
Kamil
Gremlin
?
Grupa IV
Undead
Arte
Sławek
?

Finały gramy od poniedziałku 30 marca, przez 6 tygodni tak aby zakonczyć puchar do połowy maja 2009:)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Wyszło jka wyszło... "statystyka" zawsze góra ; )
xYz

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Kosa no po prostu :* :* :*

Zbroje caledoru!!! :lol2:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

o dziwo nie krzyczalem zbroje Caledoru, chociaż byly nie do przebicia ;P
Chociaż za salbe jak na haila, który ściągnąl 5 Dp na raz :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Ja już nie znajdę czasu dla Raptora w tym tygodniu więc możecie rozdać karty w grupie D. Wpadnę do was jutro na chwilę żeby zapłacić bo aż wstyd się przyznać że z tym zalegam :oops:
@edit: a tak ogólnie to chętnie oddam dwa walkowery Raptorowi bo starcie z HE x 2 w grupie B nie za ciekawie dla mnie to wygląda :shock:

ODPOWIEDZ