4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.
Re: 4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.
Oskar proponuję piątek. Format ten sam
Co by nie powiedzieć z faktu takich a nie innych wyników moje gry skończą się na etapie grupy.
A granie mistrzem to jest to
Późnej to już tylko przyjacielsko pykniemy sobie po partyjce z Undedem.. Bo pozostali przegrani się nie kwapią do gry.
No chyba że się cud zdarzy i Sławek znajdzie czas.. a co za tym idzie będę miał jeszcze nikłe szanse na grupę 3..
Co by nie powiedzieć z faktu takich a nie innych wyników moje gry skończą się na etapie grupy.
A granie mistrzem to jest to
Późnej to już tylko przyjacielsko pykniemy sobie po partyjce z Undedem.. Bo pozostali przegrani się nie kwapią do gry.
No chyba że się cud zdarzy i Sławek znajdzie czas.. a co za tym idzie będę miał jeszcze nikłe szanse na grupę 3..
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Ja mam zamiar zagrać jeszcze z Raptorem dwie bitwy przed 30 w tym tygodniu.
Nie wiem jak nam się uda ustawić ale jak do tego dojdzie to miejsca w grupie D mogą ulec zmianie
Nie wiem jak nam się uda ustawić ale jak do tego dojdzie to miejsca w grupie D mogą ulec zmianie
Chcesz - próbuj, ale wyniki zostaną uznane wyłącznie jeśli Raptor zagra pięć bitew do końca tygodnia. Dość czekania, kolejny turniej się rozłazi przez kilka osób, które najpierw się zgłaszają, a później tylko marudzą, jak to nie mają czasu Od niedzieli żaden mecz do pierwszej rundy liczyć się nie będzie. Co więcej przypominam, że część osób wciąż nie zapłaciła, panowie to trochę nie fair...
Powiedzmy sobie szczerze.. Grupa B nie maiła dużego pola do popisu. Oskar skupiał się na masterze, a Sławek ma na prawdę ciężko z czasem.
Ja wiem że wy Kris czekacie.. Ale weź pod uwagę, że pracujesz w tym sklepie i nie masz problemu z umówieniem się na bitwę.
Ja rozumiem fakt olania sprawy przez "naszego ulubieńca", jak i tez słabe podejście Raptora do zagandnienia. Ale nasza grupa gra i stara się ukończyć zmagania.
Ja postaram się umówić jeszcze z Oskarem. Na razie głucho...
Co do składek.. To polecałem zebrać je przy zapisach do ligi. Teraz to już może być problem organizatora jak wydebić np kasę od maruderów..
Ja wiem że wy Kris czekacie.. Ale weź pod uwagę, że pracujesz w tym sklepie i nie masz problemu z umówieniem się na bitwę.
Ja rozumiem fakt olania sprawy przez "naszego ulubieńca", jak i tez słabe podejście Raptora do zagandnienia. Ale nasza grupa gra i stara się ukończyć zmagania.
Ja postaram się umówić jeszcze z Oskarem. Na razie głucho...
Co do składek.. To polecałem zebrać je przy zapisach do ligi. Teraz to już może być problem organizatora jak wydebić np kasę od maruderów..
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kamil - ja chciałem zbierać 5pln za bitwę, mniej zawsze łatwiej jest wysupłać. Byłeś jednym z tych, którzy oponowali, co więcej sam zaproponowałeś te 30pln na wstępie. No i jedni dali, inni nie. Np. Raptor dał jako pierwszy
Co do czekania, umówmy się, to nie jest tydzień na sześć bitew, przecież my zaczęliśmy w lutym! Zasady poza tym były dobrze znane, terminy przesuwałem od trzech tygodni. Każdy wie, jakie były warunki i na nie przystał. Jeśli ktoś czuje, że jest w kompletnej d**ie z czasem to po co się zgłasza? Zresztą spróbujcie dograć do tej soboty, grupa A skończy, C już skończyła, w D wyniki z tego tygodnia zaliczymy tylko jeśli wszyscy tam się zgodzą. Wiem, że Raptor ma zagrać z Arbaalem dwa razy w piątek, pozostaje więc tak naprawdę kwestia ustaleń na linii Raptor-Charki.
Co do czekania, umówmy się, to nie jest tydzień na sześć bitew, przecież my zaczęliśmy w lutym! Zasady poza tym były dobrze znane, terminy przesuwałem od trzech tygodni. Każdy wie, jakie były warunki i na nie przystał. Jeśli ktoś czuje, że jest w kompletnej d**ie z czasem to po co się zgłasza? Zresztą spróbujcie dograć do tej soboty, grupa A skończy, C już skończyła, w D wyniki z tego tygodnia zaliczymy tylko jeśli wszyscy tam się zgodzą. Wiem, że Raptor ma zagrać z Arbaalem dwa razy w piątek, pozostaje więc tak naprawdę kwestia ustaleń na linii Raptor-Charki.
Jeśli rzeczywiście zagracie w sobotę, a dzień wcześniej zmierzysz się z Arbaalem to wyniki zostaną zaliczone.
Ok Oskar.. (masakryczne punkty)
Gramy w piątek na 2500. Mam tylko prośbę abyśmy znieśli ograniczenie max 3razy ten sam core.. Reszta normalnie według PB+R
Kris. I dlatego że jako pierwszy wpłacił Raptor. Należy dać mu szanse zagrać. Trochę z tyłka zapłacić 30 zł i zagrać 1 bitwę w grupie nie dając sobie szansy na zwycięstwo.
Ale widze że zadziałało mobilizująco Twoje słowo i trochę na finiszu bitew będzie
Gramy w piątek na 2500. Mam tylko prośbę abyśmy znieśli ograniczenie max 3razy ten sam core.. Reszta normalnie według PB+R
Kris. I dlatego że jako pierwszy wpłacił Raptor. Należy dać mu szanse zagrać. Trochę z tyłka zapłacić 30 zł i zagrać 1 bitwę w grupie nie dając sobie szansy na zwycięstwo.
Ale widze że zadziałało mobilizująco Twoje słowo i trochę na finiszu bitew będzie
No ja zgrałem już wszystko . Wczoraj dostałem bardzo dziwny wpierdol od raptora . NO oki jestem plewa ale jak mam dostać maske to widze ze ja dostane . a tu bach bach bach pere rzutów i po grze . Nie zapowiadało sie na coś takiego .
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Zmiana palnów...
Format jaki możemy zagrać to 1650. Muszę zdarzyć z bitwą przed czwarą aby nauczyć kumpla grać w WFB.. a po 2500 pkt będę zygał battlem..
Mam nadzieję że zdązysz to przeczytać Oskar
Format jaki możemy zagrać to 1650. Muszę zdarzyć z bitwą przed czwarą aby nauczyć kumpla grać w WFB.. a po 2500 pkt będę zygał battlem..
Mam nadzieję że zdązysz to przeczytać Oskar
rozegraliśmy z Gremlinem bitwe, dostal tęgi lomot , coś kolo 16:4, nie liczyliśmy, więc wchodze na 2 miejsce
- slyslaysson
- Mudżahedin
Czwarta grypa w tym roku i do tego jeszcze zaoczni w weekend.
Będę zmuszony oddać walkowery w tych nierozegranych bitwach.
Sorrki
.
Będę zmuszony oddać walkowery w tych nierozegranych bitwach.
Sorrki
.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl
sprawdź:
http://www.wnig.agh.edu.pl
Szkoda że Cie tak dopadło (ja 4 grypy zostawiłem w ostatnim semestrze za sobą - przez jeda swoją drogą do dziś zbieram wpisy )
Pozostaje nam życzyć szybkiego powrotu do zdrowia!
Pozostaje nam życzyć szybkiego powrotu do zdrowia!
Pozostała nam zatem do rozstrzygniecia grupa D. Czas na dokonczenie do soboty włącznie.
Grupy finałowe to:
Grupa I
Kriss
Hypnotic
Skaven
?
Grupa II
Oskar
Kosa
Cinek
?
Grupa III
Michał
Kamil
Gremlin
?
Grupa IV
Undead
Arte
Sławek
?
Finały gramy od poniedziałku 30 marca, przez 6 tygodni tak aby zakonczyć puchar do połowy maja 2009:)
Grupy finałowe to:
Grupa I
Kriss
Hypnotic
Skaven
?
Grupa II
Oskar
Kosa
Cinek
?
Grupa III
Michał
Kamil
Gremlin
?
Grupa IV
Undead
Arte
Sławek
?
Finały gramy od poniedziałku 30 marca, przez 6 tygodni tak aby zakonczyć puchar do połowy maja 2009:)
Wyszło jka wyszło... "statystyka" zawsze góra ; )
xYz
Kosa no po prostu :* :* :*
Zbroje caledoru!!!
Zbroje caledoru!!!
o dziwo nie krzyczalem zbroje Caledoru, chociaż byly nie do przebicia ;P
Chociaż za salbe jak na haila, który ściągnąl 5 Dp na raz
Chociaż za salbe jak na haila, który ściągnąl 5 Dp na raz
Ja już nie znajdę czasu dla Raptora w tym tygodniu więc możecie rozdać karty w grupie D. Wpadnę do was jutro na chwilę żeby zapłacić bo aż wstyd się przyznać że z tym zalegam
@edit: a tak ogólnie to chętnie oddam dwa walkowery Raptorowi bo starcie z HE x 2 w grupie B nie za ciekawie dla mnie to wygląda
@edit: a tak ogólnie to chętnie oddam dwa walkowery Raptorowi bo starcie z HE x 2 w grupie B nie za ciekawie dla mnie to wygląda