Tattoo ...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Re: Tattoo ...

Post autor: Arathorn »

Heh, przydatne :lol2:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Post autor: Dziekan »

swieta_barbara pisze:Obrazek

Tuz po wydziaraniu w 2007.
Srogo, srogo... :shock: :D

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

mój najpiękniejszy WIP co prawda nie ja go robiłem ale też musiałem dać coś od siebie.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

zapowiada sie niezle... u kogo robisz?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Igor z juniorinku

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

runepriest pisze:Igor z juniorinku
doskonaly wybor =D>
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

tej tomek, to że niby na tobie takie coś? :O :mrgreen:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Reaktywacja jednego z moich ulubionych tematów :D Uwielbiam oglądać kawałki Waszych ciał :twisted:
Sama też się ostatnio coraz bardziej zastanawiam nad jednym małym projektem dla mnie, mimo zniechęceń ze strony chłopaka.

Trochę krzywa ta twarz, ale poczekamy na efekt ostateczny. Kiedy będzie skończony?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

no zapowiada sie bardzo fajnie, na pierwszy rzut oka widac ze to morda elfa. zapytaj artysty czy jego zdaniem nie bylo by fajnie dorobic "blaszki" na piorach, wygladaly by duzo bardziej naturalnie wtedy no i nos ma lekko wygiety w porownaniu do ustawienia katu twarzy
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Juniorink to pewny wybór. Z całą pewnością efekt końcowy będzie zadowalający. =D>
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Mam pytanko bolało na brzuchu?

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

MAĆKO pisze:Mam pytanko bolało na brzuchu?
Chyba wszędzie boli :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

bem pisze:Chyba wszędzie boli :P
Na ramieniu niespecjalnie :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

tak bolało bardzo, aczkolwiek pod żebrami bliżej pępka było ultra ciężko.

Piotras: tak mam to na sobie

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Arbiter Elegancji pisze:Na ramieniu niespecjalnie :)
A ktoś wie jak jest z wewnętrzną stroną uda? :mrgreen:

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

No to mnie zniechęciłeś troszeczke... . Masz takie poczucie że nie dasz rady bo za duży ból? Bo zastanawiam sie czy jest taka opcja żeby gościu mnie przejechał na sucho bez atramentu w jakimś niewidocznym miejscu i będę miał jasność na ten temat...

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

MAĆKO pisze:Masz takie poczucie że nie dasz rady bo za duży ból?
Poród? :P

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Taa:D Ale nie poważnie pytam bo to co chciałbym zrobić zajmowałoby caly bark i łopatke... wydaje mi sie że to nie jest 1 sesja tylko minimum 2 a nie chce mieć poczucia że umre z bólu za 2 razem:)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

MAĆKO pisze:Taa:D Ale nie poważnie pytam bo to co chciałbym zrobić zajmowałoby caly bark i łopatke... wydaje mi sie że to nie jest 1 sesja tylko minimum 2 a nie chce mieć poczucia że umre z bólu za 2 razem:)
Trzeba cierpieć, aby być pięknym :P

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Tak jak mówię ból typu kłucie czy szczypanie zniosę ale nie jakiś przeszywające cierpienie przez kilka godzin :P Nie mam autoagresji:P

ODPOWIEDZ