Tattoo ...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Tattoo ...
Heh, przydatne
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Reaktywacja jednego z moich ulubionych tematów Uwielbiam oglądać kawałki Waszych ciał
Sama też się ostatnio coraz bardziej zastanawiam nad jednym małym projektem dla mnie, mimo zniechęceń ze strony chłopaka.
Trochę krzywa ta twarz, ale poczekamy na efekt ostateczny. Kiedy będzie skończony?
Sama też się ostatnio coraz bardziej zastanawiam nad jednym małym projektem dla mnie, mimo zniechęceń ze strony chłopaka.
Trochę krzywa ta twarz, ale poczekamy na efekt ostateczny. Kiedy będzie skończony?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Na ramieniu niespecjalniebem pisze:Chyba wszędzie boli
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Trzeba cierpieć, aby być pięknymMAĆKO pisze:Taa:D Ale nie poważnie pytam bo to co chciałbym zrobić zajmowałoby caly bark i łopatke... wydaje mi sie że to nie jest 1 sesja tylko minimum 2 a nie chce mieć poczucia że umre z bólu za 2 razem:)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.