"Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Re: "Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
shino czego ci brakuje?.
sproxować nie możesz?.. zadzwon do mnie 504759861..
sproxować nie możesz?.. zadzwon do mnie 504759861..
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
O kurcze, wszystko na ostatnia chwile. Bez sensu! Ktos bedzie tak mily i druknie mi rozpiskie?
Zgloszonko dotarlo?
Zgloszonko dotarlo?
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
bedzie można..
Manfred no wiesz?..
Manfred no wiesz?..
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
bawcie sie dobrze... nas niestety nie bedzie... moze nastepnym razem...
Turniej wypadł naprawde fajnie - Ci co nie byli to sporo stracili.
- sporo miejsca
- objadek
Dzieki za spoko i bez cisnieniowe bitwy.
Pierwsza - Kolega z WE 16:4
Nie mialy zbytnio o czym gadac - gdybym dogonil drzewko to bylo by conjamniej 18:2
Druga - Rince i DE 10:10
Jak to zwykle w naszych bitwach bywa - mialem od skur.. farta, ale musielismy skoczyc w 4 turze. Gdyby nie to to prawdopodobnie jakies 4 pkt wiecej dla mnie.
Trzecia - Arbiter Elegancji i DE 15:5
Ehh - sporo strzelal do moich BK, 1 blad po mojej stronie i nie dogonienie genka i BSB spowodowały taki kulawy wynik :p No i jeszcze nie wskrzeszenie jednego BK by Daniel nie mial polowy za nich.
Razem 41 z bitew + 5 z malowania
Co miejsca to nie wiem, dlatego czekam pilnie na wyniki
P.S
jeszcze raz dzieki za bitwy i objadek
- sporo miejsca
- objadek
Dzieki za spoko i bez cisnieniowe bitwy.
Pierwsza - Kolega z WE 16:4
Nie mialy zbytnio o czym gadac - gdybym dogonil drzewko to bylo by conjamniej 18:2
Druga - Rince i DE 10:10
Jak to zwykle w naszych bitwach bywa - mialem od skur.. farta, ale musielismy skoczyc w 4 turze. Gdyby nie to to prawdopodobnie jakies 4 pkt wiecej dla mnie.
Trzecia - Arbiter Elegancji i DE 15:5
Ehh - sporo strzelal do moich BK, 1 blad po mojej stronie i nie dogonienie genka i BSB spowodowały taki kulawy wynik :p No i jeszcze nie wskrzeszenie jednego BK by Daniel nie mial polowy za nich.
Razem 41 z bitew + 5 z malowania
Co miejsca to nie wiem, dlatego czekam pilnie na wyniki
P.S
jeszcze raz dzieki za bitwy i objadek
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dzięki Ekipie z pomiechówka i Angelowi za bardzo fajny turniej; organizacyjnie nie bylo nic do zarzucenia, na prawdę jak na lokala to standard byl bardzo wysoki . no i obiadek w cenie wejściówki
Jedyną slabą stroną byly tereny; żalośnie male lasy i malo ciekawe ustawienie na stolach (czasami to kto jaką stronę wybral mialo marginalny wplyw).
Szkoda też że tak malo osób się pojawilo.
Nie mniej jeszcze raz wielkie dzięki
pzdr.
Jedyną slabą stroną byly tereny; żalośnie male lasy i malo ciekawe ustawienie na stolach (czasami to kto jaką stronę wybral mialo marginalny wplyw).
Szkoda też że tak malo osób się pojawilo.
Nie mniej jeszcze raz wielkie dzięki
pzdr.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dziekuje wszystkim za pojawienie się... kulturalne zachowanie i spokojną dobrą zabawę..
Ciesze sie że mogłem sprawić wam troche frajdy.. szkoda ze nie wyszlo to w takich rozmiarach na jakie bylem gotowy..
Zaginela czarna kurtka ADIDAS .. W wewnętrznej kieszeni znajdowal się dokument ze zdjęciem.. Kurtała zginęła przy sprzataniu wiec moze ktos przypadkiem zagarnął..
Jak cos prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Ciesze sie że mogłem sprawić wam troche frajdy.. szkoda ze nie wyszlo to w takich rozmiarach na jakie bylem gotowy..
Zaginela czarna kurtka ADIDAS .. W wewnętrznej kieszeni znajdowal się dokument ze zdjęciem.. Kurtała zginęła przy sprzataniu wiec moze ktos przypadkiem zagarnął..
Jak cos prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
Heh, bardzo przyjemny turniej. Szkoda, ze wylamalo sie az tyle osob. Obiadek w cenie, kupa miejsca, muzyczka w tle i fajne nagrody. Bitwy tez calkiem spoczko. Najpierw ze szwentasem wymienilismy sie IFkami. On 8 shadow 2deszescia, potem ja 5ciu dp z black horrora. 17-3. Druga bitwa se smiechem, ktory ewidentnie podrzuca trefne kosci, bo znowu doszlo do niecodziennych sytuacji, np: 2 bolce w 2 tury, mialy 3 boczne w kawalerie. Wszystkie trafily, zaden nie zranil. 3 miscaty, w tym 2 rzucane z jedej kostki + sztylet Generalnie niezly ubaw. 10-10. No i na koniec dostalem sroga lekcje od slanesha. Niestety z lizakami mialem przyjemnosc po raz drugi. Bardzo zle zagralem, do tego w pierwszej turze stracilem shadow. maly pocisk, panika, nie zebraly sie, dziekuje. Maska w plecy. Aha, no i spoznilismy sie na turniej, bo nas psy zlapaly 200 metrow po ruszeniu w trase Wesoly dzien. Pozdrawiam wszystkich uczesnitkow i dziekuje przecinikom za mile bitewki.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
organizacja na 5+! pomimo braku sukcesow, to ciesze sie, ze odkurzylem imperium i przyjechalem
sympatyczne bitwy i zadnych spiec. nastepnym razem (oby takowy byl) to takze postaram sie byc!
wszystkim polecam Angel odwalil naprawde kawal dobrej roboty!
sympatyczne bitwy i zadnych spiec. nastepnym razem (oby takowy byl) to takze postaram sie byc!
wszystkim polecam Angel odwalil naprawde kawal dobrej roboty!
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Dziękujemy wszystkim za przybycie. Było na serio spoko, tylko frekwencja nie dopisała,ale mam nadzieję, że po tym turnieju widać, że warto zawitać na taką imprezę. Poza tym Angelus sporo serducha w to włożył. Zapraszamy w przyszłości. wyniki będą niedługo, a Ty Śmiechu chyba 4 byłeś .
Podziękowania za profesjonalnie zorganizowany turniej! Szacunek za chęc propagowania hobby dla Angelusa i jego dziewczyny! Tak trzymajcie!
Szkoda, ze nie dopisała frekwencja bo turniej był przygotowany spokojnie na 50+osób. Świetne warunki, jedzenie, nagłośnienie, komputer i atrakcje dodatkowe.
Turniej niestety nie poszedł mi najlepiej bo dostałem niewygodne paringi wampierze moją biedną bretką.
Szkoda, ze nie pokazałem Slaneshowi gdzie jego i jego lizaków miejsce bezpośrednią konfrontacją.
Do zobaczenia na następnym turze w Was.
Szkoda, ze nie dopisała frekwencja bo turniej był przygotowany spokojnie na 50+osób. Świetne warunki, jedzenie, nagłośnienie, komputer i atrakcje dodatkowe.
Turniej niestety nie poszedł mi najlepiej bo dostałem niewygodne paringi wampierze moją biedną bretką.
Szkoda, ze nie pokazałem Slaneshowi gdzie jego i jego lizaków miejsce bezpośrednią konfrontacją.
Do zobaczenia na następnym turze w Was.