DoW szkoda by było wycinać w sumie... Normalnie jestem przeciwnikiem Menghili i armat, ale jak by były ograniczenia na ilość maszyn, a MMM nie mogą się przecież powtórzyć, to można by zostawić DoW w spokoju. Bo niektórzy chętnie by przygarnęli Ogry na przykład, albo Volandów. A to chyba nikomu nie szkodziŻaba pisze:DOW najprawdopodobniej nie będzie - ostatecznie o tym fakcie zadecyduje posiedzenie Komitetu Centralnego![]()
...
Jakie chcecie zasady na WI???
Re: Jakie chcecie zasady na WI???
nigdy poza armią DOW nie widziałem na turnieju żadnej innej jednostki niż cannon, MMM ew. ogry (dawno) - ale jeśli uważacie że to problem to piszcie - feedback jest cenny
- a jak ktoś wystawi w rozpie Volandów, Bearmenów, etc. to na pewno ich dopuścimy, klimaciarze mają u nas specjalne prawa
Ż.
Ż.
Żaba czyli gdybym wziął MMM + korsarzy i ogolnie ten klimat to jestem klimaciarzem? 
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jeżeli Twój sojusznik nie wziąłby klimatycznych demonów, to sądzę, że tak.Żaba czyli gdybym wziął MMM + korsarzy i ogolnie ten klimat to jestem klimaciarzem?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Jeżeli Twój sojusznik nie wziąłby klimatycznych demonów, to sądzę, że tak.Żaba czyli gdybym wziął MMM + korsarzy i ogolnie ten klimat to jestem klimaciarzem?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Darek co już mniej więcej macie?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- morgan10005
- Falubaz
może przyciąć punktowo niektóre sojusze z 2222 na 2k
Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami WrocławiaDalmar pisze:Witam
Czy ktoś ma pomysł jak co można jeszcze dopuścić bądz przyciąc w zasadach WI. Kilka cennych komentarzy się już pojawiło ale zawsze są jeszcze jakieś detale, a wiadomo że w nich zawsze tkwi największy potenciał.
A tak poza tym, chłopaki, cholernie ważna kwestia - kiedy będzie WI??
(Błagam, tylko nie 17-18.04
pozdrawiam
Furion
Furion pisze:Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami WrocławiaDalmar pisze:Witam
Czy ktoś ma pomysł jak co można jeszcze dopuścić bądz przyciąc w zasadach WI. Kilka cennych komentarzy się już pojawiło ale zawsze są jeszcze jakieś detale, a wiadomo że w nich zawsze tkwi największy potenciał.
A tak poza tym, chłopaki, cholernie ważna kwestia - kiedy będzie WI??
(Błagam, tylko nie 17-18.04)
pozdrawiam
Furion
Przyłączam się do prośby i także jestem za zakazem łączenia armii z top5.
Darku może napisz kilka słów o tym, co już macie ustalone?
Pozdrawiam
Lucas
Mnie tez interesuje termin bo bym chciał lokala zrobic u nas i nie chce zeby sie nałożylo:)
- swieta_barbara
- habydysz
Z tego co sie orientuje ostatni tydzien kwietnia/rowno na miesiac po koziolku.
- morgan10005
- Falubaz
Format prawdopodobnie 2x2222Dalmar pisze:Master odbędzie się naprawdopodobniej 17-18 bądz 24-25 kwietnia 2010. Termin ostateczny w dużej mierze zależy od szkoły.JarekK pisze:mam takie pytanko co do terminu. Którego dokładnie jest ten master???
Dokładniejsze informacje powinny pojawić się na początku następnego tygodnia
przeciez drugie zbitew tam byly ogry + liziFurion pisze:Zakazać sojuszy DE/Doch/VC/Liz/skav - argumentuję to doświadczeniami WrocławiaDalmar pisze:Witam
Czy ktoś ma pomysł jak co można jeszcze dopuścić bądz przyciąc w zasadach WI. Kilka cennych komentarzy się już pojawiło ale zawsze są jeszcze jakieś detale, a wiadomo że w nich zawsze tkwi największy potenciał.![]()
a tak serio to nie wszystkich sojuszy nalezaloby z top5 zabronic bo niektore ie robia turbo komb
sadze ze 2x2222 duzo lepiej, to że w Demonach wchodzi minimax na 2K nie znaczy ze wszedzie tak jest;)